-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.441
Aminnn rabbim herkese nasip etsin canımCanim hayrli olsun k.bakma bi turlu yazamadim sana. Saglikli gebelik olsun insallahh❤
Canim dosya ekleye bas resimler cikicak telefonunda olan ordan sec yujlkleAtamadım telden. Dosya ekleye basiyorum ama birsey olmuyor.
Ben forumun uygulamasını kullanıyordum olmadi ordan. Internet sitesinden girince oldu. Gonderdim gördünüz mü görünüyor ins.Canim dosya ekleye bas resimler cikicak telefonunda olan ordan sec yujlkle
Msj yazdığın yerin sol altında dosya ekle var kuzum ordan seçip atıosun silik mi çıktı
Atarsin canim yorumlariz
Canim yumurtlama diyil bu hala var yumurtlamana demek T cizgisi C kadar koyu gorduyunde yumurtlama gunun demek .amma sen gunawiri iliwkide olEkledim
Evet olabilir canım, her ay adet zamanı ufak tefek kan birikintileri, mukuslar vs, bir sürü salgı salgılanıyor kadınlık hormonlarımızdan bunlar hafif yapışıklık vs yapabilir belki de, hsg kadar soğan kürünün de etkisinin olduğunu düşünüyorum; yumurta kalitesi açısından mesela..Belkide biraz yapiwiklik varmiw hsg hall etmiw olabilir hamile kalmana bende istiyorum bu ay doktoruma sorucam bakalim hayirlisi
Dogru soyluyosun canim bence benimde tuplerimde sorun var adet olursam eyer doktora bir gorunucem hsg ile ilgiliEvet olabilir canım, her ay adet zamanı ufak tefek kan birikintileri, mukuslar vs, bir sürü salgı salgılanıyor kadınlık hormonlarımızdan bunlar hafif yapışıklık vs yapabilir belki de, hsg kadar soğan kürünün de etkisinin olduğunu düşünüyorum; yumurta kalitesi açısından mesela..
Yani çok silik kuzum benim bildiğim kadarıyla bi kaç tane yapılıo koyulaşması gözlenio
Doktorum 6 ay içinde gebelik olmamışsa isteriz ama eğer süreci hızlandırmak istersen tercihi sana bırakıyorum demişti, benim de tam 6. ay idi bende 1 ay daha beklemek istemedim boşu boşuna aynı ay hemen yaptırdım ve aynı ay gebelik oldu çok şükürDogru soyluyosun canim bence benimde tuplerimde sorun var adet olursam eyer doktora bir gorunucem hsg ile ilgili
Kızlar eşim eczacıdan hamilelikte kullanacak folikasit istemiş
Oda bunu vermis 5 mg
Cokmu sizce dozu
400 mCg
Olması lazım
Zararı olurmu kullansam
Canim ben 1 yildir deniyorum olmuyor tedavide aliyorumdu tsh yuksekliyim vardi normala dondu amma hala kalamadim son wansim hsg sogan kurude kullaniyorum zaten Allah yardimcimiz olsun.sende sag_salim al kucagina minnowunuDoktorum 6 ay içinde gebelik olmamışsa isteriz ama eğer süreci hızlandırmak istersen tercihi sana bırakıyorum demişti, benim de tam 6. ay idi bende 1 ay daha beklemek istemedim boşu boşuna aynı ay hemen yaptırdım ve aynı ay gebelik oldu çok şükür
Eylül'den beri deniyorduk zaten, bir de ben Kasım ayından beri de soğan kürü yaptım 4 ay boyunca yine hamile kaldığım ay soğan kürünün son uygulamasını da bitirmiştim.
Ay baya belli ya maşallahKızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee
Canım hayıt ekstratını geçen duydum cok faydalı diyorlar bu ay olmazsa bende alayım diyorum. Sen ilk defa mı kullandın?Kızlar eger testlerim dogruysa
Soğan kürü sayesinde olduuu
Ek vitaminde almıstım ben hayıt ekstratı ve omg 3
Bende adet döngüm uzun olduğu için hep 21 22. Gün yumurtlama oluyor diye düşünüyordum ama 11. Günde oldu. Bizim pcos yüzünden hiç bir şey zamanında belli değil kiCanim bat 18 nisandi.amma yumurtlama erken oldugu icin 10 nisanda ola bilir canim.yumurtlamayi bu ay adetin 9 cu gunu gordum amma hep 14..ve 16 ci gunleri oluyordu
Ben kullanmadım ama ablam kullandı içine papatya da koymuş çok sakinleştiriyo demişti çok fazla ameliyat geçirdiği için kullandı doktor rahmin tertemiz naptın ne kullandın demiş ama ben bu ara c-life die bi macun araştırıyorum içinde değişik otlar varmış kullanan çoğu kadın gebe kalmış sen de araştırabilirsinKizlar hayit tohumu ve civanpercemi kullanan varmi ?
Canim yaa evet .mende pko yok cok wukur sogan suyundan one atdi yumurtlamayi qaliba bende.ovulasyon kitleriyle takib etdim bendeBende adet döngüm uzun olduğu için hep 21 22. Gün yumurtlama oluyor diye düşünüyordum ama 11. Günde oldu. Bizim pcos yüzünden hiç bir şey zamanında belli değil ki
Canim cok sagol. Bem adet baslangici ile bitisi arasinda bitkisel bisey kullandim acikcasi tam olarak kocakari ilaci balla karistirip cigmedim ve rahme yerlestirdim pamukla. Sabah aksam. Adetim dun bitti tutkal gibi seyler geliyor sanirim ise yaradi . Insallahj. Bide ek olarak bu otlari aldim kullancam bakalim . Dedigin macunada bakacagim simdi :) tesekkur ederimBen kullanmadım ama ablam kullandı içine papatya da koymuş çok sakinleştiriyo demişti çok fazla ameliyat geçirdiği için kullandı doktor rahmin tertemiz naptın ne kullandın demiş ama ben bu ara c-life die bi macun araştırıyorum içinde değişik otlar varmış kullanan çoğu kadın gebe kalmış sen de araştırabilirsin