soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

günaydın kızlar,
bat 2 kasım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor.adet belirtilerim var yani.heralde erken olucam bu ay zaten miyomla tutmaz diye düşünüyorum
Benim arkadasin miyomu vardi hamile kaldi

Hanimlar ben bisey söylemek istiyorm ben gecen ay bir hafta adet gördm adetn bitti sonraki gün köy ebesine gittim benm karnimda kasik bölgemde findik büyüklügünde sislikler oldugunu söyledi ovalayarak yok etti ve sardi o gece esimle birlikte olduk iki gün sonra ben tekrar sanki iki aydr adet olmamisim gibi bes gün kanamam oldu bittikten sonra düzenli bir sekilde iliskiye girdm bu ay cok ümitliym 3 gün gevcikme var goguslerimde sisti insallah hamis olurm bu ebeye gidenlern cogu gebe kaliyomus paylasmak istedm
Cok ilginc o kanama neden olduki korkmadinmi

bnde bu ay 10 gun kullandım soğan kurunu. Yarın adet gunm bakalm nolck

blgsdbense st: 37512924 .!.:
Senin miyom kac cm neresinde icindemi disindami
Mrb bayanlar bende pkosluyum dogum kontrol hapiyla adet oluyodum bende smdi soğan.kurune basladim bugün 3.günüm bakalim neler olacak :)

bana hamile kalmana yada düşüne neden olamz ama doğuma kadar büyüyebilir dedi

inşallah hislerin doğru çıkar. insan hissediyor. ben de geçen yıl kanamam oldu herhalde adet oldum diye düşünmüştüm ama içimden test yapmak geçti ve hislerim doğru çıkmış hamileydim, yerleşme kanamasıymış yaşadığım da.
İnsallah henuz adet olmadm kasiklarm batiyo gögüslerim acayip sisti ve aciyo yanilmam insallah

acaba bende onun kadar şanslımıyım
bende de miyom varmış bu ay öğrendim 4 cm büyüklüğünde benimki de ve hamile kalmaya çok büyük bir engel değilmiş doktor öyle söyledi. ben de soğan kürüne başlamak istiyorum ama farklı forumlardan okuduğum kadarıyla miyomu büyüyen de varmış bu kürden sonra :( kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bir de :(

bende de miyom varmış bu ay öğrendim 4 cm büyüklüğünde benimki de ve hamile kalmaya çok büyük bir engel değilmiş doktor öyle söyledi. ben de soğan kürüne başlamak istiyorum ama farklı forumlardan okuduğum kadarıyla miyomu büyüyen de varmış bu kürden sonra :KK43: kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bir de :KK43:
Benim bildigim kucuk miyomlari eritiyor

bende de miyom varmış bu ay öğrendim 4 cm büyüklüğünde benimki de ve hamile kalmaya çok büyük bir engel değilmiş doktor öyle söyledi. ben de soğan kürüne başlamak istiyorum ama farklı forumlardan okuduğum kadarıyla miyomu büyüyen de varmış bu kürden sonra :KK43: kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bir de :KK43:
ameliyat olmadan önce şansımı denemek istiyorum.ben denicem.adetten önce

ameliyat olmadan önce şansımı denemek istiyorum.ben denicem.adetten önce
Dene bakalim rahatsiz olursan birakirsin.valla bu sogan suyu sadece kadin yollarindaki iltihaba degil bence iltihaplara iyi geliyor sinuzitim vardi basim agriyordu agri kesici icip duruyordum sogan suyu ictigimden beri sinuslerimden genzime iltihap bosaliyor basimda agrimiyor rahatladim.daha benim akintim olmadi olmayadabilir zaten normaldede pek akinti sikayeti olan biri degilim.

Butun kurleri yapmisin.bende sirayla yapmayi dusunuyorum.bende bu ay asilama yaptirdim ama tutmadi yasimda 36.sogan suyuna basladim bir dahaki ayda sogan kuru yapayim diyom sonraki 2 ay incirle havuc kuru sonraki 2 ayda bal corekotu yapayim diyom.sence nasil olur.siralamam iyimi.esimde keciboynuzu pekmezi yiyor
. ben de 3 aşılama yaptırdım. bence de bir kürü iki ay yapacaksın. ben de çörek otu kürünü yaptığım ikinci ay hamile kaldım. keçiboynuzu pekmezi de çok iyi. arkadaşımın eşinde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri yükselmedi, keçiboynuzu pekmezi içmeye başlayınca düzeldi şimdi 2 yaşında çocuğu var. bunun yanında eşiniz bal, fındık, ceviz, fıstık da yesin. incir kürü ağır gelirse tavsiyem günde 3-4 incir yiyebilirsin. ovulasyon testini de tavsiye ederim

Back