-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.481
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah abla üzülmeKızlar beklenen regl geldi. Çalışmalar bir sonraki aya kaldı. Olmadığını hissettiğim için heralde hiç beklemedim aslında bu ay ben regl bekledim galiba
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolundadır ve sen en güzel sürece başlarsın hayırlısıylaKızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
canım inşallah kavuşacaksın meleğine olumsuz düşünme,hep iyiyi çağır ki seni bulsun.Tedirginliğin çok normal ama zamanı geldiyse olacak inan banaKızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
Kızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
Hayirli olsun cok guzelAmin canım inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Insallah canimm hepimizzNe demek inşaalllaahhhh hepsi işe yarar da hemencecik gebe kalırsın
Hayit tohumuda cok faydali cnm ama civan percemi ile birkikte nasil kullanacagimi planlayamadim acikcasi. 2side gunde 3 fincan cunku karistirlirmi inada emin olamadim biri kaynatikiyor biri demleniyor cunku. :)Hayıt tohumu kullanmadım canım. Ama kullanan ve fayda görenleri çok duydum. Civanperçemini kürtajdan sonra adet görmem gereken zamana yakın kullandım. İlave olarak adaçayı ve papatya çayları da içtim çok şükür zamanında adet olmuştum. Civanperçemi için kadınlar için yaratılmış bitki diyor İbrahim Saraçoğlu kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum bende.
Amin canım inşallah sen neler yapıyorsunAllah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolundadır ve sen en güzel sürece başlarsın hayırlısıyla
Ahh ahhcanım inşallah kavuşacaksın meleğine olumsuz düşünme,hep iyiyi çağır ki seni bulsun.Tedirginliğin çok normal ama zamanı geldiyse olacak inan bana
Çok korkuyorum banada dua etmeyi unutmayınİnsallah canım dualarımız seninle gönlünü ferah tut engel çıkmıcsk inşallah
Çok korkuyorum banada dua etmeyi unutmayın
Dogru soyluyorsun abla bakalim bu ay beni ne bekliyor..tsh ilacini hala kullaniyorum doktorum kesinlikle birakmamami soylediDoktorunla görüş o zaman bakalım hsg için, zaten 1 yıl oldu diyorsun şimdiye kadar kendisinin de önermesi gerekirdi, bir de tsh düzeldiyse bile aralıksız ilaca her gün devam etmelisin. Normal seviyeye dönse bile o ilacı hamilelik olana kadar bırakmıyorsun ve hamilelikte de haftana göre doz artarak doğuma kadar kullanıyorsun, hatta doğumdan sonra da 40'ın çıkana kadar kullandırtıyorlar.
Canim ben 2 ci gunun sabahi bawladim.kızlar adet bitti 2 gün sonrasında soğan suyu yapacam ya kafam karıştı adetsiz geçen 2.günden sonra 3.günün sabahında mı başlayacam.yoksa 2.günün sabahımı
Allah razı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırım da bende bu uzun bekleyiş ten çıkar sizinle gün sayarimGüzel düşün canım benim Allah’ın izniyle herşey yolunda gidicek kavuşacaksın bebişe en yakın zamandatabiki dua ediyoruz canım benim allah kabul eder inşallah
Hadi hayırlı ve güpgüzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
Allah yardimcin olsun canim korkmaÇok korkuyorum banada dua etmeyi unutmayın