Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikasinnnn İnan o kadar guzel destek oldun ki. Yani bnim suanki tek istedigim artk kafama takmamak bu sekilde vucudumuzu da kotu yonlerdirmis oluyoruz. O yuzden rahatlamak istiyorum artk yaa o yuzden baska seylerle ilgilenmeye zaman gecirmeye karar verdim o kadar Dedigin gibi rabbim en kisa zamnda hayrli evlatlar nasip etsin cumlemizee

Iyigunler canlarim bu gun az once bir test yaptim hamilelik testi adetime hala var. Gozume cok cok silik bir t cizgisi gorundu resmini atayim zahmet olmassa yorumlarmisiniz icim3 kurt duwdu sizin fikrinizi almasam rahatlamiycam

Iyigunler canlarim bu gun az once bir test yaptim hamilelik testi adetime hala var. Gozume cok cok silik bir t cizgisi gorundu resmini atayim zahmet olmassa yorumlarmisiniz icim3 kurt duwdu sizin fikrinizi almasam rahatlamiycam
At resmîni hemen canım merak ettim kaç gün var bata

Merhabalar arkadaşlar bende 14 aylık evliyim ve baştan beri korunmamamıza hamile kalamadım. İki defa farklı doktora gittik herşey normal. Eşimin bütün değerleri normal ama hızlı ileri hareketi 0 bir aydan beri keçiboynuzu kürü kullanıyor yaklaşık 15 gündürde proxeed plus kullanıyor. Bende bu ay ilk defa soğan kürünü denedim ve ovulasyon günümü değerlendirdim preseed le birlikte bat tarihim 17-18 Nisan ama kasıklarım çok hareketli belkide soğan Kürünün etkileri bilemiyorum. Banada dua edin bende anne olmak istiyorum. İnşallah bu topik banada uğurlu gelir.

Insallah kuzum ama sogan kurunun 2. Ayinda ihtimal daha yuksek bu ay olmazsa uzulme. Bende 1 haftadir içiyorum hatta bende kahverengi kanama da yapti ama sifa diyorum iciyorum

Hafif bisey goruyo gibiyim canim ama daha cok erken test icin. Yani yaniltici olabilir. Yarin sabah ilk idrarla tekrar yap bence
Canim yani yanliw cikma ihtimali varmi?gebelik yoksa cika biliyormu boyle silikde olsa.?
Gouslerimde hafif dolgunluk var ondan bi test yapayim dedim cunki adete yakin bende hic boyle olmazdi

Canim yani yanliw cikma ihtimali varmi?gebelik yoksa cika biliyormu boyle silikde olsa.?
Gouslerimde hafif dolgunluk var ondan bi test yapayim dedim cunki adete yakin bende hic boyle olmazdi
Bazen boyle hayali cizgilerle yanilanlar olabiliyor canim mesela ben net bi vizgi gormek gerek. Ilk idrar onemli bence sabah tekrarla.

Insallah kuzum ama sogan kurunun 2. Ayinda ihtimal daha yuksek bu ay olmazsa uzulme. Bende 1 haftadir içiyorum hatta bende kahverengi kanama da yapti ama sifa diyorum iciyorum
Bende adetin 5. Günü başladım normalde adetim 5 yada 6 gün sürer 10 gün devam etti. Bende kist yada herhangi bi problem yok buna tutmazsa bi dahaki ay yapmamda bi sakınca olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…