Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hicte bile tam aksi ayni durumdayiz. Ne fazla ne eksik beraberiz Vee beraber yuricez insallah bu yolda cancazim❤ Ne yasindan bahsediyorsun sen yaaa bak operim seniii Gec sen o yaşı başı. En kisa surede hersey yoluna gircek insallah ballisim

Ayyy bak sen ablandan cok etkilenmissin. Ama seninde oyle olacagini dusunmek asla cozum degil bunu bilmelisin oncelikle. Herkes ister kendinden sevdiginden bir parca ❤ ama nasip kismet isleri bunlar. O yuzden hep iyi dusunmeye bak pozitif ol

Ayyy bak sen ablandan cok etkilenmissin. Ama seninde oyle olacagini dusunmek asla cozum degil bunu bilmelisin oncelikle. Herkes ister kendinden sevdiginden bir parca ❤ ama nasip kismet isleri bunlar. O yuzden hep iyi dusunmeye bak pozitif ol
İnnnşşaalllaahhh nasibimizde varsa yırtınsak da boş bi ayette allah “ben senden yarının ibadetini istemiyorum sen de benden yarının rıskını isteme ben seni seviyorum sen de beni sev “ demiş aslında konunun özeti bu

Minik kuzum çok teşekkür ederim cansın

Kesinlikle harfi harfine katılıyorum kuzum sen böyle devam et her şey zaten olması gerektiği zaman kendiliğinde öyle kolay oluverecek ki sen bile inanamayacaksın. Bak örnek junes kuzum.
themis_ kuzum benim hamile kaldığım ayda ovulasyon takibinde nedense denk gelmedi, hiç pik yakalayamadım, ben de kaçırdığımı düşünüyordum... hatta topikte testlerimi de atmıştım.
Çünkü erken yumurtluyordum, ve ovulasyonun olduğunu varsaydım.
Ama eşimin sonuçlarını göstermek için hastaneye gittiğimiz gün doktorumuz bize sol overda olgun yumurta olduğunu ve o hafta içinde çatlayacağını söyledi, biz aslında geçen ay gün aşırı ilişkiyi doktorun yönlendirmesinden sonra hiç bırakmadık, çünkü ovulasyonda ben denk getiremedim, hatta doktora gitmesem kaçırdığımı düşünüp ilişkiyi bir sonraki aya bırakacaktık.
O günkü yumurta takibi benim işime yaradı
Çok tesadüf oldu

Inşallah hormonlarımı bozmamıştır canım teşekkür ederim.
Hormon öyle kolay bozulacak bişe değil kuzum hele de 15 günlük soğan suyuyla bozulmaz olana kadar ilişkiyi değerlendir sen olmadı adet söktürücü kullanırsın ki onun da bi sakıncası yok kullanırken hamile kalanlar bile var

Evet canım içindeki progestan sayesinde hamile kalanları duymuştum. Yarın dr da randevum var bakalım ne diyecek. Çok teşekkür ederim.

1 aylık daha ertelendi şaka gibi ama gerçek

Yaaaa kotu olmus ablam bu. Ama sen yine de soyle dusunmeye bak belki de 1 ay sonrasi icin daha hayrli olacaktir Allah yardimcin olsun bu hastane isleri kotu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…