- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
Çeksene canım bakalım gözün aydınnnCooooook sevindimmm canimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeksene canım bakalım gözün aydınnnCooooook sevindimmm canimmmmm
Hos bulduk canimm camasir suyu testi nasil yapiliyor bende yapayim bakalimHoşgeldin canım ekliyorum
İnşallah hamissindirKızlar sadece çizginin yeri belirgin oldu çok az ışıkda belli oluyo tey tey teyy teyyyyyy yuuuppppiiiiiiiii
İnşallah canım yılbaşı hediyesi olsun sana :) hoşgeldin aramıza hemen ekliyorumMerhaba benimde bat 28 Aralık bu ay yılbası oncesı guzel haberler alalım insallah gecen ay adetım ilk defa 6gün gecikti soğan kürüne başladım bu ay hayırlısı
Napiyon kuzumsuİnşallah hamissindir
Sağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisinizÇeksene canım bakalım gözün aydınnn
Bardağa idrarini al onun 3 te ikisi kadarda çamaşır suyu dök üstüne canım bira gibi köpürüp sönmezse pozitif hiç kabarmazsa negatif ama sen yinede teste çok umut bağlama canisi :)Hos bulduk canimm camasir suyu testi nasil yapiliyor bende yapayim bakalim
Hyalet cizgi gordum sanki :)Sağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisiniz
Tamam yavrumm hemen deneyeyim :)Bardağa idrarini al onun 3 te ikisi kadarda çamaşır suyu dök üstüne canım bira gibi köpürüp sönmezse pozitif hiç kabarmazsa negatif ama sen yinede teste çok umut bağlama canisi :)
Marka fark eder mi ?Bardağa idrarini al onun 3 te ikisi kadarda çamaşır suyu dök üstüne canım bira gibi köpürüp sönmezse pozitif hiç kabarmazsa negatif ama sen yinede teste çok umut bağlama canisi :)
Karışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdiNapiyon kuzumsu
Nasıl yapıluyoki öyle blmiyrm hiç yapmadm normal kamera ile çkmşdmHyalet cizgi gordum sanki :)
Telefonun uygulamasini degistirsene canim
Resmi duzenle negatif yap bakalim tam belli olur oyle
Gordum kuzuuu masallahhhhuDarısı size bitanelerimmmgörebildiniz mii
Hayal meyal birşey var sanırım yarın sabah ilk idrarinla dene bebiş varsa bu çizgiden daha bariz bir şekilde çıkar inşallah vardır :)Sağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisiniz
Bebis geliyordurr insallahhhhhhKarışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdi
Dene bakalım :))Tamam yavrumm hemen deneyeyim :)
Etmez heralde canım normal varsa onunla yap yoğun kıvamlı olmasinMarka fark eder mi ?
Farketmez canim resmi cektin ya simdiNasıl yapıluyoki öyle blmiyrm hiç yapmadm normal kamera ile çkmşdm