Soğan sarımsak sebze yemeyen eş

Mis gibi sebzemi yapar yerim. Beğenmeyen ya kalkar kendi yapar (mutfağı batırır ve temizlemezse bunu da yapamaz) ya da dışardan söyler. Dışarısı tavuk pilavcı kaynıyor gitsin yesin.

Okurken bağırsaklarım kurudu. Sulu yemek olmadan kendini yemek yememiş sayanlar. Anamız da bizi böyle yetiştirdi

Yapmayın, kendinize göre yapın, böyle alıştım ben değiştirmem deyin. Eşimle damak zevklerimiz birbirine benzer ama bir gün yemeğimi eleştirmeye kalkarsa ertesi gün yemek yapmam "eee ne söylüyoruz dışardan?" derim. Paşa paşa dışardan söyler, ertesi gün ne yaptıysam yer. Çalışıyor musunuz? Ben şu an ev hanımıyım mesela ona rağmen kendimde yemek yapma zorunluluğu görmüyorum ama tabii ki eşim çalışıyor o yapamaz, yapsa geç geliyor aç kalırız onu bekleyene kadar o yüzden yaparım. Çalışsaydım bütün ev işini ikiye bölerdim ve o ne yaparsa yerdim asla söylenmezdim.

Eşimin akrabası soğan sarımsak yemiyor 85 yaşında evet var böyle şeyler neden garibinize gitti??
Bunu savunmaya gerek yok bence. Şımarıklık baska bir şey değil. Zorda kalınca hepsi essek gibi yiyor zaten. Cocukluk alışkanlığını o yaşa çıkarmış olmak sadece şımarıklıktir.

Sogan sarimsak olarak degil ama kıli kırk yarmada benim esim de öyleydi onun dedigi gibi yapiyorum bu neden böyle ertesi gün baska yapıyorum gene kusur buluyor sustum sustum en sonunda eeeh dedim ben böyle yapıyorum yiyorsan ye yemiyorsan git ananda ye şimdi patlican biber yemeyen adam ne zaman musakka yapsam av köpeği misali koklayarak buluyor mutfagın yolunu

İyi de çeşit çeşit yemek istemiyor da olabilir. Tavuk göğsü kavurun yada haşlayın kuru makarna yada pilav yanına yoğurt yeter . Buna da laf ederse kendim bilirsin de geç . Benim babam böyle yediği birkaç şey vardir çoğunda da kıymalı yumurta yer . Adam tek çeşit yemeği seviyor neden kendinizi yoracaksiniz dışarı çıktığınızda ne yiyor peki çoğu yemeğin köftenin etin içinde de soğan ve sarımsak var

Kendi yapsın yemek istediğini. Bu sitede görüp anlamıyorum. Erkekler aptal mi, eli kolu yok mu? Neden erkekler yemek yapamıyor? Benim arkadaşlarım ne kadar güzel yemek yaptıkları ile övünüyorlardı.

Yemek seçen insanla uğraşmak zor bir tanıdığın eşide böyle yemek seçer kadin her gün ne yapcagini şaşırıyor yeni evlendiklerinde ocakta kaynayan tencereyi fırlatmış.Allahtan ki eşim ne koysam önüne yer sadece pırasa ile bamya pek sevmez ama yinede önüne koyunca yer kavga etmez sana en sevdiğin yemeği yaptım derim güler anlar onlardan biri olduğunu.

Kızlar sabah uyandık çok güzel bir şekilde. Gideceğine yakın kendine durum al aksam ben bezelye pilav yapacağım dedim. Bundan sonra istersen eşlik et istersen de kendine göre bir şeyler hazırla yumurta falan kırarım dedim. Hiçbir şey demedi. Özür diledi. Ciddiyetimi anladı ve gerçekten ona artık yemek yapamayacağımı anladı. Giderken de bende yiyeceğim dedi. Bundan sonra bu şekilde sulu yemekler olacak ve ben soğan sarımsak giren yemekler yapacağım dedim. O da biraz küçük dogra ben görmeden yerim dedi.
Oldu galibaaa

Benim eşim de sebze soğan sarımsak yemiyor.
bir de bebekten sonra hiç yemek yapamaz oldum biz de ekmek arası tavuk tantuni yiyoruz her gün onu da eşim yapıyor tavuk yemekten gına geldi ben yenildim bu duruma zaten yemek yapmayı seven biri de değilim malesef ki yeme düzenimiz iyi değil. Bebeğimiz 1 yaşında ona göre yemek yapıyorum ayrı onun yemeği şurda 1 seneye bizimle beraber sofraya oturacak o yüzden yeniden düzen oluşturalım demeye başladım haftada bir balık yiyelim bir gün bakliyat bir iki gün et bir gün tavuk dedim yavaş yavaş sebzeye geçeriz diye
birkaç haftadır bir balık bile aldıramadım söyleyip durdum hep alırız dedi yok . olsa yer ama canının çektiği bir şey değil çünkü

Soğan sevmiyorsa rende yapın veya bütün olarak atın yemek pişince çıkarırsınız, sorunu çözmenize sevindim ama bundan sonra yine aynısını yaparsa bırakın kendi yemeğini yapsın, siz de kendi zevkinize göre yemek yapın.
Evliliğimizin ilk ayında eşim de yemek kaprisleri yapmıştı, nişanlıyken bizim evde bayıla bayıla yediği yemekleri bile onu yemem bunu yemem deyip reddediyordu, n’eymiş sadece et yermiş, sebze de n’eymiş, et yemeğe koyulunca murdar oluyormuş.
Öyle miiii, bağırsakların kuruyunca görüşürüz dedim
Her gün et, patates kızartma, makarna yedi, 1 ay sonra karnım ağrıyor bağırsaklarım kurudu galiba demeye başladı, o gün bugündür sulu yemek yiyor.

en sevdiğim kadın tipi:)))

Ortak kullanım alanı eviniz hayat gibi evi de paylaşıyorsaniz kendi istediği gibi yapsın. Karnıyarık yaptım bı kaç kez eşim dırdır etti patlıcanları iyice ölecekmiş vs vs çektiğim çileye değmez kizartirken yağ sıçrıyor hem çok sağlıksız kızartma o oldu daha evimde 5 senedir karnıyarık yapmam kök yesin. Simdi bebeler var onlara göre planlıyorum canınin istediği bişey varsa kalkar yapar yada anası yapsın banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…