soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

. ben de 3 aşılama yaptırdım. bence de bir kürü iki ay yapacaksın. ben de çörek otu kürünü yaptığım ikinci ay hamile kaldım. keçiboynuzu pekmezi de çok iyi. arkadaşımın eşinde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri yükselmedi, keçiboynuzu pekmezi içmeye başlayınca düzeldi şimdi 2 yaşında çocuğu var. bunun yanında eşiniz bal, fındık, ceviz, fıstık da yesin. incir kürü ağır gelirse tavsiyem günde 3-4 incir yiyebilirsin. ovulasyon testini de tavsiye ederim
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.

Hic kullanan yokmu faydasini goren hamile kalan.birde şunu merak ediyorum ictigi ay hemen hamile kakan varmi
ben içtigim ay hamile kaldim canim, ayni ay esimde keçi boynuzu pekmezi içmisti
ilk iki çocuguma ilk aydan hamile kalmistim, iki ay deneyip olmayinca sogan kuru yaptim,3. ayda gelmis oldu bebegim
darisi basiniza olsun insallah ..

ilk iki çocuguma ilk aydan hamile kalmistim, iki ay deneyip olmayinca sogan kuru yaptim,3. ayda gelmis oldu bebegim
Amin insallah.cok guzel birsey kullandigin ay hamile kalmak.Allahim senin cocuklarida hayirli evlat yapsin.birsey soracam 15 gunmu kullanmistin

Amin insallah.cok guzel birsey kullandigin ay hamile kalmak.Allahim senin cocuklarida hayirli evlat yapsin.birsey soracam 15 gunmu kullanmistin
saol canim aminnn
valla 15 e tamamlaamadim galiba 14 de falan birakdim, çok SIKILMISTIM artik sabah aksam onu hazirlamkdan da içmekdende: ) , ama ha 14 ha 15 farketmiyomus demekki :D

benim kist sorunum yokdu, 6 ay once dr ultrasonda hersey temiz demisti , ben 2 ay gebe kalamayinca arkadasalrin tavsiyesiyle yapmis oldum ..

bu sogan kuru içini temizliyor diyolar, kist vs varsa iste onu yok ediyormus, sonrada incire baslayackdim yumurtayi kolay çatlatiyormus ama ona gerek kalmadi

merhaba bende bu ay öğrendim yumurtlama sorunum olduğunu atılmamış 1 tane yumurtam var doktor ya atılır hamile kalırsın yada kistleşir dedi sökülmesi için tarlusal verdi onu içmeyip soğan suyu içsem etkili olurmu???

saol canim aminnn
valla 15 e tamamlaamadim galiba 14 de falan birakdim, çok SIKILMISTIM artik sabah aksam onu hazirlamkdan da içmekdende: ) , ama ha 14 ha 15 farketmiyomus demekki :D

benim kist sorunum yokdu, 6 ay once dr ultrasonda hersey temiz demisti , ben 2 ay gebe kalamayinca arkadasalrin tavsiyesiyle yapmis oldum ..

bu sogan kuru içini temizliyor diyolar, kist vs varsa iste onu yok ediyormus, sonrada incire baslayackdim yumurtayi kolay çatlatiyormus ama ona gerek kalmadi
Bende bu iki ay sogan sonrada incir kuru dusunuyom insallah gerek kalmaz

merhaba bende bu ay öğrendim yumurtlama sorunum olduğunu atılmamış 1 tane yumurtam var doktor ya atılır hamile kalırsın yada kistleşir dedi sökülmesi için tarlusal verdi onu içmeyip soğan suyu içsem etkili olurmu???
Bence ilac icme sogansuyu ic

Bende soğan suyu içiyorum bayagı ödem attırıcı galat başka ne yararı var bebekte yardım ediyomu tabi önce allahın iZniyle :KK15:

[QUOTE="fatos1990, post: 37548980, member: 63 soğan suyu içiyorum bayagı ödem attırıcı galat başka ne yararı var bebekte yardım ediyomu tabi önce allahın iZniyle :KK15:[/QUOTE]
Valla yorumlara ve kullananlara bakilirsa bu sayede bebek sahibi olan cok kisi var bende bir umut basladim 4 gun oldu esimede keciboynuzu kuru basladim hakkimizda hayirlisi

herkese merhaba,insallah en kısa zamanda herkes istediği bebişlerine kavuşur. benim 2ser cm boyunda 2 tane myomum var.saracoglunun sitesinde 3cmden küçüklerde soğan kurunun işe yaradığını okudum. sogan kurunu uygulamayı düşünüyorum ama bi taraftan doğum kontrol hapı kullanıyorum,bebek de düşünmüyorum henüz. sizce hapın etkisini yok eder mi, ya da azaltır mı bu kür? benim durumumda olup da uygulayan var mı hiç?

herkese merhaba,insallah en kısa zamanda herkes istediği bebişlerine kavuşur. benim 2ser cm boyunda 2 tane myomum var.saracoglunun sitesinde 3cmden küçüklerde soğan kurunun işe yaradığını okudum. sogan kurunu uygulamayı düşünüyorum ama bi taraftan doğum kontrol hapı kullanıyorum,bebek de düşünmüyorum henüz. sizce hapın etkisini yok eder mi, ya da azaltır mı bu kür? benim durumumda olup da uygulayan var mı hiç?
kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama 26 yaşındayım küçüksen abla tavsiyesi olarak algıla büyüksen kardeş tavsiyesi say. doğum kontrol hapı kullanmamanı tavsiye ediyorum bebek istemiyorsanız eşin korunsun veya farklı methotlar düşünün ama ilaç kullanma ilerde büyük sorunlar oluşturabiliyor bebek istemeye başlayınca.. sadece tavsiyeydi benimki yanlış anlama lütfen..

Canim sogan suyuna basla derim insallah faydasini gorursun

Kizlar mrb bisey sorcam size ben soğan suyu iciyorum eşime de keciboynuzu kuru baslicam ilk bir hafta sabah aksam iciliyo ama Esim sabah erken gidiyo sabah kalkip hazirlayamiyorum aksamdan hazirlasam sabah çok soğuk oluyor nasil yapabilirim kullanan varmi bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim

Kizlar mrb bisey sorcam size ben soğan suyu iciyorum eşime de keciboynuzu kuru baslicam ilk bir hafta sabah aksam iciliyo ama Esim sabah erken gidiyo sabah kalkip hazirlayamiyorum aksamdan hazirlasam sabah çok soğuk oluyor nasil yapabilirim kullanan varmi bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim
yapmadigim icin bilmiyorum.esimin icecegini bilsem sabah erkenden kalkar yaparim.esimin spermleri az ve hareketleri yavas keciboynuzu pekmezini bile yemiyor hep ben mucadele ediyorum.esim icmekte zorluk cikarmiyirsa kalk arkadasim

hayırlısıyla kucağına al bebişini canım..ben sogan kuru kullandım ama daha hamıle kalamadım ne yapsam artık bılmıyorum

Back