- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.581
Hicte bile tam aksi ayni durumdayiz. Ne fazla ne eksik beraberizSen benden fazla yol kat ettin kuzum.Yaşında gencecik zaten, acelen yok zamanı gelecek ben inanıyorum.
Bak benim ilaçlar bitsin sırada hsg var, sonrasında artık (malum yaştan dolayı) tedavi yöntemlerini adım adım takip ederiz doktorumla.Rabbim belki anneliği nasip edecek belki de hayırlısı olmayacağı için bir melek vermeyecek sorgu sual olmaz napalım kısmet
Ayyy bak sen ablandan cok etkilenmissin. Ama seninde oyle olacagini dusunmek asla cozum degil bunu bilmelisin oncelikle. Herkes ister kendinden sevdiginden bir parca ❤ ama nasip kismet isleri bunlar. O yuzden hep iyi dusunmeye bak pozitif olAhhh canım ablamın 13 yıl çocuğu olmadı o kadar yıprandım o kadar işin içindeydim ki aynı şeyleri baştan tekrar yaşayacam die ödüm kopuyo bazen amaaannn ne olacaksa olsun diyorum bazen içim sıkılıo düşünmekten rabbim yardımcımız olsun
İnnnşşaalllaahhhAyyy bak sen ablandan cok etkilenmissin. Ama seninde oyle olacagini dusunmek asla cozum degil bunu bilmelisin oncelikle. Herkes ister kendinden sevdiginden bir parca ❤ ama nasip kismet isleri bunlar. O yuzden hep iyi dusunmeye bak pozitif ol
Minik kuzum çok teşekkür ederim cansınHicte bile tam aksi ayni durumdayiz. Ne fazla ne eksik beraberizVee beraber yuricez insallah bu yolda cancazim❤ Ne yasindan bahsediyorsun sen yaaa bak operim seniii Gec sen o yaşı başı. En kisa surede hersey yoluna gircek insallah ballisim ❤
Valla ben hala biwey hissetmiyorumKızzlarrr nasılsınız bu ay güzel haberler verecek gibi hisseden var mı acaba
Kesinlikle harfi harfine katılıyorum kuzum sen böyle devam et her şey zaten olması gerektiği zaman kendiliğinde öyle kolay oluverecek ki sen bile inanamayacaksın. Bak örnekjunes kuzum.
Diğer topiklerde bazılarında gecikme yaptığını yazmışlar kuzum bence çok takma gebelik yoksa adet olacaksınıdır içini ferah tut kötğ bişey yokturBu soğan kürü bir bana ters etki yaptı galiba, 10 gün oldu bat geceli, gelen giden yok
Inşallah hormonlarımı bozmamıştır canımDiğer topiklerde bazılarında gecikme yaptığını yazmışlar kuzum bence çok takma gebelik yoksa adet olacaksınıdır içini ferah tut kötğ bişey yoktur
Hormon öyle kolay bozulacak bişe değil kuzum hele de 15 günlük soğan suyuyla bozulmaz olana kadar ilişkiyi değerlendir sen olmadı adet söktürücü kullanırsın ki onun da bi sakıncası yok kullanırken hamile kalanlar bile varInşallah hormonlarımı bozmamıştır canımteşekkür ederim.
Evet canım içindeki progestan sayesinde hamile kalanları duymuştum. Yarın dr da randevum var bakalım ne diyecek. Çok teşekkür ederim.Hormon öyle kolay bozulacak bişe değil kuzum hele de 15 günlük soğan suyuyla bozulmaz olana kadar ilişkiyi değerlendir sen olmadı adet söktürücü kullanırsın ki onun da bi sakıncası yok kullanırken hamile kalanlar bile var
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle gelEvet canım içindeki progestan sayesinde hamile kalanları duymuştum. Yarın dr da randevum var bakalım ne diyecek. Çok teşekkür ederim.
Amiin canım allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım iyi haberlerle gel
Canım bugün çok kötü geçti ultrasonda adenomiyozis çıktı endometriozis değilmiş ikiside aynı ama benimki rahimdeymis.. endometriozis yumurtalıklarda.. transfer bir ay daha uzatıldı üçüncü geçici menopoz iğnesi yapıldıAbla haber ver olur mu. Merakta birakma bizi
1 aylık daha ertelendi şaka gibi ama gerçekÇok şükür bende iyiyim canım iş güç hamilelik devam ediyoruz. Sen nasılsın biraz streslisin fark ettim. Ama içini ferah tut canım vakti zamanı geldiyse emin ol işin çok kolay olacak. Olumlu düşün bol bol dua edelim başka da yapacak bir şeyimiz yok gerisi Allah'ın takdirine kalmış.
Kesinlikleeeİnnnşşaalllaahhhnasibimizde varsa yırtınsak da boş bi ayette allah “ben senden yarının ibadetini istemiyorum sen de benden yarının rıskını isteme ben seni seviyorum sen de beni sev “ demiş aslında konunun özeti bu
Sende oylesin guzel ablam ❤Minik kuzum çok teşekkür ederim cansın
Hic oyle bir umudum yokKızzlarrr nasılsınız bu ay güzel haberler verecek gibi hisseden var mı acaba
Yaaaa kotu olmus ablam bu. Ama sen yine de soyle dusunmeye bak belki de 1 ay sonrasi icin daha hayrli olacaktirCanım bugün çok kötü geçti ultrasonda adenomiyozis çıktı endometriozis değilmiş ikiside aynı ama benimki rahimdeymis.. endometriozis yumurtalıklarda.. transfer bir ay daha uzatıldı üçüncü geçici menopoz iğnesi yapıldı