soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

kaç gün içiyorsunuz siz ibrahim saraçoğlunda 15 gün diyor

kaç gün içiyorsunuz siz ibrahim saraçoğlunda 15 gün diyor

Saraçoğlunun dediğini uyguladım bende her gün sabah akşam 15 gün içtim. sonra 15 gün bir ara verdim. o zaman doktora gittiğimde kistin kaybolduğunu söylediler. Fakat ben kaybolmasına rağmen aklıma estikçe içiyorum tekrar kist oluşmasın diye :)

hımmm hamile kalanlar olmuş bakalım ben de uygulayınca hemen hamilelik olurmu?

Ben hamile kalınır mı kalınmaz mı açıkcası bilmiyorum. yalnızca kistim yok olsun diye içmiştim.

Tmm canim.insallah alisirsin.baslarda zor oluyor sonralari su icer gibi iciyn

hani ben regl olamamıştım ya :) hala olmadım :( 3 gündür soğan kürü yapıyorum en son 15 eylül de regl oldum ve idrar testi negatif sonuç verdi. hiçbir belirtim de yok açıkçası.. bu soğan kürünün söktürücü özelliği var mı acaba ?

hani ben regl olamamıştım ya :) hala olmadım :KK43: 3 gündür soğan kürü yapıyorum en son 15 eylül de regl oldum ve idrar testi negatif sonuç verdi. hiçbir belirtim de yok açıkçası.. bu soğan kürünün söktürücü özelliği var mı acaba ?
Baya olmus adet olmayali testi ne zaman yapmistin boyle 2 ayda bir oldugun oluyormuydu

Baya olmus adet olmayali testi ne zaman yapmistin boyle 2 ayda bir oldugun oluyormuydu

Testi geçen hafta cuma akşamı oldum çok erken yaptım testi oyüzden negatif çıkmış olabilir ama ilk ilişkide hemen hamile kalınmaz diye biliyorum yada öyle bi önyargım var. Döllenme ne zaman olur bilemediğim daha doğrusu takibini yapamadığım için bir hamişlik söz konusu olabileceğini sanmıyorum... şimdi soğan kürüne devam regl belirtisi dahi yok nedir ne değildir bi türlü çözemedim.. bakalım :(

Tadindan dolayi icemeyen olursa içine limon suyu dokebilirsin öyle tadini almadan rahat icebiliyosunuz ilik limonlu su iciyomus gibi oluyor pazar günü bitiyor benim soğan kuru bakalim neler olucak

Tadindan dolayi icemeyen olursa içine limon suyu dokebilirsin öyle tadini almadan rahat icebiliyosunuz ilik limonlu su iciyomus gibi oluyor pazar günü bitiyor benim soğan kuru bakalim neler olucak
slm canım.sen soğan kürünü uyguladıktan sonra akıntılarında artma oldumu.ben daha adet olmadım adet olduktan sonra başlamayı düşünüyorum.soğanın kabugunu soyuyoruz yıkamıyoruz değil mi.

Evet kabugunu soyuyosun 2 buçuk bardak klorsuz kaynayan suya 4e bölüp atiyosun 10 dk kaynatiyosun sonra ilimasini bekliyosun yemeklerden on dk önce ac karnina iciyosun ben calistigim için aksam yemeğindenve yatmadan önce iciyorum benim normalde de akintim yoktu şuanda yok çok hafif var o kadar ama olan oluyomus

Bende adetım bitmeye yakın başlıyacağım bu küre ...bikaç kere başladım. Bıraktım geçen aylarda ...ama busefer istıkrarlı olucam inş ...3ay kullanmak lazım ..
Ben kullandığım donemde ,cildim bile düzeltmişti ...

3 ay mı kullanmak gerekiyor, ben bir kez diye biliyorum da. Ben de bir dönem kullanmıştım, kistim yok olmuştu ama geri geldi de ondanmı bitmedi acaba tamamen?

Testi geçen hafta cuma akşamı oldum çok erken yaptım testi oyüzden negatif çıkmış olabilir ama ilk ilişkide hemen hamile kalınmaz diye biliyorum yada öyle bi önyargım var. Döllenme ne zaman olur bilemediğim daha doğrusu takibini yapamadığım için bir hamişlik söz konusu olabileceğini sanmıyorum... şimdi soğan kürüne devam regl belirtisi dahi yok nedir ne değildir bi türlü çözemedim.. bakalım :KK43:
Valla adet olmadan baslaniyormu bilmiyorum.adetini bekleyip bittikten sonra baslasaydin ya hamileysen.ben bile adetim bitince test yaptim oyle ictim belki hamileyimdir diye emin olayim dedim ne olur ne olmaz dedim

Back