- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.881
Canim yaa ne tatli kucuk prensin duasi kabul olduSağol canım olduk şükürler olsun. Cinsiyet erkekmiş canım iki erkek anası olacam kısmet olursa. Oğluşumun duaları kabul oldu
Darısı sizlerin başına inşallah
Belki de gelmez kocama doğum gününde güzel bir hediye vermiş olurum kuzucum dimi
Ayy çifte hediye olur valla inşallah bol bol dua et bana canımsınAynen kuzum inşallah güzel bir hediye vermek nasip olsun dualarım seninle kuzum. Hem gelsin bebişcikte o da ilk anneler günü hediyen olsun inşallah.
aslında idrar yolu enfeksiyonuna olabilirim sağlık ocağına gidip batırırım bunların hepsini bende biliyorum ama malesef yarıda bıraktım şua regl oldum siyah pihtili parca şeklinde oluyorum bende bu iyi bisey rahim temizleniyor benim hormonlar temiz çıktı ama görüntüde pco olduğunu söyledi doktorum onun için dememiştim kuru inşallah tekrar deneyeceğimCanım böbreğin ağrımasına sebep olacağı sanmıyorum idrar yolu enfeksiyonun olmayasın. Soğan kürü mide problemi olanlara dokunuyor hatta kullanılmasın deniyor. Benim midemde problem yok ama ilk 4-5 gün bende de hafif mide ağrısı ve gaz olmuştu sonra geçmişti.
Ağrıdan yana bişey diyemem ama hamile kalırsam bişey olur diye endişe etmene gerek yok. Eğer öyle olmuş olsa bu kürü yaptığınız ay korunun diğer ay çocuk deneyin derler. Kür adetten 2. gün sonra başlayınca yumurtlama döneminin bitimine ve eğer olacaksa döllenme dönemine denk geliyor her türlü. Bu bebeğin düşmesine sebep olsa aynı zamanda kürü yaptığı ay hamile kalanlar hamile kaldığını daha farketmeden düşürmüş olurdu.
bu ay tekrar baslamak istiyorum genelde adetim ilk 3 gun yogun 4. gun ve sonrasi azalir 7. gun temizlenirim tam olarak ne zaman başlamalıyım ve 15 gun mu uygulayayım bide bende testere disli aslan pencesi civan percemi ve coban cantasi var bunlarlada desteklemelimiyimCanım akıntılara takılmadan kürünü tamamlamaya çalış. Belki enfeksiyon var onu temizliyordur sen güzelce iç kürünü gerisi Allah'a kalmış. Ama lütfen başladığınız kürü yarıda bırakmayın. Aynı antibiyotik gibi düşünün nasıl doktorlar sakın yarıda kesmeyin tamamen kullanın diyorlar bu kürde öyle. Zaten soğan aynı zamanda antibiyotik sayılır.
Canim yaa ne tatli kucuk prensin duasi kabul olducocuklar baya hiss ediyomuw yaa
Cok olmasi normal canim gebelde oluyor sogan kurunun 2. Ayi daha yuksek ihtimalmis. Bu ayda yap sonra incir kuru yaparsinMerhaba ben bu ay soğan kürü yaptım ama şimdi adetim çok umutluydum olmadı. Şimdi kanamam çok oluyor normalde de çok olurdu ama sanki daha fazla oluyor normal mi? Birde incir kurune mi başlasam yoksa soğan kurune devam mı etsem
bu ay tekrar baslamak istiyorum genelde adetim ilk 3 gun yogun 4. gun ve sonrasi azalir 7. gun temizlenirim tam olarak ne zaman başlamalıyım ve 15 gun mu uygulayayım bide bende testere disli aslan pencesi civan percemi ve coban cantasi var bunlarlada desteklemelimiyim
Kuzummm daha yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar ıh ne güzel gezin tozun bu arada da deneyin11 aydır deniyoruz canım. Öbür ay zaten evliliğimizin 1.yılı olacak.Allah o zamana kadar nasip etmezse artık tedaviye başlıcam.İnşallah o vakte kadar bize sağlıklı bir bebiş verir
Senin prensesi yerim ben en büyük hayalim tatlış bir kız çocuğu.Tabi en önce sağlıklı,hayırlı olması.
