• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum olacaktı daha önce hiç düşük yapan oldu mu? Bazı aylarda adetim az geliyor ve sanki çürümüş yumurta renginde, kovamında ve kokusu da iğrenç oluyor. Acaba ben kendim farkında olmadan düşük mü yapıyorum, tutunamıyor mu diye düşünmeye başladım artık. Ben 33 yaşında ve 2,5 senelik evliyim

Merhabalar. Ben de gebelik istiyorum ama zor gibi duruyor. 35 yaşındayım. Prolaktinim daha önce çok yüksekti. Yasmin kullanıyordum bir buçuk ay önce bıraktım. Bırakınca adet gördüm ama bu ay olmadı bir hafta gecikti. Adetim hapı bıraktığım için mi yoksa prolaktin yüksekliğinden mi olmuyor bilmiyorum. Doktora gidemiyorum başka özel sebeplerden. Geçen hafta göğüslerim şişti ve süt geldi. Sanırım hipofiz bezimdeki kitle prolaktinim arttırdı. Adet görene kadar beklemeli miyim yoksa denemelere devam mı etmeliyim bilemiyorum. Öyle yazmak istedim :)

Back