Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, Pcos lu olanlara ve çocuk düşünmeyenlere sorum: bu kürü yaparken, doktorun verdiği doğum kontrol ilacını da kullanmaya devam ediyor musunuz?
Yok canım olmaz merak etme ...avdetin gecikince hemen test yap ama ..hamıle olduğunu ogrendığın an bırak ..Saraçoğlu oyle demiştiKizlar herkese gunaydin.birde benim kafama bir sey takildi.bugun benim adetimin 17.ci gunu.11.ci gunu yumurtlamis olabilirim.bugunde sogan suyunun 10.cu gunu eger bebesim simdi yerlesmeye calisiyorsa engel olmazmu.bu konuda bilgisi olan varmi
Merhaba, bende yeni üyelerinizdenim :)
Soğan kürü ile alakalı bir kaç sorum olacak yardımınızı rica ediyorum.
Polikistik overim var ve adet düzensizliği yaşıyorum çook uzun zamandır. Doğum kontrol hapları kullandım fakat bana yan etkileri oldu o yüzden bıraktım. En son regl tarihim 15 eylül o günden beridir regl olamadım. Şimdi soğan kürüne başlamak istiyorum. düzensizliğim nedeniyle ne zaman regl olurum bilemiyorum. Regli beklemeden başlasam sıkıntı olur mu? Zararı var mıdır?
ben de aynı durumdayım. soğan kurunun doğum kontrol hapına etkisine bir cevap bulamadığım için küre başlayamadım. yok mu hiç, miyom için kullanıp bi taraftan da hapla korunan?Merhaba, Pcos lu olanlara ve çocuk düşünmeyenlere sorum: bu kürü yaparken, doktorun verdiği doğum kontrol ilacını da kullanmaya devam ediyor musunuz?
Neden adetine yakin kullanacan adetin 7.ci baslanmiyormuBende adetım bitmeye yakın başlıyacağım bu küre ...bikaç kere başladım. Bıraktım geçen aylarda ...ama busefer istıkrarlı olucam inş ...3ay kullanmak lazım ..
Ben kullandığım donemde ,cildim bile düzeltmişti ...
Nasil soylesem sag kasigimda hafif bi agri cok hafif amaselam arkadaşlar bişey sormak istiyorum soğan kürünü içerken kasıklarınızda ağrı oluyormu sökülürken ağrı olurmuş diye duymyuştum içenler bilgi verebilirmi
Merhabalar canım soğan kürünün zararından çok faydası var. hemen başlamalısın adet düzensizliğine birebir.r bende 3 ay öncesine kadar adeet düzensizliği yaşıyordum. Doktora gittiğimde sol yumurtalığımda 6 cm kist olduğunu söylediler ve 1 aya kadar geçmesse ameliyatla alacaklarını belirttiler. Eve gider gitmez internetten araştırdım bu kist nasıl geçer diye. saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım. sonuç mükemmel ! 1 ay sonra doktora gittiğimde kistim yok oldu ve adet düzenim tekrar oturdu. Şuanda çok şükür günü gününe oluyorum. :) :)
Canim kabuklarini soyuyorsun demiTeşekkür ederim :) dün akşam başladım bugün 2nci kez yaptım ama mide bulantısı yaptı inadına devam edicem artık :) yeter ki şu kistler gitsin
Cnm adetim bitmeye yakın başlıcam ..bana iyi geliyor adetliyken bileNeden adetine yakin kullanacan adetin 7.ci baslanmiyormu
Gebelik dusunuyonmuCnm adetim bitmeye yakın başlıcam ..bana iyi geliyor adetliyken bile
Evet 3yıldır olmuyorGebelik dusunuyonmu
Bence adete yakin icme bebis tutunmazEvet 3yıldır olmuyor
kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama 26 yaşındayım küçüksen abla tavsiyesi olarak algıla büyüksen kardeş tavsiyesi say. doğum kontrol hapı kullanmamanı tavsiye ediyorum bebek istemiyorsanız eşin korunsun veya farklı methotlar düşünün ama ilaç kullanma ilerde büyük sorunlar oluşturabiliyor bebek istemeye başlayınca.. sadece tavsiyeydi benimki yanlış anlama lütfen..
Teşekkür ederim :) dün akşam başladım bugün 2nci kez yaptım ama mide bulantısı yaptı inadına devam edicem artık :) yeter ki şu kistler gitsin