- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.421
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller hanimlar.
23 martta adet günğmdüAnladım canım, sen nasıl istersen, ama erken haftada gitmen senin yararına olur elbette
Bata 2 gün kala kan verdim ilk, 379.25'ti sonra bir kez de battan 2 gün sonra verdim 4 günde 4 katından fazlaydı 4.574.56 idi
Senin batın ne zamandı canım?
Cumlemizin cancazimTamam kuzum hakkında en hayırlısı olsun
İnşallah tatlım hepimizin derdine şifa olsunEvet canım sabah aç karnına da oluyor öğlen biz çalışanlar için çok zor sabah akşam aç karnın yap inşallah şifa olur sana da
Rabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı biz bekleyenlere inşallah bu mübarek günde hepinize dua eder ve dua beklerim
Canim hsg de tuplerin ne durumdaydi?Teşekkürler canım benim, evet kuzum soğan kürü ve aynı ay hsg etkili olmuş olabilir. Hsg'den sonra adet olmadım.
Darısı senin başına ve tüm isteyenlere inşallah
Halsizlik birde kasiklarimda batma gibi biwey var ondan bawqa biwey hiss etmiyorumbata var baya aslında başka bir belirtin var mı
Tebrik ederim canim cok mutlu oldumRabbim isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh
Allah razı olsun canım
Teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin meleklerini inşallahTebrik ederim canim cok mutlu oldumhamiwler hep bize umut oluyor
İkisi de açıktı canımCanim hsg de tuplerin ne durumdaydi?
Canim hayrli olsun k.bakma bi turlu yazamadim sana. Saglikli gebelik olsun insallahhTeşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin meleklerini inşallah
Msj yazdığın yerin sol altında dosya ekle var kuzum ordan seçip atıosun silik mi çıktıTelefondan giriyorum foruma. Fotograf atmayı başaramadım
Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım. Ilk defa yapacağım için meraktan erkenden yaptim. 9.günüm adet biteli iki gün oldu daha. Acaba atsam yorumlar mısınız?
[/QUOTE
İkisi de açıktı canım