- 22 Temmuz 2012
- 232
- 302
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızçeler. Müjdeler getirsin inşallah bize
Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Ben de beklemedeyim
28 Şubat canım. Gelecek olanda 3 Nisan inşallah diye ümit ediyorumHoş geldin canım bat tarihini verirsen listeye ekleyeyim. İnşallah hepiniz sırayla müjdeli haberler verirsiniz.
batların bilmediğim arkadaşlar bat tarihlerinizi yazın bende güncellemesini yapayım. İnşallah yazdığımız batlar hiç gelmez ve bebişler gelir
Ay ay ayyy minnos bir oglus mu geliyor. Cok sevindim canim saglikla gelsin insallahEvet bu listede olmasam minik oğlum olmayacaktı belki deee :)
Soğan kürü en büyük etken tabi siz de vesile oldunuzşimdi bekleyen arkadaşlarımıza faydası olsun inşallah tezzzzz zamanda çok amin :)
❤❤❤Hoş geldin kuzum
Amin canım inşallah bol şifalı bol bebişli topik olur
Gunaydin ablam. Haydi bakalim beklemeye o zman simdi de ben heralde 1 nisanda da olamicam. Daha yumurtlama olmadi diye dusunuyorum testi 3 gundr yapiyorum daha birsey yok. Ileri atcak yne bat'ı. Umarim o kirmiziların gelmezzzz.....Günaydın kızlar
Nasılsınız? gelişmeler var mı ? Benim ilacım dün bitti regl beklemesine geçtim bakalım ne zaman gelecek
İnşallah bebiş varsa gelmez yoksa gelsinGunaydin ablam. Haydi bakalim beklemeye o zman simdi de ben heralde 1 nisanda da olamicam. Daha yumurtlama olmadi diye dusunuyorum testi 3 gundr yapiyorum daha birsey yok. Ileri atcak yne bat'ı. Umarim o kirmiziların gelmezzzz.....
Günaydın kızlar
Nasılsınız? gelişmeler var mı ? Benim ilacım dün bitti regl beklemesine geçtim bakalım ne zaman gelecek
Amaaan bence hicc belirti aramayalim abla. Hic belirtisiz hamile kalan cok. Hatta onlarin belirtisi de belirti gormeden olan hamilelik. Hepimiz icin hayrlisi olsun bakalimİnşallah bebiş varsa gelmez yoksa gelsin
gerçi bebek için belirti falan yok kuzum.Senin de inşallah verimli geçer bu ay tatlım benim
Canim sen yaptin peki test ?Günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında hemen bebişin gelir
InsallaaaahhhhhHAYIRLI OLSUN KIZLAR YENİ TOPİK YENİ GEBELİKLER GETİRSİN İNŞALLAH
Amin canım inşallah hepimize gelirGünaydın canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında hemen bebişin gelir
Canım benim 23 Mart