- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.501
Allah işini kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım benim içini yüreğini ferah tut güzel haberlerle gelKızlar çok heyecanlıyım yarın benimde kontrol var inşallah kötü bişi çıkmaz hep engel çıkıyor çünkü
Inşallah canım benim. Yeni bat 7 mayısCanım hakkında hayırlısı olsun dediklerine katılıyorum vakti geldiğinde bir melek konuverecek göbüşüne
Yeni bat tarihini verirsen güncelleyeyim kuzum
Inşallah canım. Inan hiç üzülmedim. Bende belirti yoktu ondan beklemiyordum süpriz olmadı.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah abla üzülme
Adet bitiminden ikinci gün başlayabilirsin canım. Kesintisiz ve günde 2 kez yapman lazım. Bir sefer dahi unutman etkili olmayabiliyormuş. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Güzel sonuçlar alırsın.Kızlar adetten sonra kaçıncı gün başlıyoruz soğan kürüne kesintisiz 15 gün mü kullanıyoruz
Allah razı olsun canımHayirli olsun cok guzelAllah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin cnm
Adete 3 gün kaldııı bugünleAyy tutunuyo bebişin ne kadar var adetine
Cevap için teşeklürler.ya benim bugün 12.gün ve yine adet kanaması oldu çok az olsada moralim çok bozulduCanim ben 2 ci gunun sabahi bawladim.
Canim belki yerlewme kanamasidir sonucu gormeden uzulme bekle birazCevap için teşeklürler.ya benim bugün 12.gün ve yine adet kanaması oldu çok az olsada moralim çok bozuldubu ay olmayacak sanırım
Yok ca um nerde adettim 5.gün soğan kürü yaptım 2 gün içtim adetim bitmiyorCanim belki yerlewme kanamasidir sonucu gormeden uzulme bekle biraz
Canim gunawiri iliwkide bulunuyomusun?Yok ca um nerde adettim 5.gün soğan kürü yaptım 2 gün içtim adetim bitmiyor
Allah razı olsun canım inşallahAllah işini kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım benim içini yüreğini ferah tut güzel haberlerle gel
Allah razı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırım da bende bu uzun bekleyiş ten çıkar sizinle gün sayarim
Adete 3 gün kaldııı bugünle
Canım görmedim mesajını kusura bakma calısoyorum yeni cıktım işten
Adetim bitmedikiCanim gunawiri iliwkide bulunuyomusun?
Yumurtlamanın 11. Günüydü canım dün test yaptıgımdaYaa daha varmış erken döllenme olabilir baya kırmızı çıkmış test
Sağol canım Allah razı olsunAllah işini kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım benim içini yüreğini ferah tut güzel haberlerle gel