- 14 Ağustos 2018
- 19.324
- 72.399
Tam da bunu diyecektim. Benim eşim de çok kuru beslenmeye alışmış 15 senedir yalnız yaşadığı için. Ben de sebze ağırlıklı besleniyorum bu sorunu yaşadık başta ben ona uymaya çalışınca baktım mide bağırsağı elime alacağım kalsın dedim şimdi haftada 2 onun istediği, diğer günler benim istediğim şeklinde yapıyorum. Hiç uymazsa dışarıdan döner yiyor bana ne.Eşim de yumurta kirsam tamam der annesi akşamları bı yumurta kırıp cekilirmis ama ben kendi ailemde öyle görmedim hep ev yemeği pisti çok basit bir bezelye pilav salata yapmak istiyorum asla yemiyor bezelye. Dışardan söyleriz diyor ama ben de onun bu yeme düzenine uyacagkm diye gastrit ülser oldum
aç kalsın, sana ne?O yapmaz ben de yapmayacagim nereye kadar gidecek bakalim
Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Eşimin akrabası soğan sarımsak yemiyor 85 yaşında evet var böyle şeyler neden garibinize gitti??Hayır basbaya şımarıklık. Konu sahibinin eşi 12 yaşında değil yetişkin bir birey. O yaşta ben de yemek seçiyordum. Hemen hemen her çocuk az çok yemek seçer. Yetişkin bir insan tavuk makarnayla beslenmez. Besleniyor ve önüne konulan hazır yemeğe onu yemem, bunu yemem diyorsa şımarıktır. Üstelik hem yemiyor hem yemek de yapmıyor. Gold premium şımarık
Konu sahibi kendin ne yemek istiyorsan onu yap. Yemiyorsa da yemesin. Her gün patates kızartmasıyla beslenmek isteyen 5 yaşındaki halilişko değil koskocaman adam bu. Yemiyorsa yemesin manyak mı ne? Ayrıca soğan sarımsak yemeyen erkek mi olur ya? Tam piremses
yalnız böyle yapın da tavırla değilYarın öyle yapacagim ve sebebin kendisi oldugunu söyleyeceğim
Kendisi yapsın yemekleri o zaman. Yemek seçmek başka şey pişirdiğiniz yemeği küçümsemesi bambaşka.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Sorma sankı benım kaynanam bu. Senınkı yıne lazanya biliyormus. Benimkinın bır yemek tarifini vereyım bak snaa.. makarna eger kalırsa 1gun oncedem mercımek corbası yapıyordu onla. Tarifi de koy mercımek sogan salca su kaynayınca kalan hamur makarnyı koy bıttıöBenim esim de yemiyordu, annesi de yemiyor, 3 cocugu var kadin dogru duzgun yemek yapmiyormus hic, koskoca kadinin evinde dogru duzgun sebze meyve olmaz, makarna, tavuk, lazanya, pizza, ekmek katik vs bunlarla besleniyor kadin hala. Sonradan esim yavas yavas yemeye basladi, ona makarna yapiyordun nesela, benim yemegimden de tadimlik yiyordu yaninda, simdi herseyi yiyor.
Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
O yapsın siz yiyin.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Hıc bısey pısırmeyin de Bi boku yesin bence.Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.
Ben bu nemrutu böyle büyüttüm deyip kendine kızacağınaAnasının benim oğlum yemez dediğini duyan da bu işe harika çözümler buldu başka yemekler döktürüyor falan zanneder. Yumurta kırıp çekiliyormuş kenara, bir de marifetmiş gibi yemez oğlum diyor baştan çeşit çeşit pişirip her şeye alıştıracağına. Kadına sinir oldum sabah sabah.