Okurken bağırsaklarım kurudu. Sulu yemek olmadan kendini yemek yememiş sayanlar. Anamız da bizi böyle yetiştirdiBenim esim de yemiyordu, annesi de yemiyor, 3 cocugu var kadin dogru duzgun yemek yapmiyormus hic, koskoca kadinin evinde dogru duzgun sebze meyve olmaz, makarna, tavuk, lazanya, pizza, ekmek katik vs bunlarla besleniyor kadin hala. Sonradan esim yavas yavas yemeye basladi, ona makarna yapiyordun nesela, benim yemegimden de tadimlik yiyordu yaninda, simdi herseyi yiyor.
Bunu savunmaya gerek yok bence. Şımarıklık baska bir şey değil. Zorda kalınca hepsi essek gibi yiyor zaten. Cocukluk alışkanlığını o yaşa çıkarmış olmak sadece şımarıklıktir.Eşimin akrabası soğan sarımsak yemiyor 85 yaşında evet var böyle şeyler neden garibinize gitti??
Sen kocayı öpmeye bahane aramaKadın kısmı her gün ne yemek yapsam diye düşünürken bu bacımız kafa yiyordur ya.
Yemek yapmadım dediğimde gel tost patlatalım diyen kocamdan razıyım gelince öpücem
Tanga giyende yemiyor mu
Layıkıyla giyip bütün takım taklavatını içine sokabiliyosa neden olmasınSürekli tavuk yiyen erkeklerde hormon bozukluğu olabiliyormuş, pembe tangaya hayir demeyebilir
Soğan sevmiyorsa rende yapın veya bütün olarak atın yemek pişince çıkarırsınız, sorunu çözmenize sevindim ama bundan sonra yine aynısını yaparsa bırakın kendi yemeğini yapsın, siz de kendi zevkinize göre yemek yapın.Kızlar sabah uyandık çok güzel bir şekilde. Gideceğine yakın kendine durum al aksam ben bezelye pilav yapacağım dedim. Bundan sonra istersen eşlik et istersen de kendine göre bir şeyler hazırla yumurta falan kırarım dedim. Hiçbir şey demedi. Özür diledi. Ciddiyetimi anladı ve gerçekten ona artık yemek yapamayacağımı anladı. Giderken de bende yiyeceğim dedi.Bundan sonra bu şekilde sulu yemekler olacak ve ben soğan sarımsak giren yemekler yapacağım dedim. O da biraz küçük dogra ben görmeden yerim dedi.
Oldu galibaaa
en sevdiğim kadın tipi:)))Yapmaçok ciddiyim benim kocam bundan daha beterdi duvara tencere firlatmisligim var
bir ara kendime ayrı ona ayrı yaptım ama sıkıldım, sonra sadece kendi istediğimi yaptım ona yapmadım bu sefer yemek çok arttı , onun aevdigi şekilde yapayım dedim sevemedim boş bomboş tatsız bir şey cikiyordu ortaya , en son 1 ay boyunca yemek yapmadım. Kahvaltılık en Max yemek makarna... Zirildarsa da ;" ama yapsam da yemiyorsun, istersen sen kendine yap, ben yapamıyorum ." dedim 1 ay sonunda susup yediaçlıkla terbiye ettim
Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.