Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy sen hamile misin, tebrik ederim canım
Bu defa daha çabuk hamile kaldın bak korktuğun gibi olmadı, Allah tamamına erdirsin inşallah:dua:
Bende bugün 8. haftaya girdim

Evet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin 🙏🧿

Evet canım göremeyince seni bayadır tahmin ettim bende, çok iyi vermişsin🧿
Teşekkür ederim canım, amin inşallah
Tez vakitte sana da nasip olsun🤲🏼
saol cnm bnm amin insAllah Rabbim en guzel vakitte nasil etsin insAllah bana da düşünmüyorum artk bat saymıyorum odak noktam farkli olunca ama nedense icimden bi ses ideal kiloma cok yakinlastgm zmn olacak dio ve daha 10 15 kg vqr onun icin
Evet çok şükür bizde hemen beklemiyorduk hamd olsun hemen oldu inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin 🙏🧿
Hayırlı olsun cnm sana da saglikla kucagina al insAllah

Ben bişey daha sorabilir miyim canım bu soğan suyu boğaz ağrısı yapıyor muydu sizde ben tok kullanırdım adetliyken ama şuan aç içmeye başlayınca boğazımda yanmaya sebep oluyo ne yapayım sence bırakayım mı devam mı edeyim canım

Kuzum ben boğaz ağrısı yaptığını hiç duymadım bende yapmadı. Boğazların hassas ise tahriş yapmıştır belki. Yani sana şunu da söyleyeyim soğan kürünü herkes yapmalı diyor İbrahim Saraçoğlu öyle ki kışın grip bile olmazmışsın. Yani çok şükür ben ondan sonra hiç hastalanmadım. Öyle ki yanımda hep gripli insanlarda oldu. Kürden önce kürtajım vardı ve vücut direncim çok düşmüş ve baya kötü hasta oldum 3 hafta kendimi zor toparladım. Ama kürden sonra çok şükür. Tek bildiğim midede ülser veya gastrit olduğu sürece yapılmamalı. Onu da çok zorda kalır da yapmak zorunda kalırsanız aç karnına yerine tok karnına için diyor İ.S.

cennetkokulumm cennetkokulumm ablacim nasilsin bugun kontrolun vardi nasil gecdi?
Sağol kuzum iyiyim seni sormalı sen nasılsın ?

Ben gittim canım kontrole çok şükür bebiş iyi herşey yolunda. Ama cinsiyet için biraz daha beklicez netleşmesi için. Doktor baştan itibaren hep erkek dedi. Hatta 4 sefer erkek dedi. Ama bizimki popo üstü oturmuş birde ayakları çapraz yapmış keyif yapıyor aralardan gördüğüm kadarıyla çıkıntısı var erkek dedi. Yine de kesin bir şey söylemek için 1 ay sonra bakalım dedi. Bizde beklicez bakalım artık. Cuma günü devlet hastanesinde tiroit kontrolüm var birde ikili test sonuçlarımı almaya gidicem belki ordaki doktorum da bişeyler söyler diye umuyorum kısmet artık kuzum.

ya kızlar ben bu ay 9 gün sogan kuru yaptım çok yoğun şeffaf akintim olunca yumurtladım sandim düşük olmasin diye bıraktım adetime 9 gun kala kahverengi akıntı ve yoğun adet sancısı oldu . leke 1 gün sürdü sancılar ara ara oluyor göğüslerinin yanları ağrıyor ve şiş yerlesme kanamasi diye okudum sizce sogan kuru ise yaradimi bebek mi var yoksa soga kuru ara kanama yapar mi kullananlar beni bilgilendirebilirmi
merhaba gögüslerinzde koyulaşma varsa hamileliktir.-

Evet kızçeler, benim hamileliğim de tam bir mucize oldu gerçekten, ne kadar şükretsem azdır:dua::dua::dua::dua:
2. çocuk için plan yaptığımızda rutin jinekolog muayenelerin birinde sol overda 1 tane 2 cm civarında çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Ama doktorum henüz çok yeni olduğu için gebeliğe engel olmadığını, takip edeceğimizi şu an da tedaviye gerek yok demişti; çünkü kist henüz çok yeniydi, 3 ay sonra kontrole çağırdı.
Bütün kadınlık hormonlarım da gayet normal değerlerde çıkmıştı.
Sonra KK'da tesadüf soğan kürü topiğiyle karşılaştım, kisti olanlar 4 ay soğan kürü yapmalıydı, bende çok düzenli bir şekilde harfiyen uyarak 4 ay boyunca kürü yaptım; 3 ay sonra ki kontrolde kistin yapısı dağılmaya başlamış ve birazda olsa küçülmüştü doktorum da bunun iyi birşey olduğunu, dirençli ve şeklini koruyan kist değil demişti
Kendi doktorum bu süre zarfında eşimden de ilk defa spermiyogram testi ve benden de hsg istedi; hsgyi tamamen benim tercihime bıraktı, ama bende kist olduğu için aklımda yapışıklık vs var mı yok mu emin olmak istedim, ve anestezisiz hsg çektirdim, sonra eşim de sperm örneği verdi ancak sonuç çıkınca biz şok olduk, Kruger'e göre eşimin morfolojisi 0'dı yani total spermlerin içinde 1 tane bile şekli düzgün olan sperm yoktu; ancak hem kendi kadın doğum doktorum hem de eşimin gittiği ürolog morfolojinin önemli olmadığını sayı ve ileri hareketliliğe önem verdiklerini ve bu sonuçla da normal yolla gebelik olur denildi..
Sonuçta bizim daha önce doğal yollarla tek bir ilişki ile olan bir evladımız daha vardı.
Doktorlar da daha önce nasıl doğal yollarla oldu ise yine olacağını söylemişlerdi.
Neyse biz eşimle hiç moralleri bozmadan aynı ay gün aşırı ilişki düzenine devam ederek değerlendirdik ama biz nedense yine de o kadar eminiz ki hemen hamilelik olmayacağına kendimize en az 3 ay süre bile vermiştik bu zaman içinde
Ama bir de ne görelim benim göbüşe bir melek aynı ay gelmişti bile:dua::anneadayı::nazar:
Allah Ol dedi ve Oldu:dua::dua::dua:
Darısı dileyen, isteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah...

Mucizenin adısın kuzum hoş geldin topiğimize tekrardan çok özlemiştik artık yine beraberiz çok şükür. Senin mucizeni verene kurban olurum ben ne güzel bir umut oldun buradakilere kuzum Rabbim seni de bebişini de korusun sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah. Hemen listemizi güncelliyorum:anneadayı::emir_bebek::nazar::KK68:

X