Soğan sarımsak sebze yemeyen eş

Benim esim de yemiyordu, annesi de yemiyor, 3 cocugu var kadin dogru duzgun yemek yapmiyormus hic, koskoca kadinin evinde dogru duzgun sebze meyve olmaz, makarna, tavuk, lazanya, pizza, ekmek katik vs bunlarla besleniyor kadin hala. Sonradan esim yavas yavas yemeye basladi, ona makarna yapiyordun nesela, benim yemegimden de tadimlik yiyordu yaninda, simdi herseyi yiyor.

Tam da bunu diyecektim. Benim eşim de çok kuru beslenmeye alışmış 15 senedir yalnız yaşadığı için. Ben de sebze ağırlıklı besleniyorum bu sorunu yaşadık başta ben ona uymaya çalışınca baktım mide bağırsağı elime alacağım kalsın dedim şimdi haftada 2 onun istediği, diğer günler benim istediğim şeklinde yapıyorum. Hiç uymazsa dışarıdan döner yiyor bana ne.

Kızlar yorumlarinizi tek tek okudum. Ben bunu kendime dağ etmistim ilişkide. Size danışarak en azından bundan sonraki süreci toparlayabilecegim. Buraya yazmasaydim akşam yine onun sevdiği yemeği yapıp gececektim ama bu akşam bezelye pilav salata var. O da kendine durum alsın gelsin bakalım ne kadar dayanabilecek. Var olun.

Şımarık bencil adam. Seni ağlatmaya utanmıyormu sürekli. Ve sen 1 yıl boyunca sadece ağladınmı nasıl dayandın. Tencereyi tabağı kafasına fırlatmadan. Zıkkım yesin üzme kendini.

ya kır yumurtasını onun kendınde yap zeytınyaglını artık canın ne istiyorsa bırak onu yesinn köpek

Kendine sebze yemegi yap ona da makarna pilav yap gec
Hergun 3 cesit yapmaya niye zorluyorsun kendini

Suç annesinde doğru yetiştirmemiş halada çanak tutuyor . Sende yetişememis bir varlık ile evlenmişsin malesef. Ya çekip gideceksin yada adam edeceksin. Aç bırak evdeki laminantları kemirsin fare gibi

Eşimin akrabası soğan sarımsak yemiyor 85 yaşında evet var böyle şeyler neden garibinize gitti??

Yarın öyle yapacagim ve sebebin kendisi oldugunu söyleyeceğim
yalnız böyle yapın da tavırla değil
kendinize yapın ve hayatım sen ne istiyorsan onu yapıp ye diyin
neden sofrayı kendinize zehir ediyorsunuz ağlıyorsunuz falan

çalışıyor musunuz bu arada? bu da bahane olur

Kendisi yapsın yemekleri o zaman. Yemek seçmek başka şey pişirdiğiniz yemeği küçümsemesi bambaşka.

Madem sizin yaptıklarınızı beğenmiyor ve kendisi çok biliyor, o zaman mutfağa alalım beyfendiyi? Biraz da o yapsın, siz yeyin.

Sorma sankı benım kaynanam bu. Senınkı yıne lazanya biliyormus. Benimkinın bır yemek tarifini vereyım bak snaa.. makarna eger kalırsa 1gun oncedem mercımek corbası yapıyordu onla. Tarifi de koy mercımek sogan salca su kaynayınca kalan hamur makarnyı koy bıttıö

Benım ki anasında gormedı bnde gordu.. Şimdi hergune farklı tarıf bulmamaı beklıyo.. Boylesı daha fena kır yumurta yesın. Bn de her gun ne yapcem dıye dusunuyom

İşkembe çorbası içmeyen biridir bu. Amaaan Ya Rabbi evlerden ırak
Evinde düzgün yemek kültürü görmeyenler de oluyor bu sorun. Kesin anası geçiştiren bir tipti. Ondan alışmış. Anasının saçma yemeklerini beğenir ama senin evdeki yemeğin tutsuz diye olay çıkarır

Reactions: Gao
O yapsın siz yiyin.

Hıc bısey pısırmeyin de Bi boku yesin bence.

Ben bu nemrutu böyle büyüttüm deyip kendine kızacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…