Soğan sarımsak sebze yemeyen eş

Ee yemesin. Bırak kendi yumurtasını kırsın yesin, makarna yesin. Koy buzluğa fasulyeyi o pişirsin yesin sen yapacaksan büyük tencere pişir ısıtıp yesin tüm hafta.

Evlilik böyle bir şey değil. Sen onun eşisin, hizmetçisi değil. Her evde akşamları çeşit çeşit yemekler pişmiyor, börek çay ile akşam yemeği öğün olarak kapatılıyor. İlla aynı yemeği zorunluluğunuz yok. Önemli olan masaya oturup yemek yerken sohbetinizi edip keyfinize bakmak.

Benim oğlum 12 yaşında. O da seçici besleniyor. Ona menülerinden yapıyorum, kendimize ayrı. 1 aylıkken anne sütünü bile bu yüzden bıraktı.

Bu çok yorucu bir durum ancak kesinlikle benimle alakalı değil. Hani demiş ya annesi yemez diye, yemez yani yaşayan bilir. O yüzden yemeyeceği bir şeyi yapıp canınızı sıkmayın boşuna. Bu şımarıklık veya başka bir şey değil inanın. Yok yani.

Bır erkek annesi olarak yorumunuz çok değerli oldu benim için. Çok teşekkür ederim

Hayır basbaya şımarıklık. Konu sahibinin eşi 12 yaşında değil yetişkin bir birey. O yaşta ben de yemek seçiyordum. Hemen hemen her çocuk az çok yemek seçer. Yetişkin bir insan tavuk makarnayla beslenmez. Besleniyor ve önüne konulan hazır yemeğe onu yemem, bunu yemem diyorsa şımarıktır. Üstelik hem yemiyor hem yemek de yapmıyor. Gold premium şımarık

Konu sahibi kendin ne yemek istiyorsan onu yap. Yemiyorsa da yemesin. Her gün patates kızartmasıyla beslenmek isteyen 5 yaşındaki halilişko değil koskocaman adam bu. Yemiyorsa yemesin manyak mı ne? Ayrıca soğan sarımsak yemeyen erkek mi olur ya? Tam piremses

Çok tatlısınız anne olarak belki o da çok yorulmustur çünkü ben 1 yıl zor dayandim sizin benim için yazdığınız yorum için bile teşekkür ederim

Kızlar yazan herkese çok teşekkür ederim. Beni anladınız ve tavsiyede bulundunuz. Çok kötü oldugum anda böyle bir başlık görünce olayın ardından içimi döktüm bu saatte. Beni çok rahatlattirdiniz. Rabbim sizden razı olsun ilaç gibi geldiniz iyi ki varsınız kızlar

Çok tatlısınız anne olarak belki o da çok yorulmustur çünkü ben 1 yıl zor dayandim sizin benim için yazdığınız yorum için bile teşekkür ederim
Annelerin yemek seçen çocuktan çekmesi normal. Ben ve kardeşlerim de yemek seçerdik. Ancak artık büyüdük. Şu an yetişkin bir kadın olarak biri önüme yemek koyduğunda ohh bugün yemek yapmaktan kurtuldum Allah razı olsun diyorum. Farkındaysanız yetişkin olup da yemek seçen kişiler hep erkek. Çünkü yetişkin kadınların önüne kimse yemek koymuyor, kendi yiyeceğini kendileri yapıyor eğer önüne yemek koyan olursa da ohh bugün yemek yapmaktan kurtuldum diyolar benim gibi. Bu herifler hep hazıra konduğu için şımarık. Kendi istediğiniz yemekleri yapın. Yemiyorsa umursamayın. Eninde sonunda yola gelecek. Gelmezse de kendi bilir. Bunun için kavga etmeyin.

Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Bir işte çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız ? Günde 2 öğün yemek pişirecek zamanı nasıl buluyorsunuz ? Eşiniz evden mi çalışıyor ?

Yorumun ve çözümün benim içimi rahatlattı bende öyle yapacağım şuan yemegime laf etti ben az önce sofradan ağladım kalktım. Yarın bambaşka bir gün olacak bakalim
Ayrılın. Sürekli sofradan ağlayarak kalkıp, yediğiniz yemeğin de size zehir olduğu bir hayatı neden sürdürmeye çalışıyorsunuz ?

İş bölümünüzü düzenleyin, yemekleri o yapsın. Özel şef değilsiniz ya. Kereviz sevmese yapmazsın ama genel olarak sebze, soğam, sarımsak yememek çok abartı.

O yapsın siz yiyin o zaman, bu kadar basit madem beğenmiyor.

Bi kere misafirliğe gittim. Bi tanıdığım abla var, 2 tane oğlu da gelmiş misafirliğe. Biri evli biri bekar. Evli olan hödük gibi karısını çağırıp tersleyerek şey dedi BENİM BİBER YEMEDİĞİMİ BİLMİYO MUSUN? Kız da tıpış tıpış o biberleri ayıklamaya gitti. Misafirlikte evet. Diğer bekar oğlu da yalnızca nugget ve patates kızartması yiyomuş, yaşı 30. Ev sahibiyle dışarı alışverişe beraber çıkmıştık, ona özel nugget alırken söylemişti. İnanmamıştım yani abartıyor demiştim. Çocuk nugget sarı değil, biraz fazla kızarmış diye bile yemedi. Evet yaşı 30.

Neysem kendi ailemde de vardı bu gariban anam 4 tencere yemek yapardı farklı farklı insanlara. Ne onla uğraşılır ne de uğraştınız diye biri size aferin der, bırakın yemiyosa kendi yapsın. Siz kendinize kadar yapıp oturun sofraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…