- 12 Şubat 2013
- 288
- 595
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.601
Kızlar Merhabaaa 🏵 Soğan küründen sonra adetim 4 gün erken gelmişti 24 martta ve her zamanki kanamanin 3 katı kadar olmuştu burayada yazmistim. Biter bitmez gün aşırı iliskiye giriyoruz. Regl bitiminden 2 gün sonra cok az bi kanama geldi tam sivi kanda degil ama. Bugün reglim biteli 5. Gün bugünde iki kere wcde kanli akintili kanama gibi biseyler geldi sonra gecti. Soğan kürünün etkisi mi devam ediyor acaba ilk defa böyle oluyor. Soğan kürü yapıp 2. Ay mi hamile kaldı genelde arkadaşlar ? Bir de benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan var mi bildiğiniz canlarım yaa. Yaşım 37 bu 4. ayımız olacak denediğimiz. Malum tanıştıktan 18 yıl sonra yollarımız tekrar kesişip evlendikte Bi ara anlaticam zaten ne hayatlar var deyon İster istemez korkular var icimde yaştan dolayi Rabbim inşallah birbirimizi nasıl nasip ettiyse aşkımızın parçasını da nasip eder. Önce size icinde beni de gönlünden gecen herkese hamileliği, saģlıkla sürecini tanamlayıp kavuşmayı nasip eder. Hamişlerimiz cok iyi gidiyor maşallah hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. Bilgeeee Cennetkokulummmm İstanbullu Gelinnnn cok öpüyorum sizi kızlar Bütün kızlara sevgiler 🏵