- 31 Ocak 2019
- 447
- 383
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.861
Canım bunun soğan kürüyle alakası yok gecikme çok fazla maalesef ki.Hormon değerlerinle alakalı bir durum olabilir.detaylı bir kan testi yaptırmanı ve ultrasona baktırmanı tavsiye ederim.Adetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
Kuzucum günaydın nasılsın be kadar kaldı bataCanım bunun soğan kürüyle alakası yok gecikme çok fazla maalesef ki.Hormon değerlerinle alakalı bir durum olabilir.detaylı bir kan testi yaptırmanı ve ultrasona baktırmanı tavsiye ederim.
Canım benim günaydınKuzucum günaydın nasılsın be kadar kaldı bata
16 haftalık olmuş maşallah :) cinsiyet beli mi acaba :)Günaydın canım
Canım benim günaydın
İyiyim kuzum bi değişiklik yok maalesef, ilaca devam ediyorum. 14ü gece ilacım bitecek tahmini 3-5 gün sonra kırmızılar gelecek.Hepiniz bana baharda hamişsin diyosunuz dört gözle bekliyorum ama henüz bir durum yok
Sen nasılsın canım benim bebiş nasıl keyfin nasıl?
16 haftalık olmuş maşallah :) cinsiyet beli mi acaba :)
ay maşallah canım benim kızım var 1 tane de erkek olsun ister gönül ama sağlıklı ve hayırlı evlat duası en başta hepimiz için :)Sağol canım olduk şükürler olsun. Cinsiyet erkekmiş canım iki erkek anası olacam kısmet olursa. Oğluşumun duaları kabul oldu
Darısı sizlerin başına inşallah
Ama canım benim işte adet bitiminden 2. Gün dedin ya ben onu soruyorum. Bugün başlasam mı diye. Normalde pazar bitti sayılır fakat lekelenme olduCanım akıntılara takılmadan kürünü tamamlamaya çalış. Belki enfeksiyon var onu temizliyordur sen güzelce iç kürünü gerisi Allah'a kalmış. Ama lütfen başladığınız kürü yarıda bırakmayın. Aynı antibiyotik gibi düşünün nasıl doktorlar sakın yarıda kesmeyin tamamen kullanın diyorlar bu kürde öyle. Zaten soğan aynı zamanda antibiyotik sayılır.
ay maşallah canım benim kızım var 1 tane de erkek olsun ister gönül ama sağlıklı ve hayırlı evlat duası en başta hepimiz için :)
Pardon kuzum ya ben kürün ortasında lekelenme yaşıyorlar ya bazıları o sandım. Şimdi hatırladım seni dün konuşmuştuk. Sarıya döndüyse bitmiştir tamamen canım. Çarşamba sabahı başlayabilirsin canım. Bişey kaçırmamış oluyorsun adet bitiminden 2 gün sonraya denk geliyor yineAma canım benim işte adet bitiminden 2. Gün dedin ya ben onu soruyorum. Bugün başlasam mı diye. Normalde pazar bitti sayılır fakat lekelenme oldu
Bugün başlamayımmı canım o zamanPardon kuzum ya ben kürün ortasında lekelenme yaşıyorlar ya bazıları o sandım. Şimdi hatırladım seni dün konuşmuştuk. Sarıya döndüyse bitmiştir tamamen canım. Çarşamba sabahı başlayabilirsin canım. Bişey kaçırmamış oluyorsun adet bitiminden 2 gün sonraya denk geliyor yine
Tamam en iyisi artık beklemim tesekkürlerCanım bence artık bi doktora git senin durumunun soğan kürüyle etkisi yok soğan kürü en fazla 1 hafta öne alsın veya ileri atsın. Hormonlarında adet olmanı engelleyen başka birşeyler olabilir. en iyisi bir muayene olmak. Bizlere de haber ver canım durumunu
Bugün başlamayımmı canım o zaman
İnşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsunyok canım yarın sabahtan başla. Lekeleri saymazsak bile pazartesi salı 2 gün geçmiş oluyor çarşamba sabahı itibari ile rahatlıkla başlayabilirsin küre. İnşallah şifa olur canım sana da.
Kuzucum kaç aydın deniyordun sen, geç olsun güç olmasın kuzum allahım sağlıklı bebek versin de gerekiyorsa geç olsun hiç üzülmeCanım benim günaydın
İyiyim kuzum bi değişiklik yok maalesef, ilaca devam ediyorum. 14ü gece ilacım bitecek tahmini 3-5 gün sonra kırmızılar gelecek.Hepiniz bana baharda hamişsin diyosunuz dört gözle bekliyorum ama henüz bir durum yok
Sen nasılsın canım benim bebiş nasıl keyfin nasıl?
Tamam en iyisi artık beklemim tesekkürler
İnşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤
Belki de gelmez kocama doğum gününde güzel bir hediye vermiş olurum kuzucum dimiAaa kuzum o ne öyle 3-5 gün sonra kırmızılar gelecek falan biz öyle olumsuz şeyleri çağırmıyoruz. Dur bakalım her ay yeni bir umut bizler için. Sende o tarih gelene kadar umudunu hiç yitirme.
11 aydır deniyoruz canım. Öbür ay zaten evliliğimizin 1.yılı olacak.Allah o zamana kadar nasip etmezse artık tedaviye başlıcam.İnşallah o vakte kadar bize sağlıklı bir bebiş verirKuzucum kaç aydın deniyordun sen, geç olsun güç olmasın kuzum allahım sağlıklı bebek versin de gerekiyorsa geç olsun hiç üzülme
Ben iyiyim kuzum cinsiyete kız dediler şimdilik herşey yolunda
İnşallah güzel yürekli arkadaşımRica ederim canım ne demek. Allah sizlerden de razı olsun herşey gönlünüzce olsun ve hepiniz muradınıza erin inşallah.