- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Slm canim benim pozitif oldu cok sukur:)
Canimmm hayirli olsun inşallah tup bebekti dimi kac yumurta toplandi surecte neler yaptin. Ben giremiyordum uuzun zamandir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canim benim pozitif oldu cok sukur:)
Agustosta 19 yumurta toplandi..3 tane 5.gun embiriyosu donduruldu. Ekimde ilk denemem negatif oldu 2 tanesi transfer edilmisti.18 ocakta kalan bir tane ile yeniden denedik...cok sukur pozitif oldu...9 hafta 3 gunluk su an:)))Canimmm hayirli olsun inşallah tup bebekti dimi kac yumurta toplandi surecte neler yaptin. Ben giremiyordum uuzun zamandir
Canm ne yaptin varmi bir gelişme
Agustosta 19 yumurta toplandi..3 tane 5.gun embiriyosu donduruldu. Ekimde ilk denemem negatif oldu 2 tanesi transfer edilmisti.18 ocakta kalan bir tane ile yeniden denedik...cok sukur pozitif oldu...9 hafta 3 gunluk su an:)))
3 embriyodan 1 tanesi iyi geldi. Adet olmayı bekliyorum transfer için hazırlanıcam. Nisan ortası gibi olur transfer aksilik olmazsa. Hayırlısı bakalım.
Nedeni belli degil ama ilkinde transferim cok zor yapılmışti...katater girmemisti...ya cok sikisik oldugum icin oldu ya da kendimi cok kastım ondan...aralik ayinda transfer provasi yapildi gayet rahat oldu...rabbim kismet etmeyince olmuyor ışteOy maşallah peki neden tutmamiş ilki ? Herhangi bir neden soyledimi doktor
Nedeni belli degil ama ilkinde transferim cok zor yapılmışti...katater girmemisti...ya cok sikisik oldugum icin oldu ya da kendimi cok kastım ondan...aralik ayinda transfer provasi yapildi gayet rahat oldu...rabbim kismet etmeyince olmuyor ışte
Lucrin büyük ihtimalle uzun protokol olduğu için bir de neden uzun protokol amh sorununuz mu varKizlar ben çok şukur basliyorum doktor bana adetimin 16.gununde bir igne vurulacagimi soyledi. Ignenin adini ve nedenini bilen varmi bu arada uzun protokol yapilacak.
Lucrin büyük ihtimalle uzun protokol olduğu için bir de neden uzun protokol amh sorununuz mu var
Valla yanlış bilgi vermek istemem ama lucrinden sonraki adette hemen başlıyorsun zaten lucrin adete yakın başlanıyor galiba kimisi bir tane kimisi bir kaç tane oluyor bana bir kere verecekti eğer uzun protokol olsaydıHayir acikcasi yumurtaliklarin cok iyi durumda dedi. Sanirim sehir disinda oldugum icin isini garaantiye almaya calisti peki bu lucrinden sonra ne zaman adet olurum ? 1 keremi vurulacam
Valla yanlış bilgi vermek istemem ama lucrinden sonraki adette hemen başlıyorsun zaten lucrin adete yakın başlanıyor galiba kimisi bir tane kimisi bir kaç tane oluyor bana bir kere verecekti eğer uzun protokol olsaydı
Tamam işte lucrin o iğne uzun protokol yapacak hadi hayırlısı hakkında1 igne olacakmisim sadece sonrada adetle yumurta büyütülecek
Tamam işte lucrin o iğne uzun protokol yapacak hadi hayırlısı hakkında
Cok sagol cnm sen ne durumdasin
[/QUOTE yaza kadar beklemedeyim canım yazın tüp bebek
Yaza ka
Canım önce hayırlısı olsun. Inşallah gönlüne göre olur. Bu uzun protokol ile kısa protokol arasındaki fark ne? Nasıl oluyor ?Lucrin depot 3.75 ilk ignemi oldum ❤ Şimdi adetimi bekliyorum ❤ allah hayirlisiyla bu sınavdan gecmemi nasip etsin. Allah olmayanlara hayirli evlatlar versin
Canım önce hayırlısı olsun. Inşallah gönlüne göre olur. Bu uzun protokol ile kısa protokol arasındaki fark ne? Nasıl oluyor ?
Canım çok teşekkür ederim . Çok yardımcı oldun.Merhaba canim tesekkur ederim doktorun soylediginden anladigim kadariyla uzun protokolde istedikleri gibi yumurta buyuklugunu sekillendirebiliyorlar.
Yani kendiliginden catlama ve buyume olasiligini 0 a indiriyorlar. Mesela ben doktoea 15 nisanda gelemeyebilirim dedim. Hic sorun degil hersey bizim elimizde gidisatta bizim elimizde dedi. Birde aehir disindan gidiyorum muhtemelen tedaviyi riske atmak istemedi. Uzun protokolde adetin 21. Gunu igne vuruyolar adet olana kadar. Adette de yumurta uyarici ignelere basliyorlar. Tedavi 40 gun flan suruyor.. Kisa protokolde ise adetin 2.gunu direk ignelere basliyorlar.