- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Günaydın kızlar ne yazık benimde yanlış alarm bir sonraki aylara inşallah
[/QUOTE Günaydın Canım sağlık olsun doğru zamanda inşallah.
Soğan suyunu yaptığın ay deil diğer ay tutar diyolar kuzum umutsuzluğa kapılma gelecek ay eminim olurGünaydın kızlar ne yazık benimde yanlış alarm bir sonraki aylara inşallah
Kızlar soğan kürü adet gecikmesi yapar mı bugün 7. Gün hiç belirti yok en son gecen pazar kan testi verdim oda negatifti
Ayy insallah çok sağolunCanım benim soğan küründen sonra adetim tam 25 gün gecikti bu sürede defalarca test yaptım ve hep negatifdi ama adet gecikmemin 26. gününde hamile kaldığımı öğrendim belki rahim gebeliğe hazırlanıyodur bellimi olur ben tam pes etmiştim adet söktürücü kullanacaktımki testim pozitif çıktı inşallah senin gecikmenin sonunda da hamilelik olur
Tabi canım eklerim hoş geldin aramıza.Iyigunler arkadawlar .cennetkokulum benim bat 18 nisan benide listeye eklermisin
Iyigunler benim bir oglum var 3 yawinda ikinci cocuk istoyoruz 1 yildir korunmasiz hamile kalamadim.doktoro gitdim morqon kistin var dedi laporoskopik ameliyyat onerdi..sogan kuru yapsam acaba fayda yaparmi?yardimci olursaniz cok sevinirim
güzel gidiyo çok şükür dün duydum bebişimin kalp atışlarını rabbime şükürler olsun çok heycan verici bişeymiş arasıra bulantılar oluyo tabiki onada katlanıyoruz hafif kanamam olmuştu çok korktum ciddi bişey yok dedi doktor düşük önleyici kullanıyorum senin gebelik nasıl gidiyo canım bulantılar geçmiştir inşallah
Kizlar E vitamini cok faydali soyluyorlar kocamin sperm kalitesini artirmak icin kullansa olurmu?yoksa doktorami soralim
Oyy maşallah canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun sağlıcakla büyüsün annesinin kucağına sağlıcakla doğsun inşallah.
Kanamanın ciddi olmamasına çok sevindim canım ilaçlarını kullan kendini yorma bol bol dinlen. Hayırlısıyla 3 ayı atlatınca daha rahat edeceksin canım. Bulantılar zaten hamileliğin cilvesi oluyor ama onlarda geçecek inşallah canım.
Kuzum ben iyiyim çok şükür 3 ayı bitirdik. Artık 4. aya girdik şükrüler olsun. Bulantılar az az devam ediyor arada. Ama sanki iştahım 2 gündür daha bir değişti çabuk acıkmaya başlıyorum hatta şekerim düşüyor. Hafta cumartesi randevum var inşallah cinsiyetini öğreniriz bakalım.
Bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım.
1 yıldan fazladır deniyorduk olmadı ..
Kronik vajinal enfeksiyonum vardı.. hiç bir şekilde geçmiyor, kendini sürekli tekrarlıyordu.
En son soğan kürü denedim Rabbime şükürler olsun o ay hamile kaldım.. ve tahlillerimde terteniz çıktı mucize gibi.
Inşallah sizlerde bu güzel haberi en yakın zamanda alırsınız
15 gün kullandım canım.. adet 5 gün sürer benim 7.günü başladım tam 15 gün kullandı.
Ben iğne, ilaç, fitil kullandığım halde tahlillerimde hep enfeksiyon çıkardı.. cünkü benimki kronik artık baya ilerlemiş hatta sol yumurtamı ezmiş rahmide sola kaydırmıştı.
Soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım sonra tahliller yaptırdım vucudumda enfeksiyon cikmadi.. ilk kez bir tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.
Şimdide her banyoda elma sirkesiyle o bölgeyi yıkıyorum
Ellerine saglik canim hayirli olsun yeni topige yeni hamileler gelir insallahhh
Topik hayırlı olsun kızlar bugun adetimin 3. Günü 7. Günü ben de soğan kürüne başlayacam sağ tarafta dermoid kist vardı alındı ama yumurtalık haliyle küçülmüş doktor umudunu kes sağ overden dedi solda kist var bakalım başlayacam olursa başkalarına da umut olsun inşallah
Arkadaşlar ben de paylaşayım. Geçen yıl erken Doğum yaptığımda doktor doğan suyu önerdi yaptım ama daha adet bile olmamıştım. Aradan 5-6 ay geçti en son adet sonrası vajinal akıntım var diye antibiyotik niyetine sığan suyu yaptım. Bu sabah 3. Gün gecikmemde test pozitif çıktı. Mutlaka vakti ne zaman ise Rabbim o zaman veriyor ama sığan suyunun yaradığını düşünüyorum
Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırım ❤
Bilmiyorum cnm gecen hafta hamileyim kesin derken bu hafta basindan beri birden umudum kesildi. Butun belirtilerim yok oldu .fiziksel olarak en ufak bir agrim sizim yok. Bu kdr sessiz gebelik beni bulmaz :)). Bakalim hayirlisi olsun . Sen ne zmn test yapicaksin cnm
Ben de bu ay soğan yaptim. Adetin 28.gunu pazartesi gunu test yaptim negatif cikti erken mi yaptim acaba diye dusunuyorum yarin kan vericem..
Kızlar ben bu arada beslenmeme de dikkat ediyorum sebze ve et ekmeği, pilavı kestim kistler için çok etkili hem soğan hem beslenme eğer sonuç alırsam öğünlerde neler yediğimi falan paylaşacam