Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın canım ağrım olunca çok korkuyorum kist büyüyo mu diye inşallah işe yarar soğan kürü

Hmm bakalım vakti saati ne zaman Rabbim gönlünüzün muradını versin. Tüm isteyenlerinde inşallah

Kendimizi helak etsekte sonuç değişmiyor kuzum en iyisi rahat olmak.Az önce arkadaşımla konuştum yumurta takibine gidiyormuş doktora yok yumurta oluşuyor,oluştu,çatlamış hadi git eve ilişki olsun vs vs.Al bi ovu testi takip et Allah aşkına bırak artık akışına dedim ya bana fenalık bastı.Allahtan o kadar takıntım yok.Elimden geleni yapıyorum.Vücuduma iyi bakmaya ve vitaminlerimi almaya özen gösteriyorum ,sonrası benim yapabileceğim bişey değil ki

Ahh kuzum benim kıyamam sana. Senin canını sıkan şeylerin canını sıkarım ben
Sen kendini böyle huzurlu hissedeceksen aldığın karar en doğrusudur canım. Konu ne bilmiyorum ama bazen uzaklaşmak gerekir can sıkan mevzulardan. Sen gencecik olmana rağmen çok akıllı, aklı başında olgun birisin ben senin herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum kuzum.

Yaa ne guzel. Ablami ornek aliyorum demekki❤❤ Valla onca uzaklik ve hic yuzyuze gormedigimiz halde. O kadar guzel insansin ki anlatamam. Iyiki

Oyy kuzum asıl sen o kadar güzelsin ki o kadar iyisin ki ben de iyi ki tanımışım seni

Kesinlikle harfi harfine katılıyorum kuzum sen böyle devam et her şey zaten olması gerektiği zaman kendiliğinde öyle kolay oluverecek ki sen bile inanamayacaksın. Bak örnek junes kuzum.

Cok haklisin ablam. Ben kendimi sana benzetiyorum bezdik artk herseyden hep bi doktor a kosmaktan. Ben bu zamana kadar elimden geleni yaptigima inaniyorum. Bundan sonra da birsey yapacagimi cok sanmiyorum. Hakkimizda hayrlisi versin rabbim. O herseyin en iyisini bilir

Yaaa seviyorum seni hemde cok ❤❤ Uzaklasmak en iyisi en guzeli bencede ablam. Bakalim ilerde bizi neler bekliyor
Canimsin yaaa ablalarin en guzeliii❤

Kesinlikle harfi harfine katılıyorum kuzum sen böyle devam et her şey zaten olması gerektiği zaman kendiliğinde öyle kolay oluverecek ki sen bile inanamayacaksın. Bak örnek junes kuzum.
Aynen öyle canım benim mucizeler biz insanlar için. Rabbim bilir en iyisini, yeter ki bize verdiği bu vücuda sahip çıkıp,sağlıkla ona bakmayı bilelim

Sen benden fazla yol kat ettin kuzum.Yaşında gencecik zaten, acelen yok zamanı gelecek ben inanıyorum.
Bak benim ilaçlar bitsin sırada hsg var, sonrasında artık (malum yaştan dolayı) tedavi yöntemlerini adım adım takip ederiz doktorumla.Rabbim belki anneliği nasip edecek belki de hayırlısı olmayacağı için bir melek vermeyecek sorgu sual olmaz napalım kısmet

Yarar insallah rabbimin izni ile. Hic canini skma kendi haline birakmaya calis. Baksana ben yoruldum artk hic birseyden tad almaz oldum. O yuzden dusunmuyorum artk bebek felan
Ahhh canım ablamın 13 yıl çocuğu olmadı o kadar yıprandım o kadar işin içindeydim ki aynı şeyleri baştan tekrar yaşayacam die ödüm kopuyo bazen amaaannn ne olacaksa olsun diyorum bazen içim sıkılıo düşünmekten rabbim yardımcımız olsun

Ayyy inşallah canım benim. Mayıs ayı bana hep iyi gelmiştir inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Senin duan da kabul olur. Rabbim gönlümüze göre hayırlısı versin inşallah. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…