Ay zaten sonra eşşek gibi yiyorlar. El kızı anası gibi çekmiyor kimseyi.Yoo evlenir de. Sevgililik nişanlılık dönemi bunun için var. Ben sadece eşimin istediği yemekleri yaparım diyen evlenir ya da herkes kendine yemek hazırlasın diyen
İster yer ister yemez. Koca koca adamlara gelişme çağında çocuk muamelesi yapmaya gerek yok.Ay zaten sonra eşşek gibi yiyorlar. El kızı anası gibi çekmiyor kimseyi.
Elin zırlak adamları için daha fazla konuşmaya gerek görmüyorum neyse.
Ben öyle bir muamele yapmıyorum, o kendisini çocuk kefesine koyup girdiği her ortamda ailesinde gördüğü anlayışı bekliyor. Bana kalsa çocuğun da Koskoca herifin de böyle bir hakkı yok.İster yer ister yemez. Koca koca adamlara gelişme çağında çocuk muamelesi yapmaya gerek yok.
Soğanları rondoyla iyice kıyarak koy yemeklere, mantı yaptığında sarımsaklının yanında sarımsaksız yoğurt da koy ama bunun dışındakilere 'ben bunu yaptım, beğenmediysen bundan sonra yemekleri sen yapabilirsin, en azından sevdiğin gibi olur' diyebilirsin. Böyle bir kaynım var, karısının da eli öyle lezzetli ki soğan kavursa oturup yersin ama kocası beğenmiyor. 20 yıldır evliler, kadın artık duymazdan geliyor, oralı bile olmuyor. Sana tavsiyem beğendirmeye uğraşmaman, bu model kaburga dolması yapsan yine bahane bulacaktırHerkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Bişey dicem de nımet. Yakın akrabalarımız var ölenler. Annecım bır sofra hazırladı nasıl hemde hıc bısey yemedıler. Ama annem nasıl aglamaklı oldu. Pis pis şeyler köy sofraya dıbınde uyurlar. Annemın yemeklerınıde herkes sever. Meğer pişmiş soğan yemezlermıs sebze yemezlermıs. Anne dedım bır daha cagırmayalım. Çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Aynı model var bende. Yapmıyorum istediği yemeği girip yapabilir ben kimsenin özel aşçısı değilim. Yemekler çöpe gidiyor diye ağlıyordum pes ettim mutfak orda işten gelip istediğini pişirip yiyor.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Ben yemek yapmayacağım çünkü yaptıklarımı begenmiyorsunistersen annende ye öyle gel dedim benimki anladı yapmayacagimi hemen r yaptı.Of benim eşimde soğan sarımsak yemiyor yemekte. Ben rendelesem de anlıyor tadından. Ben de kendime yapıyorum soğanlı sebze yemeklerimi. Ona da makarna,salata,balık, yumurta falan yapiyorum. Valla ben de nasıl alistiracagimi bilmiyorum çünkü soğansız yemeğin tadı eksik oluyor
Otursun kendi yapsn yesin . Benim kardesim de secer babam da secer ama hic terbiyesizlik yapmazlar. Yok orasi boyle burasi boyle , yok soyle yap. Sen yap ozaman kendin nasil istiyosan derim ben. Hic ugrasamam anasi da oyle diyorsa ona gitsin yemek yesinHerkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
çözümü var tabi yemeği eşiniz yapsın. ne seviyosa kendine yapsın siz de kendi yemeğinizi yapıp yiyin. madem sevmiyor burun kıvırıyor yada anasında yesin.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Bir aylıkken bu sebeple anne sütünü bıraktığını kim söyledi size?Benim oğlum 12 yaşında. O da seçici besleniyor. Ona menülerinden yapıyorum, kendimize ayrı. 1 aylıkken anne sütünü bile bu yüzden bıraktı.