2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Tam anlayamadım açıkcası embriyonun bölünme sayısına göre sanırım.
Benim uzun süreli infertilite yaş (38) ve tekrarlayan negatif sonuölar sebebiyle genetik araştırma olacak denmişti ama şimdi embriyoya bakıcaz dediler. Bileniyorum.. doktoruma güveniyorum o yüzden de çok araştırmıyorum o ne derse kabulüm.
Doktora güveniniz varsa o bilir o zaman ben merak ettim benim çok yabancı olduğum terimler çünkü. İnşAllah hayırlısıyla pozitif olur bu seferki.

Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum.Ben tüp bebek yaptirana kadar incir kürüne başladım. Bu incir kürsünü yapan var mı? Ve her seferinde bir kez kaynatıp bir sonraki seferde başka incir mı kullanıyoruz? Yani bu incir tek kaynatımlık mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum.Ben tüp bebek yaptirana kadar incir kürüne başladım. Bu incir kürsünü yapan var mı? Ve her seferinde bir kez kaynatıp bir sonraki seferde başka incir mı kullanıyoruz? Yani bu incir tek kaynatımlık mı?
Merhaba ben yapmıştım 20 incir miydi yanlış hatırlamıyorsam yapalı baya oldu ama hergün yapmak gerekiyor tazeden özellikle belirtmişti Saraçoğlu diye hatırlıyorum.

X