- 16 Temmuz 2023
- 856
- 1.525
- 29
Kaç yaşında bu adam ya? Olgunlaşamamis , şımarık bir erkek çocuğu gibi. Yemiyorsa kendi yapsın yemeğini. Az yesin de kendine uşak tutsunHerkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
E yumurta kırın yesin o zaman siz anne rolüne girmek istiyorsunuz suç sizdeEşim de yumurta kirsam tamam der annesi akşamları bı yumurta kırıp cekilirmis ama ben kendi ailemde öyle görmedim hep ev yemeği pisti çok basit bir bezelye pilav salata yapmak istiyorum asla yemiyor bezelye. Dışardan söyleriz diyor ama ben de onun bu yeme düzenine uyacagkm diye gastrit ülser oldum
Buna mı üzülüyorsun yani :)) galiba yeni evlisiniz. +5 senelik evlilikten sonra "zıkkımın kökünü ye" olayına dönüyor :))Bu sen onu ye ben bunu yiyelim olsun istemiyorum ki beraber aynı yemeği bile yiyememek beni uzuyor
Belli ki onu üzmüyor. Yemekteyiz programında gibi her şeye yorum yapması da trol olduğu havası verdi. Adam eğleniyor.Bu sen onu ye ben bunu yiyelim olsun istemiyorum ki beraber aynı yemeği bile yiyememek beni uzuyor
Sürekli tavuk yiyen erkeklerde hormon bozukluğu olabiliyormuş, pembe tangaya hayir demeyebilirSoğan sarımsak yemeyen adam da pembe tanga giysin
Benim için yemek seçmemek bir kriterdi. O yüzden seçmeyen, önüne ne koyarsam yiyen, kalkarken eline sağlık diyen hatta sıkça mutfağa giren bir adam seçtim.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Yemek yapma görevi sadece senin değil.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Bizde de aynı durum var, soğanlı sarımsaklı yemek sevmiyor, sebze ve patlıcan yemiyor. Sürekli et pilav yemek istiyor, löp et seviyor, etin yanında minicik iç yağ olursa da yemiyor. Aşırı yorucu bir durum. İnsanın artık yemek yapası gelmiyor bu durumda, mutfaktan soğudum. Sebebi şu bence. Anneleri uğraşmamış, sebzeye zorlamamış, yeter ki yesin diye köfte patatesi koymuşlar önlerine. Annesi bizim eve enginar girmez dedi!! (Sanki zehir tövbe est.) Eve o sebzeyi sokmamışsın ki çocuk tadını bilsim. Ben o köftenin yanına biber koyarım, domates koyarım, bezelye koyarım, havuç koyarım, yanına brokoli haşlayıp yoğurtlayıp üzerine tereyağlı salçalı sos döküp sunarım. Sunumu renklendirip, lifli gıdayı arttırırım. Ama nafile. Çözümü yok. Ben Allah ne verdiyse yapıyorum. Yemeği beğenmeyince abur cubur yiyor. Her gün de et sote tavuk yapamam ki.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Aynı masaya otur, gerisini düşünme.Bu sen onu ye ben bunu yiyelim olsun istemiyorum ki beraber aynı yemeği bile yiyememek beni uzuyor
Ya aslında yukarda azcık çözüm odaklı olsa, bu denli yargılayacı bi dili olmasa, biraz empati yapabilse… yani büyük bi sorun değil aslında. Kendi yapsın yesin madem, yemek için de evlenilyor nasılsa.. yani umarımYarın öyle yapacagim ve sebebin kendisi oldugunu söyleyeceğim
Açlıkla terbiye et, yemesin boşver. Sen karnını doyur. Koy peynir ekmek onu yesin o da salla. Çok beğenmiyorsa günlük eve sabah akşam yemek gelsin anlaşsın bir yer ile sen de rahat et o daHerkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.