Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım.
Gebelik testi bu erken yapılanlardan değilse daha teste pozitif çıkması erken canım. İnşallah adet olmaz ve gebesindir. Ama eğer olursan da adet bitiminden sonra 2. veya 3.gün küre başlamanı tavsiye ederim. Tarif ilk sayfada linkte var. Kafana takılanlar olursa yine sorarsın.

Yumurta çatlamasına gelince eğer bir sorunun yoksa bu konuda bişey yapmana gerek yok. Zaten vakti geldiğinde kendiliğinde çatlar. Ama problem varsa bununla ilgilide havuç kürü var. Onu deneyebilirsin.
İnşallah olmam ama ne biliyim belirti falanda yok ilk hamileliğimde 5 - 6 GÜN kala göğüslerime dokunamıyordum belirtide olmayınca işte birde soğan kürünü deneyelim bakalım soğan kürü bitincemi havucu yapıcaz çok soru sordum ama

İnşallah olmam ama ne biliyim belirti falanda yok ilk hamileliğimde 5 - 6 GÜN kala göğüslerime dokunamıyordum belirtide olmayınca işte birde soğan kürünü deneyelim bakalım soğan kürü bitincemi havucu yapıcaz çok soru sordum ama

Belirti bazen hiç olmuyor canım zaten. İnşallah senin içinde hayırlısı olur.

Canım havuç kürü hakkında pek bilgim yok genellikle incirle birlikte yapıyorlar. Ama sen sadece çatlatmak için yapıyorsan sadece havuç olan kısmını yapabilirsin.

Canım havuç kürü hakkında pek bilgim yok genellikle incirle birlikte yapıyorlar. Ama sen sadece çatlatmak için yapıyorsan sadece havuç olan kısmını yapabilirsin.

Iyigunler benim bir oglum var 3 yawinda ikinci cocuk istoyoruz 1 yildir korunmasiz hamile kalamadim.doktoro gitdim morqon kistin var dedi laporoskopik ameliyyat onerdi..sogan kuru yapsam acaba fayda yaparmi?🐼yardimci olursaniz cok sevinirim

olderolurrr olderolurrr canım hamilelik nasıl gidiyor görüşemedik bayadır. Bebişi ve kalp atışlarını gördünüz mü ?

güzel gidiyo çok şükür dün duydum bebişimin kalp atışlarını rabbime şükürler olsun çok heycan verici bişeymiş arasıra bulantılar oluyo tabiki onada katlanıyoruz hafif kanamam olmuştu çok korktum ciddi bişey yok dedi doktor düşük önleyici kullanıyorum senin gebelik nasıl gidiyo canım bulantılar geçmiştir inşallah :dua: :KK200:

güzel gidiyo çok şükür dün duydum bebişimin kalp atışlarını rabbime şükürler olsun çok heycan verici bişeymiş arasıra bulantılar oluyo tabiki onada katlanıyoruz hafif kanamam olmuştu çok korktum ciddi bişey yok dedi doktor düşük önleyici kullanıyorum senin gebelik nasıl gidiyo canım bulantılar geçmiştir inşallah :dua::KK200:
Tebrik ederim canim 🌹

Bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım.
1 yıldan fazladır deniyorduk olmadı ..
Kronik vajinal enfeksiyonum vardı.. hiç bir şekilde geçmiyor, kendini sürekli tekrarlıyordu.
En son soğan kürü denedim Rabbime şükürler olsun o ay hamile kaldım.. ve tahlillerimde terteniz çıktı mucize gibi.

Inşallah sizlerde bu güzel haberi en yakın zamanda alırsınız 😊

Kronik vajinal enfeksiyonum vardı.. hiç bir şekilde geçmiyor, kendini sürekli tekrarlıyordu.
En son soğan kürü denedim Rabbime şükürler olsun o ay hamile kaldım.. ve tahlillerimde terteniz çıktı mucize gibi.

Hayırlı olsun bebeğiniz ne kadar da güzel olmuş emeğiniz boşa gitmemiş darısı bize olsun:anneadayı:

Abla kac ay kullandin sogan kurunu?enfeksionum gitdiyni nasil anladin

Abla kac ay kullandin sogan kurunu?enfeksionum gitdiyni nasil anladin

15 gün kullandım canım.. adet 5 gün sürer benim 7.günü başladım tam 15 gün kullandı.

Ben iğne, ilaç, fitil kullandığım halde tahlillerimde hep enfeksiyon çıkardı.. cünkü benimki kronik artık baya ilerlemiş hatta sol yumurtamı ezmiş rahmide sola kaydırmıştı.

Soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım sonra tahliller yaptırdım vucudumda enfeksiyon cikmadi.. ilk kez bir tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.
Şimdide her banyoda elma sirkesiyle o bölgeyi yıkıyorum

X