Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Eklentiler

• IMG_20161207_203508.jpg
    IMG_20161207_203508.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 41
Hos bulduk canimm camasir suyu testi nasil yapiliyor bende yapayim bakalim
Bardağa idrarini al onun 3 te ikisi kadarda çamaşır suyu dök üstüne canım bira gibi köpürüp sönmezse pozitif hiç kabarmazsa negatif ama sen yinede teste çok umut bağlama canisi :)

Sağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisiniz
Hyalet cizgi gordum sanki :)
Telefonun uygulamasini degistirsene canim
Resmi duzenle negatif yap bakalim tam belli olur oyle

Bardağa idrarini al onun 3 te ikisi kadarda çamaşır suyu dök üstüne canım bira gibi köpürüp sönmezse pozitif hiç kabarmazsa negatif ama sen yinede teste çok umut bağlama canisi :)
Tamam yavrumm hemen deneyeyim :)

Marka fark eder mi ?

Karışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdi:kızgın:

Sağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisiniz
Hayal meyal birşey var sanırım yarın sabah ilk idrarinla dene bebiş varsa bu çizgiden daha bariz bir şekilde çıkar inşallah vardır :)

Karışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdi:kızgın:
Bebis geliyordurr insallahhhhhh

Nasıl yapıluyoki öyle blmiyrm hiç yapmadm normal kamera ile çkmşdm
Farketmez canim resmi cektin ya simdi
Resmi duzenleye bas
Ordan efektlere gir zaten negatif yazar
Onu sec net belli olur ikinci cizgi

X