- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Abla bende yewile benzer enfeksion var tahlillerde cikdi ilac kullandim gecmedi sogan kuru kullanirim adetimin wuan 2 ci gunundeyim deneyeyim inwallah banada faydasi olur15 gün kullandım canım.. adet 5 gün sürer benim 7.günü başladım tam 15 gün kullandı.
Ben iğne, ilaç, fitil kullandığım halde tahlillerimde hep enfeksiyon çıkardı.. cünkü benimki kronik artık baya ilerlemiş hatta sol yumurtamı ezmiş rahmide sola kaydırmıştı.
Soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım sonra tahliller yaptırdım vucudumda enfeksiyon cikmadi.. ilk kez bir tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.
Şimdide her banyoda elma sirkesiyle o bölgeyi yıkıyorum
Yok cnm yapmadim pzt regl tarihim en erken pazar yapmayi dusunuyorum yada pzt bilmiyorum. Butun belirtilerim fossss diye sondu zaten canim
Ellerine saglik canim hayirli olsun yeni topige yeni hamileler gelir insallahhhMerhaba güzel Hanımlar,
Topiğimiz bir önceki konunun devam topiğidir. Konu sahibimizin yoğunluğu dolayısıyla buradan devam edeceğiz. Önceki topikte olduğu gibi yeni topiğinde sizlere uğur ve mucizeler getirmesi dileğiyle herkese hayırlı olsun... Bol şifalı bol bebişli bir topik olsun
Önce ki topiğimizin linki https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-edenler-gelin-birlikte-takip-edelim.1096248/
Şifa dolu kürümüzün orijinal tarifi https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
LİSTEMİZ
ÜYE ADI BAT DURUM @badenzi cennetkokulumm Aln cns @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @themis_ 23 Mart BEKLEMEDE ISTANBULLUGELINN 23 Mart BEKLEMEDE @Morvampir1 24 Mart BEKLEMEDE @BilgeUfuk 1 Nisan BEKLEMEDE @dwarfangel 3 Nisan BEKLEMEDE @junes BEKLEMEDE Pinkpinkblue BEKLEMEDE
Cok erken ogrenmissin cnm hayirli olsunEvet bu listede olmasam minik oğlum olmayacaktı belki deee :)
Soğan kürü en büyük etken tabi siz de vesile oldunuzşimdi bekleyen arkadaşlarımıza faydası olsun inşallah tezzzzz zamanda çok amin :)
Abla bende yewile benzer enfeksion var tahlillerde cikdi ilac kullandim gecmedi sogan kuru kullanirim adetimin wuan 2 ci gunundeyim deneyeyim inwallah banada faydasi olur
Teşekkür ederim canım :)Cok erken ogrenmissin cnm hayirli olsunn3dense hep senin sogan cucugunu hep kiz gibi dusunmustum .saglicakla gelsin kucuk pasa
Evet canım ilk ay hamile kaldım kalp atışı durdu kürtaj oldum Ocak ayında ne yazıkki nasip olmadıBildigim kadariyla ilk hamile kalanlardan sen olmuwdun sogan kuruyle .ne oldu abla hamileliyin sonlandimi?
Yok cnm yapmadim pzt regl tarihim en erken pazar yapmayi dusunuyorum yada pzt bilmiyorum. Butun belirtilerim fossss diye sondu
canım noldu niye ümidin kayboldu ki
Hayirlisi abla inwallah yakin zamanlarda yine hamile kalirsinEvet canım ilk ay hamile kaldım kalp atışı durdu kürtaj oldum Ocak ayında ne yazıkki nasip olmadı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kesinlikle soğan suyunun hamileliğe yararı varArkadaşlar ben de paylaşayım. Geçen yıl erken Doğum yaptığımda doktor doğan suyu önerdi yaptım ama daha adet bile olmamıştım. Aradan 5-6 ay geçti en son adet sonrası vajinal akıntım var diye antibiyotik niyetine sığan suyu yaptım. Bu sabah 3. Gün gecikmemde test pozitif çıktı. Mutlaka vakti ne zaman ise Rabbim o zaman veriyor ama sığan suyunun yaradığını düşünüyorum
Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırımSağlıkla kucağına alırsın inşallah kesinlikle soğan suyunun hamileliğe yararı var
Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırım ❤
Tekrar hamile kaldın mı cnmİnşallah canım bende soğan suyu ile hamile kaldım hemen kalbi durdu benşmde bebeğimin ama ilk adetten sonra ben korunmadım ama küçüktü diyr düşüğüm
Bu ay kaldım gibi hissediyorum yarın sabah test yapıcam bakalım inşallah hissettiğim gibidirTekrar hamile kaldın mı cnm
Bu ay kaldım gibi hissediyorum yarın sabah test yapıcam bakalım inşallah hissettiğim gibidir
Dogru soylemis ha sogannn ha dogaan :))). Tatlis heyecanlarTeşekkür ederim canım :)
Bende kız oksun isterdim ahhhh ama Allah erkek nasip etti sağlıklı olsun da :)
Eşim dün dalga geçiyor soğan sayesinde doğacak adını doğan koyalım soğana benziyor diyor :) hahahah