- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.541
cennetkokulumm aynı anda ayni sorulara cevap vermemize ne diyorsun ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bu kadar cok vudunuzu ve kendinizi dinlemeyi birakin gercekten hic bir sey diil. Haa tabi bu benim icin de gecerli. Bende de yaptigim ay agri oldu kist tarafinda ve adet oldum zaten. Sogandan sonraki aylarda ise kist tarafimda agri yok hatta kistin eriyip gittigini dusunuyorum. Icinizi ferah tutun herseye takilmayin. Hamile kalabilecek o vucudu bu hale getiren tamamen bizleriz
Yumurtlama gunune bi zarari yok. O yuzden biz genelde adet bitiminin 2.gununde basladik en ideali budur diye dusunuyoruzkızlar şu an adetimin 3. günü hangi gün başlamalıyım soğan kürüne adet döngüm 30 gün nasıl tavsiye ederseniz yumurtlama dönemine gelmemesimi gerekiyor hiç bilgim yok
Oda bişeymi kuzum sen benim içimden geçenleri yazmak üzerine olduklarımı bile yazmışsıncennetkokulumm aynı anda ayni sorulara cevap vermemize ne diyorsun ❤❤❤
tamam o zaman teşekkür ederim inşallah vesile olur peki kürü yaptığım ay gebelik oluşmazsa ara vermek gerekiyor mu yoksa bir sonraki dönemde devam edebiliyor muyuz küreYumurtlama gunune bi zarari yok. O yuzden biz genelde adet bitiminin 2.gununde basladik en ideali budur diye dusunuyoruz
Yaa seni severim balllll❤❤Naber kuzum hayyyy ağzını öpeyim tamda yazmayı düşündüklerimi yazmışsın. Gerçekten insan vücudunu dinlemeye başlarsa işin içinden çıkamaz hale gelir. en güzeli relax olup yoluna bırakmak her şeyi tabi yapabildiğimiz kadar.
Sen nasılsın kuzucum bakım işleri nasıl gidiyor
Yaa ne guzel. Ablami ornek aliyorum demekki❤❤ Valla onca uzaklik ve hic yuzyuze gormedigimiz halde. O kadar guzel insansin ki anlatamam. IyikiOda bişeymi kuzum sen benim içimden geçenleri yazmak üzerine olduklarımı bile yazmışsın
Aklımız ve kalbimiz berabermiş kuzum bütün uzaklıklara rağmen
Rica ederim insallah vesile olur vucudu rahat birak vee hep iyi dusun kistiniz var mi ?tamam o zaman teşekkür ederim inşallah vesile olur peki kürü yaptığım ay gebelik oluşmazsa ara vermek gerekiyor mu yoksa bir sonraki dönemde devam edebiliyor muyuz küre
O zaman bende bu ay yapayımHayır canım öyle bir şey olmuyor soğan yemiş gibi ağızda tadı veya kokusu kalmıyor
Tamam teşekkür ederim. Bugün regl 2. Gün bende yapayım bu ay inşallahBana gore tadi cok cok guzel. Ilk bi iki gun zorlandim sonrasnda cay gibi hatta kahve iciyormus gibi iciyordum. Ayrica koku felan birakmiyor. O yonden rahat olun
Hadi bakalim hayrlisi olsun hakkinizdaTamam teşekkür ederim. Bugün regl 2. Gün bende yapayım bu ay inşallah ☺
kistim yok çok şükür canımRica ederim insallah vesile olur vucudu rahat birak vee hep iyi dusun kistiniz var mi ?
Aminnn. Sizin var mı gebelik yada bebeğiniz. Konunun en başından okuyamadım malesefHadi bakalim hayrlisi olsun hakkinizda
O zamn tekrarlamaniza gerek yok. Cnki kisti olanlar 4 ay yapiyor ust ustekistim yok çok şükür canım
Yok hic olmadi malesefAminnn. Sizin var mı gebelik yada bebeğiniz. Konunun en başından okuyamadım malesef ☺
çok teşekkür ediyorum bilgiler için :)O zamn tekrarlamaniza gerek yok. Cnki kisti olanlar 4 ay yapiyor ust uste
Ni dimik ifinim her zmançok teşekkür ediyorum bilgiler için :)
Ne kadardır istiyorsunuzYok hic olmadi malesef
O zaman beni de ekler misiniz sat 3 mayısMerhaba güzel Hanımlar,
Topiğimiz bir önceki konunun devam topiğidir. Konu sahibimizin yoğunluğu dolayısıyla buradan devam edeceğiz. Önceki topikte olduğu gibi yeni topiğinde sizlere uğur ve mucizeler getirmesi dileğiyle herkese hayırlı olsun... Bol şifalı bol bebişli bir topik olsun
Önce ki topiğimizin linki https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-edenler-gelin-birlikte-takip-edelim.1096248/
Şifa dolu kürümüzün orijinal tarifi https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
LİSTEMİZ
ÜYE ADI BAT DURUM @badenzi cennetkokulumm @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @junes @Ada Lovelace @ISTANBULLUGELINN @Sese1212 21 Mart BEKLEMEDE @Morvampir1 24 Mart BEKLEMEDE @Mihmandar_34 25 Mart BEKLEMEDE @Neslhannn 6 Nisan BEKLEMEDE @muhammetumut 8 Nisan BEKLEMEDE @Nur_hayat2005 15 Nisan BEKLEMEDE @blackbird87 15 Nisan BEKLEMEDE @Ilahe91 18 Nisan BEKLEMEDE @themis_ 19 Nisan BEKLEMEDE @Dersaadet18 20 Nisan BEKLEMEDE @Ebrulipapatya 24 Nisan BEKLEMEDE @buse_ipek09 24 Nisan BEKLEMEDE @Pinkpinkblue 25 Nisan BEKLEMEDE BilgeUfuk 26 Nisan BEKLEMEDE @mnt 30 Nisan BEKLEMEDE @dwarfangel 7 Mayıs BEKLEMEDE