- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.721
Cok tewekkur ederim canim sabah yaparim yine..inwallah hayali cizgi diyildirBazen boyle hayali cizgilerle yanilanlar olabiliyor canim mesela bennet bi vizgi gormek gerek. Ilk idrar onemli bence sabah tekrarla.
Insallah canim. Ama bence bi daha erken test yapma ben 1 haftada bi kutu test bitirdim hayali cizgi diye diyeCok tewekkur ederim canim sabah yaparim yine..inwallah hayali cizgi diyildir
YaaaInsallah canim. Ama bence bi daha erken test yapma ben 1 haftada bi kutu test bitirdim hayali cizgi diye diye
Hiiic bosuna deme bunlari imkansiz bekleyemezsinYaaaguzelim o kadar cok istiyoruz ki artik gozumuze ne gorunduyse ..sabah diyilde ben en iyisi bekliyeyim adet geciksin
Tamam canım çok sağol2 ay yapılıyor canim zaten. 2. Ay adete 10 gun kala baslayip 10 gun iciyorsun.
Ne demek canimTamam canım çok sağol
İnşallah canım. Allahım nasip eder inşallahNe demek caniminsallah 2. Aya gerek kalmaz
AaamiiiiiiiiiiinnnnnnHarikasinnnnİnan o kadar guzel destek oldun ki. Yani bnim suanki tek istedigim artk kafama takmamak bu sekilde vucudumuzu da kotu yonlerdirmis oluyoruz. O yuzden rahatlamak istiyorum artk yaa o yuzden baska seylerle ilgilenmeye zaman gecirmeye karar verdim o kadar Dedigin gibi rabbim en kisa zamnda hayrli evlatlar nasip etsin cumlemizee ❤
Hiiic bosuna deme bunlari imkansiz bekleyemezsinbende adet gecince yapicam kesin dedikten 10 dk sonra test yapmistim sabahida edememistim
Amiinn inşallahqaliba bendede oyle olucak ..Allahim hepimizin yuzunu guldursun
Canım nasıl etiketleniyo bilmiyorum ama yazıcam 8 de cıkacak sonucumTamam canım haber bekliyoruz benide etiketle sonuça inşallah hayırlı haberler
Canım ben sopan kürü ve ovulasyon testiyle hamile kaldım ikisini aynı anda yaptım. Yaptığım ay haöile kaldımcennetkokulumm badenzi ISTANBULLUGELINN Aln cns olderolurrr M maveraben F fdnkrt junes merhaba hamişler.❤ Sadece bu kür sayesinde mi hamile kaldınız bilmiyorum ama Rabbim bağışlasın. Bi kaç soru sormak istiyorum
1- nette baktım klorsuz su diyor, acaba hazır su mu kullandınız?
2- adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerek diyor, ne zaman başladınız ? Ne zaman önerirsiniz ?
3- 2. Adet başlamadan bi 7 gün daha kullanın diyor kullandınız mı? Önerir misiniz? Eğer hamilelik oluşmuşsa sakıncası olur mu ??
❤❤birde başka tavsiyeleriniz var mı şimdiden teşekkürler
Ben bu defa ovulasyon testi yapmıcam canım çünkü hep bi aksilik oluyor ve pik zamanı boş geçiyor yaCanım ben sopan kürü ve ovulasyon testiyle hamile kaldım ikisini aynı anda yaptım. Yaptığım ay haöile kaldım
Klorsuz suyla yaptım
Ve yumurtlama günümde de soğan kürümün içindeydim
Kısa sürede şifa bulursun inşallah
Bide Allahım bağışlasın. Hayırla sağlıkla gelsin inşallahCanım ben sopan kürü ve ovulasyon testiyle hamile kaldım ikisini aynı anda yaptım. Yaptığım ay haöile kaldım
Klorsuz suyla yaptım
Ve yumurtlama günümde de soğan kürümün içindeydim
Kısa sürede şifa bulursun inşallah
Marketen aldığın su olabilirBide Allahım bağışlasın. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Tamam teşekkür ederim.Marketen aldığın su olabilir
Hayırlı olsun canımKIZLAAAAAARRRRR
378.48 HCG
HAMİLEYİMMMM
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım ❤❤❤