Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilkinde hamilelik nasıl oldu.Allah bağışlasın bu arada :)
Cokk tewekkur ederim canim amin seninde yavrunu Allah bagiwlasin.Ilkinde evlendiyimizden 3 ay sonra hamile kaldim tedavi filan almadim hic 1 yil olmazsa doktora gidicemi planlamiwdim dogrusu..amma ogluma hamile kaldigimda hic hiss etmemiwdim sadece su gibi akintim oluyordu onuda anlamamiwdim adet olucam diye duwunuyorken bekle bekle adeti reg olmadim reglin uzerinde 4 gun gecdi gorumcem gel bir test yapalim belkide hamilesin uzadi diye..oylen yapdik ikiside koyu cizgi cikdi sonra tabi doktora gittim kontrol icin

Cokk tewekkur ederim canim amin seninde yavrunu Allah bagiwlasin.Ilkinde evlendiyimizden 3 ay sonra hamile kaldim tedavi filan almadim hic 1 yil olmazsa doktora gidicemi planlamiwdim dogrusu..amma ogluma hamile kaldigimda hic hiss etmemiwdim sadece su gibi akintim oluyordu onuda anlamamiwdim adet olucam diye duwunuyorken bekle bekle adeti reg olmadim reglin uzerinde 4 gun gecdi gorumcem gel bir test yapalim belkide hamilesin uzadi diye..oylen yapdik ikiside koyu cizgi cikdi sonra tabi doktora gittim kontrol icin
ay bu heyecanı tekrar yaşaman duasıyla.benim de ilkinde aynı dediğin gibi çok akıntı olmuştu.ben bu ara değerlenirmelere başlıyorum.İnşallah tutar benim adet çok düzensiz en son 50 küsür gün aralarla adet gördüm :KK43:

Bana hala bir yan etkisi olmadi regl olursam doktora gidicem zaten tsh kontrol altinda tutuyor doktor kan veriyorum her ay umarim bi sorun cikmaz sogandan zarar gelmez bana diye duwunuyorumda acikcasi🤭
bu kür banada çok faydalı geliyor.ama düzenli içemedim kaçtı bu ay yine :KK43:

Adetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
dr göründünüz mü.25 gün çok uzun :KK43: biz hayalkırıklıklarından yeniden doğuyoruz her ay :) üzülmeyin beklenen gün elbet gelecek :)

Adetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
Ya kuzum doktorun ne diyo bu işe anlamadım gecikme yapıomuş ama o kadar da deildir heralde inşallahh kötü bişe yoktur içini rahat tut kist olsa bile eritir soğan kürü

Bu arada ben multivitamin, omega3, arı sütü bal polan’e başlayacam kızlar youtube da takip ettiğim bi kız var amh 1in altında fsh yüksek yumurta rezervi nerdeyse yok bunları kullanıp her gün yürüyüş yapmış ve sonuç ikiz gebe bana da mantıklı geldi aslında vitaminden zarar gelmez ve yumurta rezervi için A,D,E omega3 çok önemli sipariş verdim hepsini gelsin bakalım bi gelişme olursa paylaşırım sizinle

İyiyim çok şükür kusma olmadı henüz ama mide bulantısı var biraz Bende eşimi bekliyorum oda olsun istiyorum yanımda haftaya oda gelicek allahtan birşey olmazsa istanbula o zaman İnşallah sağlıkla görücez

Allah iyilik versin canım hep iyi olun inşallah. Hayırlısı o zaman kuzum eşin gelsin beraber gidin görün güzelce minişinizi :emir_bebek::nazar::KK200:

Ben sanmıyorum kuzum ya bu ay eşim çok yoğun çalıştı korunmadan ilişki sayısı az

Yine de belli olmaz canım vaktinde olan bir ilişki bütün ilişkilerden önemlidir. Bende hamile kaldığım ay sadece 3 sefer olmuştu eşim fena halde gripti ama nasip işte vaktine denk gelmiş. Hakkınızda her zaman en hayırlısı en güzeli olsun canım :dua:

• Beğen
Reactions: mnt

Canım bence artık bi doktora git senin durumunun soğan kürüyle etkisi yok soğan kürü en fazla 1 hafta öne alsın veya ileri atsın. Hormonlarında adet olmanı engelleyen başka birşeyler olabilir. en iyisi bir muayene olmak. Bizlere de haber ver canım durumunu

bo
böbreğin ağrıdı bide çok fazla akintim oldu yumurtladım sandım bebek olursa düşer sandım ve bıraktım malesef

Canım böbreğin ağrımasına sebep olacağı sanmıyorum idrar yolu enfeksiyonun olmayasın. Soğan kürü mide problemi olanlara dokunuyor hatta kullanılmasın deniyor. Benim midemde problem yok ama ilk 4-5 gün bende de hafif mide ağrısı ve gaz olmuştu sonra geçmişti.
Ağrıdan yana bişey diyemem ama hamile kalırsam bişey olur diye endişe etmene gerek yok. Eğer öyle olmuş olsa bu kürü yaptığınız ay korunun diğer ay çocuk deneyin derler. Kür adetten 2. gün sonra başlayınca yumurtlama döneminin bitimine ve eğer olacaksa döllenme dönemine denk geliyor her türlü. Bu bebeğin düşmesine sebep olsa aynı zamanda kürü yaptığı ay hamile kalanlar hamile kaldığını daha farketmeden düşürmüş olurdu.

C Cennetkokulumeleklerim canım ya. Kahve rengi lekelenme koyu sarı haline gelmiş. Sence yarın yapsammı soğan kürü ?? Ben bu ay bal çörekotu yaptım ondan böyle tuhaf oldu sanırım. Normald hiç olmazdı

Canım akıntılara takılmadan kürünü tamamlamaya çalış. Belki enfeksiyon var onu temizliyordur sen güzelce iç kürünü gerisi Allah'a kalmış. Ama lütfen başladığınız kürü yarıda bırakmayın. Aynı antibiyotik gibi düşünün nasıl doktorlar sakın yarıda kesmeyin tamamen kullanın diyorlar bu kürde öyle. Zaten soğan aynı zamanda antibiyotik sayılır.

• Beğen
Reactions: mnt
X