Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu arada beslenmeme de dikkat ediyorum sebze ve et ekmeği, pilavı kestim kistler için çok etkili hem soğan hem beslenme eğer sonuç alırsam öğünlerde neler yediğimi falan paylaşacam

Kızlar soğan kürü adet gecikmesi yapar mı bugün 7. Gün hiç belirti yok en son gecen pazar kan testi verdim oda negatifti

Kızlar soğan kürü adet gecikmesi yapar mı bugün 7. Gün hiç belirti yok en son gecen pazar kan testi verdim oda negatifti

Canım benim soğan küründen sonra adetim tam 25 gün gecikti bu sürede defalarca test yaptım ve hep negatifdi ama adet gecikmemin 26. gününde hamile kaldığımı öğrendim belki rahim gebeliğe hazırlanıyodur bellimi olur ben tam pes etmiştim adet söktürücü kullanacaktımki testim pozitif çıktı inşallah senin gecikmenin sonunda da hamilelik olur

Ayy insallah çok sağolun

Iyigunler arkadawlar .cennetkokulum benim bat 18 nisan benide listeye eklermisin
Tabi canım eklerim hoş geldin aramıza.
Iyigunler benim bir oglum var 3 yawinda ikinci cocuk istoyoruz 1 yildir korunmasiz hamile kalamadim.doktoro gitdim morqon kistin var dedi laporoskopik ameliyyat onerdi..sogan kuru yapsam acaba fayda yaparmi?yardimci olursaniz cok sevinirim

Canım Allah bağışlasın oğlunu. İnşallah hayırlı zamanda oğlun abi de olur.
Ameliyat önerecek kadar büyük mü kistin ? Yani benim bildiğim 3 cm e kadar olan kistlere faydalı olduğu. Ama yapmanın zararı olmaz bence deneyebilirsin. Sonuçta çok şifa dolu bir kür. İnşallah sana da faydası dokunur.

Yalnız ameliyat için karar vermeden önce bi kaç doktorun daha görüşünü almanı tavsiye ederim canım. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Oyy maşallah canım ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun sağlıcakla büyüsün annesinin kucağına sağlıcakla doğsun inşallah.
Kanamanın ciddi olmamasına çok sevindim canım ilaçlarını kullan kendini yorma bol bol dinlen. Hayırlısıyla 3 ayı atlatınca daha rahat edeceksin canım. Bulantılar zaten hamileliğin cilvesi oluyor ama onlarda geçecek inşallah canım.

Kuzum ben iyiyim çok şükür 3 ayı bitirdik. Artık 4. aya girdik şükrüler olsun. Bulantılar az az devam ediyor arada. Ama sanki iştahım 2 gündür daha bir değişti çabuk acıkmaya başlıyorum hatta şekerim düşüyor. Hafta cumartesi randevum var inşallah cinsiyetini öğreniriz bakalım.

Kizlar E vitamini cok faydali soyluyorlar kocamin sperm kalitesini artirmak icin kullansa olurmu?yoksa doktorami soralim

Canım bence kullandırabilirsin. Kullanan çok hatta multivitaminler var onlarda da bulunuyor e vitamini. Ben eşime b12 folik asit d vitamini bunları hep kullandırmıştım. Bence vitamin kullanmakta fayda var canım.

Sağlıkla al kucağına inşallah zor zamanların geçmiş şükür bundan sonra rahat edersin inşallah

Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Böyle örnekler olunca o kadar mutlu oluyorum ki bekleyen arkadaşlarımıza yeni umutlar çoğalıyor. Seni de isteye ekleyelim mi canım ?

Ne mutlu sana canım hem enfeksiyondan kurtulmuşsun hem de bebişine de kavuşmuşsun. Darısı arkadaşlarımızın başına. Ben hep diyorum zaten bu soğan kürü gerçekten mucize şifa kaynağı. Elma sirkesini duymamıştım ama kulağa çok mantıklı geliyor iyi bir tavsiye olmuş canım bilgi için teşekkürler.

Teşekkürler canım. İnşallah topiğimiz sizlere uğurlu gelsin sağlıklı bebişlerinzi olsun.

Küre başlamanı şiddetle tavsiye ederim canım. İnşallah sana da şifa olur. Bat tarihin belliyse listeye ekleyelim canım seni de

Öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim bu sefer sağlıcakla sonuçlandırsın kucağına almayı nasip etsin. Listemizde seni de görmek isteriz canım burdaki herkese umut ışığı olsun.

Sağol cnm. Gebelik için sağlıklı bir rahim gerekli. Soğan suyu doğal antibiyotik zaten. İnşallah sağlıklı başlangıç yapmışımdır bu kez sağlıkla kucağıma alırım ❤

Sana kesinlikle katılıyorum canım bende eylül ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum. Aynen bu düşünceyle kürü yapmıştım. Ben yaradığına inanıyorum rahmimi temizledi toparladı. Hatta yumurtalık kistim vardı gebelikte 2 cm di kürtajdan sonra gittiğimde 3 cm olmuştu çok şükür ondanda kurtuldum. Yeni gebeliğimde sağlıklı bir başlangıçta yapmış oldum. Şimdi 3 aylık olduk bile. İnşallah sende sağlıkla büyüdüğünü ve kucağına aldığını göreceksin canım Allah'ın izniyle.Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kuzum hiç belli olmaz bu işler her hamilelik başkadır. Belki de sessiz belirtisiz bir şekilde gelir mucizen. Hakkında hayırlısı olsun canım. Kızçen abla olsun inşallah. Bu arada seni listeye ekledim ama bat tarihini bilmediğim için yazmadım. Söylersen yazarım canım.

Kızlar ben bu arada beslenmeme de dikkat ediyorum sebze ve et ekmeği, pilavı kestim kistler için çok etkili hem soğan hem beslenme eğer sonuç alırsam öğünlerde neler yediğimi falan paylaşacam

Çok iyi yapmışsın canım beslenme çok önemli. Tamam vitamin vs alıyoruz ama doğal beslenmenin yerini de hiç bir şey tutamaz. Paylaşımlarını bekliyoruz. Bat tarihin belliyse listeye ekleyeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…