Hadi ya ben bu ay kullanacam ama hic umudum yoktu sonraki aylar hamile kalinir diye dusunmustum sen ilac kullandimmi
bende başlıcamBaska baslayan yokmutek basimami icicem
bende varım adetimin bitmesini bekliyorumBaska baslayan yokmutek basimami icicem
Hosgeldin canim.senin sorunun neydi cocuk icinmi yoksa baska birsey icinmi icecenbende başlıcam adetimin bitmesini bekliyorum bu arada ben yeni katıldım aranıza
Icerken nefes alirsan icemezsin.benim bugun 9.cu gunum zorlanmadim Allaha sukur.kokusu fazla bana
çocuk için içicemHosgeldin canim.senin sorunun neydi cocuk icinmi yoksa baska birsey icinmi icecen
Bende cocuk icin iciyorum insallah faydasini goruruxçocuk için içicem
Hadi bakalim ne kadar zamandir bebek dusunuyonuzBende iki uc ay once 15 günlük kur yapmistim.o ay değil bi sonraki reglim dolu dolu gecti.
Bugün de bitti aksama incir yapicam inşallah faydasini görürüz
blgsdcanım st: 37583416 .!.:Hadi bakalim ne kadar zamandir bebek dusunuyonuz
inşallah bugün adetimin 5.günü 7.gün başlayabilirmişiz galiba inşallah faydasını görürüzBende cocuk icin iciyorum insallah faydasini gorurux
inşallahBende cocuk icin iciyorum insallah faydasini gorurux
Rahat odugumuz zaman hamile kalacagiz merak etmeHep düşündük ama iki sene önceydi cidden calismalarimz Basladi.Dr stresi sardi artik psikolijk korunma oluyor
Evet yedinci gun basliyon 15 gun iciyon benim 9.cu gun bitti kaldi 6 guninşallah bugün adetimin 5.günü 7.gün başlayabilirmişiz galiba inşallah faydasını görürüz
Pkolular cok faydasini goruyorlarmis insallah sende gorursunkızlar merhaba. bende soğan suyu içiyorum. ben bekarım pko hastasıyım o nedenle içiyorum bugun 12. gun oldu. yalnız değilim demekki sevindim...
faydası olaca mı sizce((
inşallah canım. inşallah sizinde gönlünüze göre olur herşey. raabim yardm etsin inşallah hayırlısını nasip etsin.Pkolular cok faydasini goruyorlarmis insallah sende gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?