Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen.geçen ay adetin üçüncü günü başlayıp 15 gün soğan kürü yaptım.geç de olsa adetim geldi.şimdi 10 günlük ikinci küre başlayacagım.adet bittikten sonra kaçıncı gün başlamalıyım.her yerde farklı yazıyor.doğrusunu bilen var mı acaba.ya da siz ikinciye ne zaman başladınız.

Amaaaan beyaaaa bizde şans yok be yavrucugum. Bide normal bat gununden once oluyorum
hiç sorma kuzum.
bakalım annem böyle adetin ileri geri atıyorsa hamilelik yakın oluyo bende öyle oluyodu hep dedi ama kısmet
tıkır tıkır olan adetim ilk defa 4 gün erken geldi ama mevsimselde olabilir hayırlısı beklicezzzz
bu ay ovu testi alcam ilk defa :)

Günaydin ayni sekilde digerine nasil basladiysaniz o sekil devam edin. Bende yapcam o 10 gunluk olanlari. Yani adet bitiminin 2.gunu basliyoruz yine

Aynen oyle diyorlar. Hakkimizda hayrlisi. Dusunmuyorum ben artk yaa. Yoruldum cidden. Kendi halina biraktim yapcak birsey yok

Adetimin 18. Günü soğan kürünün 12. Günü çok az akıntım oldu ağrılarım azaldı ama dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var kistin olduğu yumurtalık da ağrıo kızlar anlamadım böyle bişe yaşayan var mı

kızlar adet bitti 2 gün sonrasında soğan suyu yapacam ya kafam karıştı adetsiz geçen 2.günden sonra 3.günün sabahında mı başlayacam.yoksa 2.günün sabahımı

Adet bittikten sonra 2. günü sabahından itibaren 10. güne kadar başlanabilir canım.

Amin canım inşallah sen neler yapıyorsun

Çok şükür bende iyiyim canım iş güç hamilelik devam ediyoruz. Sen nasılsın biraz streslisin fark ettim. Ama içini ferah tut canım vakti zamanı geldiyse emin ol işin çok kolay olacak. Olumlu düşün bol bol dua edelim başka da yapacak bir şeyimiz yok gerisi Allah'ın takdirine kalmış.

Inşallah canım benim. Yeni bat 7 mayıs

Tamam canım güncelledim. Bu arada yıllar önce oğlumda 9 mayısta anneler gününde anne olacağımı öğrenmiştim. Öncesinde çok hayalini kurmuştum anneler günüde öğreneyim sürpriz yapsın diye çok şükür Rabbime dualarım kabul oldu. Şimdi inşallah sende o tarih geldiğinde meleğin senin de çoktan göbüşüne konmuş olsun ve anneler gününde sende anne olacağını öğrenmek nasip olsun canım

Teşekür ederim.ben de ikinciye başlayacağım.umarım diğer 10 günlükleri yapmamıza gerek kalmaz
Ben ilk yaptigimin uzerine suan 2 aydayim. Normalde gecen ay baslamam gerekiyordu ama o zamn oyle bi dusuncem yoktu Bu ay baslicam. Bi kac gune biter adetim sonra da baslarim. Insallah sizin tekrarlamaniza gerek kalmadan alirsiniz guzel haberi

Arkadaslar bu kadar cok vudunuzu ve kendinizi dinlemeyi birakin gercekten hic bir sey diil. Haa tabi bu benim icin de gecerli. Bende de yaptigim ay agri oldu kist tarafinda ve adet oldum zaten. Sogandan sonraki aylarda ise kist tarafimda agri yok hatta kistin eriyip gittigini dusunuyorum. Icinizi ferah tutun herseye takilmayin. Hamile kalabilecek o vucudu bu hale getiren tamamen bizleriz

Hic iyi birsey diil dicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…