Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Nasılsınız? gelişmeler var mı ? Benim ilacım dün bitti regl beklemesine geçtim bakalım ne zaman gelecek
Gunaydin ablam. Haydi bakalim beklemeye o zman simdi de ben heralde 1 nisanda da olamicam. Daha yumurtlama olmadi diye dusunuyorum testi 3 gundr yapiyorum daha birsey yok. Ileri atcak yne bat'ı. Umarim o kirmiziların gelmezzzz.....

Gunaydin ablam. Haydi bakalim beklemeye o zman simdi de ben heralde 1 nisanda da olamicam. Daha yumurtlama olmadi diye dusunuyorum testi 3 gundr yapiyorum daha birsey yok. Ileri atcak yne bat'ı. Umarim o kirmiziların gelmezzzz.....
İnşallah bebiş varsa gelmez yoksa gelsin
gerçi bebek için belirti falan yok kuzum.Senin de inşallah verimli geçer bu ay tatlım benim

İnşallah bebiş varsa gelmez yoksa gelsin
gerçi bebek için belirti falan yok kuzum.Senin de inşallah verimli geçer bu ay tatlım benim
Amaaan bence hicc belirti aramayalim abla. Hic belirtisiz hamile kalan cok. Hatta onlarin belirtisi de belirti gormeden olan hamilelik. Hepimiz icin hayrlisi olsun bakalim

Kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun ben bu ay ovülasyon testiyle takip ettim bata 6 gün var gebelik testlerim negatif ben de soğan kürü yapmak istiyorum adetimiz bitincemi başlıcaz bide kaç gün yapıcaz ve polikistik overliyim

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa soğan kürüne başlayacağım topiği görünce katılmak isterim 3 yıllık evliyim 2 düşük yaptım bütün testleri mi yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece kan pıhtılaşmasına eğilim tespit edildi 2 aydır doktor kontrolünde asprin içiyorum. Bu arada pcoluyum normalde adetlerim düzensiz olurdu ama 6 aydır adet olamama şikayetim var 2 ayda bir söktürücü kullanıyorum. Şuan adetliyim bitsin hemen soğan kürüne başlayacağım inşallah faydasını görürüm. Artık hastane ve doktor görmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…