Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla bende yewile benzer enfeksion var tahlillerde cikdi ilac kullandim gecmedi sogan kuru kullanirim adetimin wuan 2 ci gunundeyim deneyeyim inwallah banada faydasi olur

Ellerine saglik canim hayirli olsun yeni topige yeni hamileler gelir insallahhh

Evet bu listede olmasam minik oğlum olmayacaktı belki deee :)
Soğan kürü en büyük etken tabi siz de vesile oldunuz şimdi bekleyen arkadaşlarımıza faydası olsun inşallah tezzzzz zamanda çok amin :)
Cok erken ogrenmissin cnm hayirli olsun n3dense hep senin sogan cucugunu hep kiz gibi dusunmustum .saglicakla gelsin kucuk pasa

Cok erken ogrenmissin cnm hayirli olsun n3dense hep senin sogan cucugunu hep kiz gibi dusunmustum .saglicakla gelsin kucuk pasa
Teşekkür ederim canım :)
Bende kız oksun isterdim ahhhh ama Allah erkek nasip etti sağlıklı olsun da :)
Eşim dün dalga geçiyor soğan sayesinde doğacak adını doğan koyalım soğana benziyor diyor :) hahahah

Topik hayırlı olsun kızlar bugun adetimin 3. Günü 7. Günü ben de soğan kürüne başlayacam sağ tarafta dermoid kist vardı alındı ama yumurtalık haliyle küçülmüş doktor umudunu kes sağ overden dedi solda kist var bakalım başlayacam olursa başkalarına da umut olsun inşallah

Arkadaşlar ben de paylaşayım. Geçen yıl erken Doğum yaptığımda doktor doğan suyu önerdi yaptım ama daha adet bile olmamıştım. Aradan 5-6 ay geçti en son adet sonrası vajinal akıntım var diye antibiyotik niyetine sığan suyu yaptım. Bu sabah 3. Gün gecikmemde test pozitif çıktı. Mutlaka vakti ne zaman ise Rabbim o zaman veriyor ama sığan suyunun yaradığını düşünüyorum

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kesinlikle soğan suyunun hamileliğe yararı var

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kesinlikle soğan suyunun hamileliğe yararı var
Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırım

Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırım ❤

İnşallah canım bende soğan suyu ile hamile kaldım hemen kalbi durdu benşmde bebeğimin ama ilk adetten sonra ben korunmadım ama küçüktü diyr düşüğüm

Bilmiyorum cnm gecen hafta hamileyim kesin derken bu hafta basindan beri birden umudum kesildi. Butun belirtilerim yok oldu .fiziksel olarak en ufak bir agrim sizim yok. Bu kdr sessiz gebelik beni bulmaz :)). Bakalim hayirlisi olsun . Sen ne zmn test yapicaksin cnm

Ben de bu ay soğan yaptim. Adetin 28.gunu pazartesi gunu test yaptim negatif cikti erken mi yaptim acaba diye dusunuyorum yarin kan vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…