- 23 Eylül 2023
- 3.393
- 21.007
Eşim de yumurta kirsam tamam der annesi akşamları bı yumurta kırıp cekilirmis ama ben kendi ailemde öyle görmedim hep ev yemeği pisti çok basit bir bezelye pilav salata yapmak istiyorum asla yemiyor bezelye. Dışardan söyleriz diyor ama ben de onun bu yeme düzenine uyacagkm diye gastrit ülser oldum
Öyle yapacağım yarinHayatım ne profesyonel desteği ya bebek mi yetiştiriyorsun? Kendine yazık. Yapma yemek gerçekten bak.
Kıyamam sana ya seni yiyebilir miyimBu sen onu ye ben bunu yiyelim olsun istemiyorum ki beraber aynı yemeği bile yiyememek beni uzuyor
O yapmaz ben de yapmayacagim nereye kadar gidecek bakalimBence bu işin tek çözümü kendi yemeğini kendi yapsın.
Bır erkek annesi olarak yorumunuz çok değerli oldu benim için. Çok teşekkür ederimBenim oğlum 12 yaşında. O da seçici besleniyor. Ona menülerinden yapıyorum, kendimize ayrı. 1 aylıkken anne sütünü bile bu yüzden bıraktı.
Bu çok yorucu bir durum ancak kesinlikle benimle alakalı değil. Hani demiş ya annesi yemez diye, yemez yani yaşayan bilir. O yüzden yemeyeceği bir şeyi yapıp canınızı sıkmayın boşuna. Bu şımarıklık veya başka bir şey değil inanın. Yok yani.
Hayır basbaya şımarıklık. Konu sahibinin eşi 12 yaşında değil yetişkin bir birey. O yaşta ben de yemek seçiyordum. Hemen hemen her çocuk az çok yemek seçer. Yetişkin bir insan tavuk makarnayla beslenmez. Besleniyor ve önüne konulan hazır yemeğe onu yemem, bunu yemem diyorsa şımarıktır. Üstelik hem yemiyor hem yemek de yapmıyor. Gold premium şımarıkBenim oğlum 12 yaşında. O da seçici besleniyor. Ona menülerinden yapıyorum, kendimize ayrı. 1 aylıkken anne sütünü bile bu yüzden bıraktı.
Bu çok yorucu bir durum ancak kesinlikle benimle alakalı değil. Hani demiş ya annesi yemez diye, yemez yani yaşayan bilir. O yüzden yemeyeceği bir şeyi yapıp canınızı sıkmayın boşuna. Bu şımarıklık veya başka bir şey değil inanın. Yok yani.
Yorumların için çok teşekkür ederimKıyamam sana ya seni yiyebilir miyim
Şu basit konuda seni bu kadar üzen adam hiçbir şeyi hak etmiyordur.
Çok tatlısınız anne olarak belki o da çok yorulmustur çünkü ben 1 yıl zor dayandim sizin benim için yazdığınız yorum için bile teşekkür ederimHayır basbaya şımarıklık. Konu sahibinin eşi 12 yaşında değil yetişkin bir birey. O yaşta ben de yemek seçiyordum. Hemen hemen her çocuk az çok yemek seçer. Yetişkin bir insan tavuk makarnayla beslenmez. Besleniyor ve önüne konulan hazır yemeğe onu yemem, bunu yemem diyorsa şımarıktır. Üstelik hem yemiyor hem yemek de yapmıyor. Gold premium şımarık
Konu sahibi kendin ne yemek istiyorsan onu yap. Yemiyorsa da yemesin. Her gün patates kızartmasıyla beslenmek isteyen 5 yaşındaki halilişko değil koskocaman adam bu. Yemiyorsa yemesin manyak mı ne? Ayrıca soğan sarımsak yemeyen erkek mi olur ya? Tam bir annesinin piremsesi
Oluyor yemiyor sebze sağlıklı seylerŞurayı anlayamadım sebze yemiyorsa nasıl besleniyor midesi bağırsağı düğümlenmiyor mukorkunç bir beslenme biçimi
Annelerin yemek seçen çocuktan çekmesi normal. Ben ve kardeşlerim de yemek seçerdik. Ancak artık büyüdük. Şu an yetişkin bir kadın olarak biri önüme yemek koyduğunda ohh bugün yemek yapmaktan kurtuldum Allah razı olsun diyorum. Farkındaysanız yetişkin olup da yemek seçen kişiler hep erkek. Çünkü yetişkin kadınların önüne kimse yemek koymuyor, kendi yiyeceğini kendileri yapıyor eğer önüne yemek koyan olursa da ohh bugün yemek yapmaktan kurtuldum diyolar benim gibi. Bu herifler hep hazıra konduğu için şımarık. Kendi istediğiniz yemekleri yapın. Yemiyorsa umursamayın. Eninde sonunda yola gelecek. Gelmezse de kendi bilir. Bunun için kavga etmeyin.Çok tatlısınız anne olarak belki o da çok yorulmustur çünkü ben 1 yıl zor dayandim sizin benim için yazdığınız yorum için bile teşekkür ederim
Bir işte çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız ? Günde 2 öğün yemek pişirecek zamanı nasıl buluyorsunuz ? Eşiniz evden mi çalışıyor ?Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Ayrılın. Sürekli sofradan ağlayarak kalkıp, yediğiniz yemeğin de size zehir olduğu bir hayatı neden sürdürmeye çalışıyorsunuz ?Yorumun ve çözümün benim içimi rahatlattı bende öyle yapacağım şuan yemegime laf etti ben az önce sofradan ağladım kalktım. Yarın bambaşka bir gün olacak bakalim
Tanga giyende yemiyor muSoğan sarımsak yemeyen adam da pembe tanga giysin
O yapsın siz yiyin o zaman, bu kadar basit madem beğenmiyor.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.