soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Ben de sogan kuru yapiyorum. Ben de miyom var ve buyukler , belk i bir faydasi olur ameliyat olmama gerek olmaz die basladim. Ilk adetten 3 gun sonra 15 gun sabah ve aksam ac karna yemeklerden once ictim. Sonrasinda adet oldum. ikinci adetimden yine 3 gun sonra tekrar basladim. bu sefer 10 gun surecek. Insallah faydasini goruruz hepimiz.

Bu arada latrodectus_07 senin soruna gelince, ben yaptigim sekli anlatayim. ayrica saracoglunun sitesinde de ayrintili seklde anlatilmis ordan da bakabilirsin. Orta boy bir kahverengi bir soganin kabugunu soyuyorsun. 1,5 su bardagi kaynayan suya dorde bolup atiyosun. 5 dk kayniyor ve sonra iciyorsun. Saracoglundan dinledgim kadariyla sicak sicak icmek gerekiyor. Agzini yakmayacak sicakliga gelince ben yudum yudum icmeye calisiyorum.

Sogan kabugu hamile kalmayi onluyor diye biliyorum o yuzden kabugunu soymak daha faydali olur bence. sitenin linkini vermek yasakmi bilmiyorum ama internette profsaracoglu diye aratirsan web sayfasina erisebilirsin. Orda bitkisel kurlerin altinda sogan kurunu bulabilirsin. Ne icin baslayacagin da onemli. O sayfada baska kurlerde var. sana uygun olani bulup uygulayabilirsen daha efektif olur.

Allah hepimize sifa versin insallah...
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ben de bugün başladım soğan kürüne. bende yumurtalığımda kalın duvarlı bir kist var ne büyüyor ne de küçülüyor. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım bir aylığına kistin boyutu gene değişmedi. hamile kalmayı çok istiyorum. tahlil yaptırdım bu kist sorunu hariç hiç bir problem yok. inş hamile kalırım artık.gerçi doğum kontrol hapının bu ay da koruma etkisi olur diye korkuyorum

arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep

Bende geçen ay soğan kürü yaptım. Önceki doktorum pkolu olduğumu söylemişti. Kistlere iyi gelir diye yaptım. Perşembe başka doktora gittim. Ben bir şey göremedim her şey normal gözüküyor dedi. Bende işe yaradı mı yaramadı mı anlamadım. Pazartesi kan sonuçlarını alacağım. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki :(

Bende geçen ay soğan kürü yaptım. Önceki doktorum pkolu olduğumu söylemişti. Kistlere iyi gelir diye yaptım. Perşembe başka doktora gittim. Ben bir şey göremedim her şey normal gözüküyor dedi. Bende işe yaradı mı yaramadı mı anlamadım. Pazartesi kan sonuçlarını alacağım. Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki :KK43:
inşallah duyarsın canım her şey yolundadır

bende de miyom varmış bu ay öğrendim 4 cm büyüklüğünde benimki de ve hamile kalmaya çok büyük bir engel değilmiş doktor öyle söyledi. ben de soğan kürüne başlamak istiyorum ama farklı forumlardan okuduğum kadarıyla miyomu büyüyen de varmış bu kürden sonra :KK43: kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bir de :KK43:
Benım de aynı ya ,4 cm zararsız ama 15 gun lekelenme ile birlikte adet oluyorum dogru durust oruc tutamıyırum bu yuzden uzuntu duyuyorum. Sogan kuru yapıp kıstı. Buyudu rahmım inceldi diyen var yaa napsam bilmiyorum

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Back