Soğan sarımsak sebze yemeyen eş

muteber13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
86
31
Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.

Yapma çok ciddiyim benim kocam bundan daha beterdi duvara tencere firlatmisligim var
bir ara kendime ayrı ona ayrı yaptım ama sıkıldım, sonra sadece kendi istediğimi yaptım ona yapmadım bu sefer yemek çok arttı , onun aevdigi şekilde yapayım dedim sevemedim boş bomboş tatsız bir şey cikiyordu ortaya , en son 1 ay boyunca yemek yapmadım. Kahvaltılık en Max yemek makarna... Zirildarsa da ;" ama yapsam da yemiyorsun, istersen sen kendine yap, ben yapamıyorum ." dedim 1 ay sonunda susup yediaçlıkla terbiye ettim

Niye evlendin. Hayır ortak damak tadının olmadığı bir adamla ne olmasını bekliyosun ki.
Çok doğru diyorsun ama sevgili iken bunları fark etmemistim dışarda yiyorduk ve çiğ soğan sevmediğini biliyordum sörf onun için salataya bile katmiyorum ben de soğanın lezzetini çok seviyorum ama onun için çiğ yemiyorum ama o ne çiğ ne pişmiş yiyor sebze yemiyor. Bunu konuşarak cozemiyoruz ve ben bu gibi durumlar için profesyonel bir destek almalı mıyız bilmiyorum

Çözüm basit. Her gün tavuk makarna pilav yap onun için. Sende kendi istediğini yap. Niye kavga ediyorsunuz ki

Hayatım ne profesyonel desteği ya bebek mi yetiştiriyorsun? Kendine yazık. Yapma yemek gerçekten bak.

Bence bu işin tek çözümü kendi yemeğini kendi yapsın.

Kadın kısmı her gün ne yemek yapsam diye düşünürken bu bacımız kafa yiyordur ya.
Yemek yapmadım dediğimde gel tost patlatalım diyen kocamdan razıyım gelince öpücem
Eşim de yumurta kirsam tamam der annesi akşamları bı yumurta kırıp cekilirmis ama ben kendi ailemde öyle görmedim hep ev yemeği pisti çok basit bir bezelye pilav salata yapmak istiyorum asla yemiyor bezelye. Dışardan söyleriz diyor ama ben de onun bu yeme düzenine uyacagkm diye gastrit ülser oldum

Suç senin kendine acıman yok mu? Kendine yap pilavını bezelyeni ona yumurta kır geç. Anneciğinin yaptığı yoldan git kendine eziyet etme. Kocadan önce bile kendini düşünmen gerekiyor. Sağlıktan bahsediyorsun.

Yorumun ve çözümün benim içimi rahatlattı bende öyle yapacağım şuan yemegime laf etti ben az önce sofradan ağladım kalktım. Yarın bambaşka bir gün olacak bakalim

Kız niye ona uyuyorsun ya saçmalama. Kendi istediğini yap. Yumurta mi istiyor ? Ona yumurta kır her gün bir gün makarna, diğer gün tavuk felan... Bu böyle yetişmiş değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…