Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
Canım bunun soğan kürüyle alakası yok gecikme çok fazla maalesef ki.Hormon değerlerinle alakalı bir durum olabilir.detaylı bir kan testi yaptırmanı ve ultrasona baktırmanı tavsiye ederim.

Kuzucum günaydın nasılsın be kadar kaldı bata
Canım benim günaydın
İyiyim kuzum bi değişiklik yok maalesef, ilaca devam ediyorum. 14ü gece ilacım bitecek tahmini 3-5 gün sonra kırmızılar gelecek.Hepiniz bana baharda hamişsin diyosunuz dört gözle bekliyorum ama henüz bir durum yok
Sen nasılsın canım benim bebiş nasıl keyfin nasıl?

Aaa kuzum o ne öyle 3-5 gün sonra kırmızılar gelecek falan biz öyle olumsuz şeyleri çağırmıyoruz. Dur bakalım her ay yeni bir umut bizler için. Sende o tarih gelene kadar umudunu hiç yitirme.

Sağol canım olduk şükürler olsun. Cinsiyet erkekmiş canım iki erkek anası olacam kısmet olursa. Oğluşumun duaları kabul oldu

Darısı sizlerin başına inşallah
ay maşallah canım benim kızım var 1 tane de erkek olsun ister gönül ama sağlıklı ve hayırlı evlat duası en başta hepimiz için :)

Ama canım benim işte adet bitiminden 2. Gün dedin ya ben onu soruyorum. Bugün başlasam mı diye. Normalde pazar bitti sayılır fakat lekelenme oldu

ay maşallah canım benim kızım var 1 tane de erkek olsun ister gönül ama sağlıklı ve hayırlı evlat duası en başta hepimiz için :)

Allah bağışlasın kızını canım. Aynen canım en başı sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar da gerisi çok da önemli değil. Ama tabi ki Rabbim bunların yanında gönlümüze göre verse de tadından yenmez kısmet bakalım.

Reactions: mnt
Ama canım benim işte adet bitiminden 2. Gün dedin ya ben onu soruyorum. Bugün başlasam mı diye. Normalde pazar bitti sayılır fakat lekelenme oldu
Pardon kuzum ya ben kürün ortasında lekelenme yaşıyorlar ya bazıları o sandım. Şimdi hatırladım seni dün konuşmuştuk. Sarıya döndüyse bitmiştir tamamen canım. Çarşamba sabahı başlayabilirsin canım. Bişey kaçırmamış oluyorsun adet bitiminden 2 gün sonraya denk geliyor yine

Bugün başlamayımmı canım o zaman

Tamam en iyisi artık beklemim tesekkürler

yok canım yarın sabahtan başla. Lekeleri saymazsak bile pazartesi salı 2 gün geçmiş oluyor çarşamba sabahı itibari ile rahatlıkla başlayabilirsin küre. İnşallah şifa olur canım sana da.
İnşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsun

Kuzucum kaç aydın deniyordun sen, geç olsun güç olmasın kuzum allahım sağlıklı bebek versin de gerekiyorsa geç olsun hiç üzülme
Ben iyiyim kuzum cinsiyete kız dediler şimdilik herşey yolunda

Kuzucum kaç aydın deniyordun sen, geç olsun güç olmasın kuzum allahım sağlıklı bebek versin de gerekiyorsa geç olsun hiç üzülme
Ben iyiyim kuzum cinsiyete kız dediler şimdilik herşey yolunda
11 aydır deniyoruz canım. Öbür ay zaten evliliğimizin 1.yılı olacak.Allah o zamana kadar nasip etmezse artık tedaviye başlıcam.İnşallah o vakte kadar bize sağlıklı bir bebiş verir
Senin prensesi yerim ben en büyük hayalim tatlış bir kız çocuğu.Tabi en önce sağlıklı,hayırlı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…