Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naber kuzum hayyyy ağzını öpeyim tamda yazmayı düşündüklerimi yazmışsın. Gerçekten insan vücudunu dinlemeye başlarsa işin içinden çıkamaz hale gelir. en güzeli relax olup yoluna bırakmak her şeyi tabi yapabildiğimiz kadar.

Sen nasılsın kuzucum bakım işleri nasıl gidiyor

Yumurtlama gunune bi zarari yok. O yuzden biz genelde adet bitiminin 2.gununde basladik en ideali budur diye dusunuyoruz
tamam o zaman teşekkür ederim inşallah vesile olur peki kürü yaptığım ay gebelik oluşmazsa ara vermek gerekiyor mu yoksa bir sonraki dönemde devam edebiliyor muyuz küre

Yaa seni severim balllll❤❤
Valla abla artk ben bunaldim yoruldum skldim cabalamaktan birseyler olsun diye kosturmaktan ama sonunda hep elim bomboş. Bi kac gndr baska bi konuyada canim skkn zaten. Herseyden herkesten cektim elimi ayagimi kendi halimde takiliyorum
Ama cidden kendini vucudunu dinlemek en buyuk hataa. Kendimize buyuk kotuluk yapiyoruz farkinda degiliz bunu bi anlayalim artk

Oda bişeymi kuzum sen benim içimden geçenleri yazmak üzerine olduklarımı bile yazmışsın

Aklımız ve kalbimiz berabermiş kuzum bütün uzaklıklara rağmen
Yaa ne guzel. Ablami ornek aliyorum demekki❤❤ Valla onca uzaklik ve hic yuzyuze gormedigimiz halde. O kadar guzel insansin ki anlatamam. Iyiki

O zaman beni de ekler misiniz sat 3 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…