Merhaba ben bu ay soğan kürü yaptım ama şimdi adetim çok umutluydum olmadı. Şimdi kanamam çok oluyor normalde de çok olurdu ama sanki daha fazla oluyor normal mi? Birde incir kurune mi başlasam yoksa soğan kurune devam mı etsem
Kuzum benim söylediklerin çok doğru gerçekten.Eskiden eşim de çok takıyordu kafaya(yaşımızdan dolayı) ama artık daha rahatız.Ben şu an elimden geleni yapıyorum.Gerisi takdir-i ilahi.Kuzummm daha yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar ıh ne güzel gezin tozun bu arada da deneyin
Umarım ilaçtan kısa sürede sonuç alırsın öyle güzel zamanda gelecek ki sen bile şaşıracaksın
ALlah bizlere istediğimiz zamanda hemen vermiyor ki onun kıymetini daha iyi bilelim diye.. hamilelikte o bulantılar baş ağrıları çekilmez yoksa ama isteyerek hamile kalınca o bulantıyı bile seviyorsun
Kuzum benim tez zamanda senin de gelecek inşallah en önemlisi moral havalar da ısınıyor bol bol gezin eşinle hamiş olunca gezemiyveksin bak
evet geçen ay 9 gün yaptım.biraktim 3gun öncede regl oldum bitince tekrar başlamak istiyorum sogan kürüne pco var bende kistlerim gider diye düşündümCanım benim kafam karıştı şimdi bu ay tekrar başlamak istiyorum demişsin sen kürü daha önce yaptın mı ?
bu arada sabırla cevap vermeni takdir ettim sadece bana değil tüm üyelere yazıyosun cevapliyosun allah razı.olsunCanım benim kafam karıştı şimdi bu ay tekrar başlamak istiyorum demişsin sen kürü daha önce yaptın mı ?
bu ay tekrar baslamak istiyorum genelde adetim ilk 3 gun yogun 4. gun ve sonrasi azalir 7. gun temizlenirim tam olarak ne zaman başlamalıyım ve 15 gun mu uygulayayım bide bende testere disli aslan pencesi civan percemi ve coban cantasi var bunlarlada desteklemelimiyim
evet geçen ay 9 gün yaptım.biraktim 3gun öncede regl oldum bitince tekrar başlamak istiyorum sogan kürüne pco var bende kistlerim gider diye düşündüm
bu arada sabırla cevap vermeni takdir ettim sadece bana değil tüm üyelere yazıyosun cevapliyosun allah razı.olsun
Sen harika bir insanın biliyorsun dimi kuzum benimRica ederim canım yanlış bilgilendirmeyim de o yeter bana. Allah sizlerden de razı olsun derdinize göre dermanını verip muradınıza erdirsin hepinizi
Sen harika bir insanın biliyorsun dimi kuzum benim
evet bende bugün bu sayfaya denk gelip okuduk evde var zaten ikiside inşallah kullanirim sogan suyu içerken aynı anda mi kullansam bir pco lü yazmıştı aynı anda kullanmış ve o ay hamile kalmış sizce. tekrardan cokk teşekkür ederimŞimdi anladım canım. O zaman bu ay tekrar başla hatta bak orijinal sayfasından sana tarifi atıyorum.pco ve kist için zaten 4 ay yapılmalı ve testere dişili aslan pençesi ile desteklenmeli diyor. Özlelikle bunlar için soğan kürü tek başına yeterli değildir diyor yardımcı bitkiler için destek alabilirsin sayfasından.
Prostatit | Polikistik Over | Çikolata Kisti | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Prof Saraçoğlu'nun üst solunum şikayetlerinde, adet düzensizliklerinde, prostatit bağlı ağrılarda, polikistik over ve çikolata kistlerine karşı başlıca önerisi Soğan kürü'dür. Soğan kürünü tek başına uygulamak yeterli değildir, beraberinde yardımcı ve destekleyici bitkilerin kullanılması...www.profsaracoglu.com
Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.