- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.201
Ilk hamileligimde öyle durumlar hiç yaşamadım ama sonrası için yaşamayacağım anlamına gelmez.Bazen çıkmayabiliyır seninde dediğin gibi benim bi arkadaşımın bir aydan sonra idrarda çıkıyormuş ve 4 günlük adetler görmüş gebeliklerinde
Senin bebişin var mı kuzum?Bazen çıkmayabiliyır seninde dediğin gibi benim bi arkadaşımın bir aydan sonra idrarda çıkıyormuş ve 4 günlük adetler görmüş gebeliklerinde
Yok canım 3 aydır istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder ❣ bu ay epey ümitlendim geciktiği için ama olamdıSenin bebişin var mı kuzum?
Ilk hamileligimde öyle durumlar hiç yaşamadım ama sonrası için yaşamayacağım anlamına gelmez.
Anladım canım inşallah allah nasip eder, benim yaşadığım gecikmeyi yasamazsinYok canım 3 aydır istiyoruz Rabbim inşallah nasip eder ❣ bu ay epey ümitlendim geciktiği için ama olamdıRabbim nasip ederse 4.ayda soğan kürü yapayım dedim kist falan varsa aksın gtsin diye
Anladım canım inşallah allah nasip eder, benim yaşadığım gecikmeyi yasamazsin
Inşallah canım, ise yararsa senin adına çok sevinirim:)İnşallah canım inanıyorum şifa olacağına
Yoksa yapsam da şifa olmaz zaten inanmasam yani
Inşallah canım, ise yararsa senin adına çok sevinirim:)
Evet canisi ben benimki takip ettigim kagidimi atarim olmazsa ona gore anlamaya calisirsin.Canısı bu ay adet olduğum günden beri sabah yataktan çıkmadan ateş ölçümü yapıyorum ve 35 lerde seyrediyor sürekli yumurtlama dönemin de yükselmesi gerekiyor demi ?
Ama napim minnos annecik kendi soylemeyi tercih eder. Bende terbiyesizlik yapmak istemem. Siz de 2 defa sordunuz sanirim bende o yuzden cevap verdim en azndan merakta kalmayin diyeYaa merakda birakdiniz beni
Günaydın canım istanbula geldim ailemin yanına kardeşimin düğüni var birkaç hafta daha geçsin direk kalbe gidicem nasipse inşallah
Tatlışım günaydınlar, iş ve özel durumlardan giremedim bayadır foruma biliyorsunuz, bir de yeni topicte sayfalar çok hızlı akmış hepsini okumam mümkün değil
Tebrik ederim canim kardewini..inw doktora git tatli haberlerle gelGünaydın canım istanbula geldim ailemin yanına kardeşimin düğüni var birkaç hafta daha geçsin direk kalbe gidicem nasipse inşallah
Gunaydin cancazim. Senin mucizeni anlatta herkes'e umut ol ablam benim❤Tatlışım günaydınlar, iş ve özel durumlardan giremedim bayadır foruma biliyorsunuz, bir de yeni topicte sayfalar çok hızlı akmış hepsini okumam mümkün değil
Ammaaa sizi çok ama çooook özledim ki ben
Herkes iyidir umarım
Tebrik ederim canim kardewini..inw doktora git tatli haberlerle gel