Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikasinnnn🥰🥰 İnan o kadar guzel destek oldun ki. Yani bnim suanki tek istedigim artk kafama takmamak bu sekilde vucudumuzu da kotu yonlerdirmis oluyoruz. O yuzden rahatlamak istiyorum artk yaa o yuzden baska seylerle ilgilenmeye zaman gecirmeye karar verdim o kadar 😘😘 Dedigin gibi rabbim en kisa zamnda hayrli evlatlar nasip etsin cumlemizee💋💋
Aaamiiiiiiiiiiinnnnnn 💋💋

cennetkokulumm cennetkokulumm badenzi badenzi ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN Aln cns Aln cns olderolurrr olderolurrr M maveraben F fdnkrt junes junes merhaba hamişler.❤️ Sadece bu kür sayesinde mi hamile kaldınız bilmiyorum ama Rabbim bağışlasın. 🤰🤱🏻 Bi kaç soru sormak istiyorum 🤷🏼‍♀️
1- nette baktım klorsuz su diyor, acaba hazır su mu kullandınız?
2- adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerek diyor, ne zaman başladınız ? Ne zaman önerirsiniz ?
3- 2. Adet başlamadan bi 7 gün daha kullanın diyor kullandınız mı? Önerir misiniz? Eğer hamilelik oluşmuşsa sakıncası olur mu ??
❤️❤️🙏🏻birde başka tavsiyeleriniz var mı 😍😍 şimdiden teşekkürler 🥰

cennetkokulumm cennetkokulumm badenzi badenzi ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN Aln cns Aln cns olderolurrr olderolurrr M maveraben F fdnkrt junes junes merhaba hamişler.❤ Sadece bu kür sayesinde mi hamile kaldınız bilmiyorum ama Rabbim bağışlasın. 🤰🤱🏻 Bi kaç soru sormak istiyorum 🤷🏼‍♀️
1- nette baktım klorsuz su diyor, acaba hazır su mu kullandınız?
2- adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerek diyor, ne zaman başladınız ? Ne zaman önerirsiniz ?
3- 2. Adet başlamadan bi 7 gün daha kullanın diyor kullandınız mı? Önerir misiniz? Eğer hamilelik oluşmuşsa sakıncası olur mu ??
❤❤🙏🏻birde başka tavsiyeleriniz var mı 😍😍 şimdiden teşekkürler 🥰
Canım ben sopan kürü ve ovulasyon testiyle hamile kaldım ikisini aynı anda yaptım. Yaptığım ay haöile kaldım 🙏😇
Klorsuz suyla yaptım
Ve yumurtlama günümde de soğan kürümün içindeydim
Kısa sürede şifa bulursun inşallah

Canım ben sopan kürü ve ovulasyon testiyle hamile kaldım ikisini aynı anda yaptım. Yaptığım ay haöile kaldım 🙏😇
Klorsuz suyla yaptım
Ben bu defa ovulasyon testi yapmıcam canım çünkü hep bi aksilik oluyor ve pik zamanı boş geçiyor ya 🤭 galiba stresten. Klorsuz su hazır su oluyor mu 😀😀😀 markette satılan 🤪

Klorsuz suyla yaptım
Bide Allahım bağışlasın. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah 💝😍🙏🏻

X