Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha çok erken bekle bakalım bi kaç gün daha hayalet bi çizgi gözüküyor ama biraz daha bekle bakalım inşallah hamilesindir de güzel haberler verirsin bize
Cok tewekkur ederim canim kendimi kaptirmak istemiyorum umitlenmekde istemiyorum adetim gecikirse bakarim artik inwallah benimle birlikde hepimiz bu tatli haberle ramazani karwilariz

Canım ben ersagdan
Hayıt otu ekstratı
Omg 3 kullandım
Pko var bende
Eşimde yine ersağın
Maca
Ginseng
Demirdikeni takviyelerini kullandı 3 ay kullandık ve suan cok şükür oldu Rabbimin izniyle
3 üncü ay da soğan kürü yaptım adet bitti gec kaldım 4. Günü başladım içmeye 14. Günündede testte silik çizgi çıktı
Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Ben pkoluyum ama adetim düzenliydi yumurtlamam felan düzenliydi
Hep
Sadece yumurtalarım gelişmiyodu
O hayıt kadının hormonlarını dengeliyo düşükse cıkarıyo
Yüksekse azaltıyo dengeliyo yani tavsiye ederim ersagdan almayıp aktardan alıp kaynatıp içebilirsin

Iyi yapmwisin canim baksana faydasi olmuw cok wukur.bizlerede umut oluyorsunuz valla hamiwlerin sayi artiyor oleyyy

Merhaba kizlarr ben 6 aylik evliyim 4 ay once falan kimyasal gebelikte geçirdim sonra denedik olmadi doktora gittim hormon ve ultrason degerleri normal cikti sadrce yumurtalığım yavaş calisiyor dedi doktor sogan kürü yapsam faydası olur mu ki

canım aynı şeyler bende de var sağ ve sol kasığında bisey var net hissediyorum özellikle sağ kasımda hareket hissediyorum huylaniyorum 10 gun sogan suyu içmiştim kist oluşmuş olabilir mi yoksa bebek mi var bat 8 nisan 2 gun varken bu belirtiler olabilir mi lütfen birileri beni bilgilendirsin inşallah canim sende de gebelik vardir

Bende aynıyım özellikle sağ tarafım benimde soğan kürünü 11 gün yaptım bende korktum çunkü kist falan yoktu şimdi bu hareketlilik kisttenmidir hamileliktenmidir meraktayım benim bata daha 10 gün var nasıl sabredicem bilmiyorum. Zaman geçsin aklımdan çıksın diye yarın evin iki odasını boyamaya baslicam üç dört gün öyle oyalanmak istiyorum

canım tekrardan tebrik ederim inanki çok sevindim bendede aynı şeyler var adetime 2 gun var sogan suyu içtim adetin kaç gün gecikti

Mutluluklar ne güzel nasip olmuşsunuz birbirinize hikayenin devamınıda bekliyorum merakla çok gğzel ya maşallah 18 yıl sonra
Ben soğan yaptıgım ay hamile kaldım ama sizin gibi regliden sonra başlamadım adet gecikmem vardı söktürücü etkisinden öncesinde başladım 3 gün sonra adet gördüm ama devam ettim bir sonraki ay çok şükür hamile kalmıştım ama ne yazıkki kalbi durdu kürtaj oldum kürtajdan sonra enfeksiyon riski için antibiyotik yerinede soğan suyu içtim bir kez adet gördükten sonra korunmayı bıraktım aynı zamanda enfeksiyon korkusundan 3 4 gün yine soğan suyu içtim ilki gibi yine bi 8 ay uğraşırım sanıyordum ama çok şükür rabbime herşeyde var bi hayır hemen hamile kaldım

Yaşla ilgili oldugunu sanmıyorum benim teyzem de çok geç hamşle kaldı nasip herşey inşallah bu güzel sevginin meyvesi bekletmeden hemen gelir çook öpüyorum bende seni gğzel kalbin dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…