- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Masalim bende iyiyim canim sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalim bende iyiyim canim sukur
İnşallah hayırlı haber verirsin bize canım güzel haberlere ihtiyacımız vaaarDayanamadım hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum
Hoşgeldin canım ekledim senide :)ben de geldimm ekler misin canım? bat 12 aralık :)
Amin canım batdasiz :) 12 aralikhayırlısı olsun inşallah. bat ne zamandı peki ?
ayy hadi senin varsa ve çıkarsa ben de yarın kan veririm :) normalde adeti bekleyecektim ama heyecan yaptım :) haberdar et bizi . Rabbim pozitif sonuç nasip etsinAmin canım batdasiz :) 12 aralik
İnşallah kuzum inşallah Allah razı olsunAyy kuzu gercekten miii hadi guzel haberle dön bize dualarim seninle balim INŞALLAH
Amin canım inşallah iyice kesmiştim umudu ama bu akşam göğsüm sızladı bi baktım ucunda çok belirgin damarlar var içime kurt dustuayy hadi senin varsa ve çıkarsa ben de yarın kan veririm :) normalde adeti bekleyecektim ama heyecan yaptım :) haberdar et bizi . Rabbim pozitif sonuç nasip etsin
valla olabilir :)Amin canım inşallah iyice kesmiştim umudu ama bu akşam göğsüm sızladı bi baktım ucunda çok belirgin damarlar var içime kurt dustu
AMIN cumlemizden kuzumİnşallah kuzum inşallah Allah razı olsun
Sagol hayatimmmmmUmya kolay gelsin canim
İnşallah canımİnşallah hayırlı haber verirsin bize canım güzel haberlere ihtiyacımız vaaar
Bat nezaman canim ?Yarin test yapmayi dusunuyorum ama pek bir beklentim yok yapmasammi acaba
Ne kadar var bat a kuzuuuYarin test yapmayi dusunuyorum ama pek bir beklentim yok yapmasammi acaba
23:20 gibi çıkar kuzum çok heyecanlı ve stresli bi durumSevdazede kuzum nezamn sonuç çıkacakmış ?
Hadi hayirlisi yavrum yaaa23:20 gibi çıkar kuzum çok heyecanlı ve stresli bi durum
İnşallah ya inşallah Rabbim hepimize güzel evlatlar nasip etsinvalla olabilir :)
Ben senden daha cok heyecanlandım valla kuzum23:20 gibi çıkar kuzum çok heyecanlı ve stresli bi durum