- Konu Sahibi ahsennayaz
Var gibi de yok gibidir pazartesi kan verseniz en azından belli olurSizce hamile miyim nolur yorum yazin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi de yok gibidir pazartesi kan verseniz en azından belli olurSizce hamile miyim nolur yorum yazin
Kızlar merhaba sağ yumurtalığımda batma oluyor ara ara çok şiddetli değil ama rahatsız da ediyor adetime 6 gün varVar gibi de yok gibidir pazartesi kan verseniz en azından belli olur
Sizce neden olurKızlar merhaba sağ yumurtalığımda batma oluyor ara ara çok şiddetli değil ama rahatsız da ediyor adetime 6 gün var
Pamuğu vajina da mi bekletecegimÖyle bir probleminiz varsa tuzlu su yapıp pamuğu bastırın ve az biraz sıkarak vajinaya koyun bir kaç saat boyunca bekletip atın iyi gelir. Yada kantaron yağı sürün
Mantar engel değil diye biliyorm ama doktor ilaç fitil vs verir ona göreKızlar bişey sormak istiyorum vajinal mantar gibi bir problemim var ama aynı zamanda hamile de kalmak istiyorum vajinal mantar varken hamile kalabilir miyim?
Ben fitil ve ilaç kullandım ama şuanda çok rahatsız etmesede var şimdi de hamile kalmak istiyorum ama engel mi ona merak ediyorumMantar engel değil diye biliyorm ama doktor ilaç fitil vs verir ona göre
AynenPamuğu vajina da mi bekletecegim
Bir de potasyum permanganat eczanede bulursanız az miktar suda eritip günlük olarak yıkanabilirsiniz isterseniz araştırınPamuğu vajina da mi bekletecegim
çok net bi çizgi göremedim amaSizce hamile miyim nolur yorum yazin
Catlamanin üstünden de 9 gün geçmişBata 5 kala erken gebelik testinde çıkar mı kizlar
Teşekkür ederim onu da araştıracağımBir de potasyum permanganat eczanede bulursanız az miktar suda eritip günlük olarak yıkanabilirsiniz isterseniz araştırın
Belki tahriş falan olmuştur ilişkide. Adet sökülmeye çalışıyor da olabilir. Yerleşme falan olsaydı adete 2-4 gün kala olurdu sanki. Geçen ay bana da oldu aynısı. İlk kan geldi ilişki sonrası sonra tekrar beyaz akıntı geldi sonra adet oldumKızlar bu ay hamilelik gibi bir planım vardı adetim bu ay 4 gün gecikti o gece ilişki sırasında kan geldi bende adet oldugumu zannettim fakat daha sonra adetim kesildi neden olabilir?
Merhabâ hayırlısı olsn inşallah bende sonuç alamıyorum herhangi bişey yaptınzmı gebelik olması içinBende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.