- 31 Mart 2018
- 488
- 320
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.521
Teşekkür ederim canım amin inşallah vesile olurAdet bitiminden ikinci gün başlayabilirsin canım. Kesintisiz ve günde 2 kez yapman lazım. Bir sefer dahi unutman etkili olmayabiliyormuş. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Güzel sonuçlar alırsın.
Abla haber ver olur mu. Merakta birakma biziKızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
Amaaaan beyaaaa bizde şans yok be yavrucugum. Bide normal bat gununden once oluyorumBilgeUfuk günaydın canım haber veriyim dedim bata 4 kala dün adet oldum :)
hiç sorma kuzum.Amaaaan beyaaaa bizde şans yok be yavrucugum. Bide normal bat gununden once oluyorum
Günaydin ayni sekilde digerine nasil basladiysaniz o sekil devam edin. Bende yapcam o 10 gunluk olanlari. Yani adet bitiminin 2.gunu basliyoruz yineKızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen.geçen ay adetin üçüncü günü başlayıp 15 gün soğan kürü yaptım.geç de olsa adetim geldi.şimdi 10 günlük ikinci küre başlayacagım.adet bittikten sonra kaçıncı gün başlamalıyım.her yerde farklı yazıyor.doğrusunu bilen var mı acaba.ya da siz ikinciye ne zaman başladınız.
Aynen oyle diyorlar. Hakkimizda hayrlisi. Dusunmuyorum ben artk yaa. Yoruldum cidden. Kendi halina biraktim yapcak birsey yokhiç sorma kuzum.
bakalım annem böyle adetin ileri geri atıyorsa hamilelik yakın oluyo bende öyle oluyodu hep dedi ama kısmet
tıkır tıkır olan adetim ilk defa 4 gün erken geldi ama mevsimselde olabilir hayırlısı beklicezzzz
bu ay ovu testi alcam ilk defa :)
hayırlısı kuzum hakkımızda inşallah birbirimizin güzel haberlerini alıp sevinelimAynen oyle diyorlar. Hakkimizda hayrlisi. Dusunmuyorum ben artk yaa. Yoruldum cidden. Kendi halina biraktim yapcak birsey yok
Teşekür ederim.ben de ikinciye başlayacağım.umarım diğer 10 günlükleri yapmamıza gerek kalmazGünaydin ayni sekilde digerine nasil basladiysaniz o sekil devam edin. Bende yapcam o 10 gunluk olanlari. Yani adet bitiminin 2.gunu basliyoruz yine
kızlar adet bitti 2 gün sonrasında soğan suyu yapacam ya kafam karıştı adetsiz geçen 2.günden sonra 3.günün sabahında mı başlayacam.yoksa 2.günün sabahımı
Amin canım inşallah sen neler yapıyorsun
Inşallah canım benim. Yeni bat 7 mayıs
Ayy insallah kuzum insallahhh. Inan cok mutlu olurum ❤hayırlısı kuzum hakkımızda inşallah birbirimizin güzel haberlerini alıp sevinelim
Ben ilk yaptigimin uzerine suan 2 aydayim. Normalde gecen ay baslamam gerekiyordu ama o zamn oyle bi dusuncem yoktuTeşekür ederim.ben de ikinciye başlayacağım.umarım diğer 10 günlükleri yapmamıza gerek kalmaz
Kızlar merhaba. Bişeyi çok merak ediyorum. Soğan suyunun tadı eminim güzel değildir ama sonrasında nefesinizde kokusu oluyor mu
Bana gore tadi cok cok guzel. Ilk bi iki gun zorlandim sonrasnda cay gibi hatta kahve iciyormus gibi iciyordum. Ayrica koku felan birakmiyor. O yonden rahat olunKızlar merhaba. Bişeyi çok merak ediyorum. Soğan suyunun tadı eminim güzel değildir ama sonrasında nefesinizde kokusu oluyor mu
Arkadaslar bu kadar cok vudunuzu ve kendinizi dinlemeyi birakin gercekten hic bir sey diil. Haa tabi bu benim icin de gecerli. Bende de yaptigim ay agri oldu kist tarafinda ve adet oldum zaten. Sogandan sonraki aylarda ise kist tarafimda agri yok hatta kistin eriyip gittigini dusunuyorum. Icinizi ferah tutun herseye takilmayin. Hamile kalabilecek o vucudu bu hale getiren tamamen bizlerizAdetimin 18. Günü soğan kürünün 12. Günü çok az akıntım oldu ağrılarım azaldı ama dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var kistin olduğu yumurtalık da ağrıo kızlar anlamadım böyle bişe yaşayan var mı
Hic iyi birsey diil dicektimArkadaslar bu kadar cok vudunuzu ve kendinizi dinlemeyi birakin gercekten hic bir sey diil. Haa tabi bu benim icin de gecerli. Bende de yaptigim ay agri oldu kist tarafinda ve adet oldum zaten. Sogandan sonraki aylarda ise kist tarafimda agri yok hatta kistin eriyip gittigini dusunuyorum. Icinizi ferah tutun herseye takilmayin. Hamile kalabilecek o vucudu bu hale getiren tamamen bizleriz