- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.701
Git kan ver canım bian önce ama adet sancıları batmalar falan normal onlarYok canım kan vermedim
Tek taraflı sürekli batma olunca korktum ama gecti suan iyiyim akşam kan vermeye gidicem inşallah
Çalışıyorum akşam gidip vericem inşallahGit kan ver canım bian önce ama adet sancıları batmalar falan normal onlar
Tamamdr canim haber bekliyoruz sendenYok canım akşam vericem inşallah yazıcam zaten buraya hemen
bendeÇalışıyorum akşam gidip vericem inşallah
insallah genesindir haberlerini bekliyorumÇalışıyorum akşam gidip vericem inşallah
HarikasinnnnNe demek canım benim bak sen de yapıomuşsun tekniklerine bak netten kuzucumbak bi yerde dua gibi yaşa yazmışlardı anlamamıştım dua etmek olumlu şeyleri istemek dilemek kalpten arzulamak dimi olmadı zaten olmayacak ben ne kadar şanssızım dersek isyana girer ve allah isyanı sevmez dile, iste hayatını da dua gibi yaşa isyan edip olumsuzlukları çekme rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhh herkese
İnşallahhhhhh sende hamişssindir canımmmbende
insallah genesindir haberlerini bekliyorum
Hemmmen yazıcam sözzzTamamdr canim haber bekliyoruz senden
Tamam canım haber bekliyoruz benide etiketle sonuça inşallah hayırlı haberlerÇalışıyorum akşam gidip vericem inşallah
At resmîni hemen canım merak ettim kaç gün var bataIyigunler canlarim bu gun az once bir test yaptim hamilelik testi adetime hala var. Gozume cok cok silik bir t cizgisi gorundu resmini atayim zahmet olmassa yorumlarmisiniz icim3 kurt duwdu sizin fikrinizi almasam rahatlamiycam
Canim batim aslinda 18 nisan olucakdi amma yumurtlama erken oldugu icin 10 nisana bekliyorumAt resmîni hemen canım merak ettim kaç gün var bata
Insallah kuzum ama sogan kurunun 2. Ayinda ihtimal daha yuksek bu ay olmazsa uzulme. Bende 1 haftadir içiyorum hatta bende kahverengi kanama da yapti ama sifa diyorum iciyorumMerhabalar arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve baştan beri korunmamamıza hamile kalamadım. İki defa farklı doktora gittik herşey normal. Eşimin bütün değerleri normal ama hızlı ileri hareketi 0 bir aydan beri keçiboynuzu kürü kullanıyor yaklaşık 15 gündürde proxeed plus kullanıyor. Bende bu ay ilk defa soğan kürünü denedim ve ovulasyon günümü değerlendirdim preseed le birlikte bat tarihim 17-18 Nisan ama kasıklarım çok hareketli belkide soğan Kürünün etkileri bilemiyorum. Banada dua edin bende anne olmak istiyorum. İnşallah bu topik banada uğurlu gelir.
Hafif bisey goruyo gibiyim canim ama daha cok erken test icin. Yani yaniltici olabilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yap bence
Canim yani yanliw cikma ihtimali varmi?gebelik yoksa cika biliyormu boyle silikde olsa.?Hafif bisey goruyo gibiyim canim ama daha cok erken test icin. Yani yaniltici olabilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yap bence
Bazen boyle hayali cizgilerle yanilanlar olabiliyor canim mesela benCanim yani yanliw cikma ihtimali varmi?gebelik yoksa cika biliyormu boyle silikde olsa.?
Gouslerimde hafif dolgunluk var ondan bi test yapayim dedim cunki adete yakin bende hic boyle olmazdi
Bende adetin 5. Günü başladım normalde adetim 5 yada 6 gün sürer 10 gün devam etti. Bende kist yada herhangi bi problem yok buna tutmazsa bi dahaki ay yapmamda bi sakınca olurmu acabaInsallah kuzum ama sogan kurunun 2. Ayinda ihtimal daha yuksek bu ay olmazsa uzulme. Bende 1 haftadir içiyorum hatta bende kahverengi kanama da yapti ama sifa diyorum iciyorum
2 ay yapılıyor canim zaten. 2. Ay adete 10 gun kala baslayip 10 gun iciyorsun.Bende adetin 5. Günü başladım normalde adetim 5 yada 6 gün sürer 10 gün devam etti. Bende kist yada herhangi bi problem yok buna tutmazsa bi dahaki ay yapmamda bi sakınca olurmu acaba