- Konu Sahibi ahsennayaz
ALLAH sizede nasip etsin inşallah en kısa zamandaTebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı da nasip etsin inşallah bizlere de dua edin inşallah en hayırlı kısa zamanda bizde gebe kalalım![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH sizede nasip etsin inşallah en kısa zamandaTebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı da nasip etsin inşallah bizlere de dua edin inşallah en hayırlı kısa zamanda bizde gebe kalalım![]()
Evet ilk olacak inşallahİlk hamileliğiniz mi tebrik ederim![]()
Amiinn inşallahALLAH sizede nasip etsin inşallah en kısa zamandateşekkür ederim
Üşütmeden falan olabilir belki gebelik varsa da normal adet sancısı gibi sancılar olur diye biliyorumAdetime 7 gün var ama sağ kasığımda batma oluyor ara ara sizce neden olur
İnşallah dua edin bana daÜşütmeden falan olabilir belki gebelik varsa da normal adet sancısı gibi sancılar olur diye biliyorum
Merhaba ben düşük yaptım kanama miktarında biraz azalma oldu sadece ama böyle bi şey yaşamadım hiç muayene oldunuz mu? Belki enfeksiyon olabilir bi doktora gidin ilaçla falan hallolurmerhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum olacaktı daha önce hiç düşük yapan oldu mu? Bazı aylarda adetim az geliyor ve sanki çürümüş yumurta renginde, kovamında ve kokusu da iğrenç oluyor. Acaba ben kendim farkında olmadan düşük mü yapıyorum, tutunamıyor mu diye düşünmeye başladım artık. Ben 33 yaşında ve 2,5 senelik evliyim
Prolaktin yüksekliği adet düzensizliği yapabilir. Prolaktini düşürmek için ilaç verdiler mi daha doğrusu yasmin prolaktini düşürüyor mu? Doğum kontrol haplarını hormonları düzenlemesi için veriyorlar çünkü. Bence prolaktini düşürmeye çalışın önce hem gebeliği zorlaştırır hem de sizin içni daha iyi olur ama doktor eğer deneyebilirsiniz derse deneyin sonuçta olacaksa olur gebelik nasip işiMerhabalar. Ben de gebelik istiyorum ama zor gibi duruyor. 35 yaşındayım. Prolaktinim daha önce çok yüksekti. Yasmin kullanıyordum bir buçuk ay önce bıraktım. Bırakınca adet gördüm ama bu ay olmadı bir hafta gecikti. Adetim hapı bıraktığım için mi yoksa prolaktin yüksekliğinden mi olmuyor bilmiyorum. Doktora gidemiyorum başka özel sebeplerden. Geçen hafta göğüslerim şişti ve süt geldi. Sanırım hipofiz bezimdeki kitle prolaktinim arttırdı. Adet görene kadar beklemeli miyim yoksa denemelere devam mı etmeliyim bilemiyorum. Öyle yazmak istedim :)
Evet doktora devamlı olarak gidiyorum doktorda birşey diyemiyor o esnada gelmen gerekiyor diyor. Ama ben o ay ağrıdan kalkamadımMerhaba ben düşük yaptım kanama miktarında biraz azalma oldu sadece ama böyle bi şey yaşamadım hiç muayene oldunuz mu? Belki enfeksiyon olabilir bi doktora gidin ilaçla falan hallolur![]()
Hormonlara adet döneminde bakılıyor evet ama belki anlatmanızdan falan varsa enfeksiyonu anlayabilirdiEvet doktora devamlı olarak gidiyorum doktorda birşey diyemiyor o esnada gelmen gerekiyor diyor. Ama ben o ay ağrıdan kalkamadım
Bence var 5 ve üstü gebelik kabul ediliyor bir de pazartesi kan verin istersenizKızlar benimde betam hep <2 çıkardı bugün <5 çıktı sizce gebelik varmı yada bunun artışı olurmu
Baya bakıldı ama hiçbirşey yok çok şükürHormonlara adet döneminde bakılıyor evet ama belki anlatmanızdan falan varsa enfeksiyonu anlayabilirdibi sonraki adetin 2.-3. Gününde gitmeye çalışın ya da farklı bi doktora anlatın
![]()
Sizce hamile miyim nolur yorum yazin2 sinde de görüyorum , umarım güzel sonuçlar alırsınız![]()
Sizce hamile miyim nolur yorum yazin
Öyle bir probleminiz varsa tuzlu su yapıp pamuğu bastırın ve az biraz sıkarak vajinaya koyun bir kaç saat boyunca bekletip atın iyi gelir. Yada kantaron yağı sürünKızlar bişey sormak istiyorum vajinal mantar gibi bir problemim var ama aynı zamanda hamile de kalmak istiyorum vajinal mantar varken hamile kalabilir miyim?