-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
İnşallah olmam ama ne biliyim belirti falanda yok ilk hamileliğimde 5 - 6 GÜN kala göğüslerime dokunamıyordum belirtide olmayınca işte birde soğan kürünü deneyelim bakalım soğan kürü bitincemi havucu yapıcaz çok soru sordum amaHoş geldin canım.
Gebelik testi bu erken yapılanlardan değilse daha teste pozitif çıkması erken canım. İnşallah adet olmaz ve gebesindir. Ama eğer olursan da adet bitiminden sonra 2. veya 3.gün küre başlamanı tavsiye ederim. Tarif ilk sayfada linkte var. Kafana takılanlar olursa yine sorarsın.
Yumurta çatlamasına gelince eğer bir sorunun yoksa bu konuda bişey yapmana gerek yok. Zaten vakti geldiğinde kendiliğinde çatlar. Ama problem varsa bununla ilgilide havuç kürü var. Onu deneyebilirsin.
İnşallah olmam ama ne biliyim belirti falanda yok ilk hamileliğimde 5 - 6 GÜN kala göğüslerime dokunamıyordum belirtide olmayınca işte birde soğan kürünü deneyelim bakalım soğan kürü bitincemi havucu yapıcaz çok soru sordum ama
Belirti bazen hiç olmuyor canım zaten. İnşallah senin içinde hayırlısı olur.
Canım havuç kürü hakkında pek bilgim yok genellikle incirle birlikte yapıyorlar. Ama sen sadece çatlatmak için yapıyorsan sadece havuç olan kısmını yapabilirsin.
Hamile Kalmaya Yardımcı İncir ve Havuç Kürü
Çocuk sahibi olmak istiyor da bu süreç içerisinde zorluk yaşıyorsanız, İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu kürü deneyebilirsiniz. Bu kür hamile kalmanızı daha da kolaylaştıracaktır. Hamile kalmak herkes için aynı sürede gerçekleşmeyebilir, eğer çok uzun süredir istediğiniz halde hamile...sosyalhanimlar.com
Belirti bazen hiç olmuyor canım zaten. İnşallah senin içinde hayırlısı olur.
Canım havuç kürü hakkında pek bilgim yok genellikle incirle birlikte yapıyorlar. Ama sen sadece çatlatmak için yapıyorsan sadece havuç olan kısmını yapabilirsin.
Hamile Kalmaya Yardımcı İncir ve Havuç Kürü
Çocuk sahibi olmak istiyor da bu süreç içerisinde zorluk yaşıyorsanız, İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu kürü deneyebilirsiniz. Bu kür hamile kalmanızı daha da kolaylaştıracaktır. Hamile kalmak herkes için aynı sürede gerçekleşmeyebilir, eğer çok uzun süredir istediğiniz halde hamile...sosyalhanimlar.com
Tebrik ederim abla izliyordum burdan yazilari sag _salim kovuw bebeyine inwallahAaa olmuşum :)
Teşekkür ederim canım benim
Insallah canim insallah cok sagolCanım teşekkür ederimmm darısı sana oldun imşallah yolu yarıladın sorunlar çözüldü artık bebek vaktinde gelecek inşallah :)
olderolurrr canım hamilelik nasıl gidiyor görüşemedik bayadır. Bebişi ve kalp atışlarını gördünüz mü ?
Tebrik ederim canimgüzel gidiyo çok şükür dün duydum bebişimin kalp atışlarını rabbime şükürler olsun çok heycan verici bişeymiş arasıra bulantılar oluyo tabiki onada katlanıyoruz hafif kanamam olmuştu çok korktum ciddi bişey yok dedi doktor düşük önleyici kullanıyorum senin gebelik nasıl gidiyo canım bulantılar geçmiştir inşallah
Hadi inşallah canım hissediyorsan doğrudur.Yok canım yarın inşallah ilk idrarla yapıcam kısmet bakalım hissettiğim gibidir inşallah istanbula hamile giderin haftaya
Nasip canım hakkımızda hayırlısı inşallah birazda korkuyorum ilk gebeliği m talihsiz oluncaHadi inşallah canım hissediyorsan doğrudur.
Korkma canım benim Rabbim rızkını verdiyse bebişlerimiz bize gelecek inanıyorum benNasip canım hakkımızda hayırlısı inşallah birazda korkuyorum ilk gebeliği m talihsiz olunca
Hayırlı olsun bebeğiniz ne kadar da güzel olmuş emeğiniz boşa gitmemiş darısı bize olsunBende soğan kürü ile hamile kalanlardanım.
1 yıldan fazladır deniyorduk olmadı ..
Kronik vajinal enfeksiyonum vardı.. hiç bir şekilde geçmiyor, kendini sürekli tekrarlıyordu.
En son soğan kürü denedim Rabbime şükürler olsun o ay hamile kaldım.. ve tahlillerimde terteniz çıktı mucize gibi.
Inşallah sizlerde bu güzel haberi en yakın zamanda alırsınız
Hayırlı olsun bebeğiniz ne kadar da güzel olmuş emeğiniz boşa gitmemiş darısı bize olsun
Abla kac ay kullandin sogan kurunu?enfeksionum gitdiyni nasil anladinBende soğan kürü ile hamile kalanlardanım.
1 yıldan fazladır deniyorduk olmadı ..
Kronik vajinal enfeksiyonum vardı.. hiç bir şekilde geçmiyor, kendini sürekli tekrarlıyordu.
En son soğan kürü denedim Rabbime şükürler olsun o ay hamile kaldım.. ve tahlillerimde terteniz çıktı mucize gibi.
Inşallah sizlerde bu güzel haberi en yakın zamanda alırsınız
Bildigim kadariyla ilk hamile kalanlardan sen olmuwdun sogan kuruyle .ne oldu abla hamileliyin sonlandimi?Nasip canım hakkımızda hayırlısı inşallah birazda korkuyorum ilk gebeliği m talihsiz olunca
Abla kac ay kullandin sogan kurunu?enfeksionum gitdiyni nasil anladin