- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Günaydın kuzum.Günaydın kızlar
Nasılsınız? gelişmeler var mı ? Benim ilacım dün bitti regl beklemesine geçtim bakalım ne zaman gelecek
Gunaydin ablam. Haydi bakalim beklemeye o zman simdi de ben heralde 1 nisanda da olamicam. Daha yumurtlama olmadi diye dusunuyorum testi 3 gundr yapiyorum daha birsey yok. Ileri atcak yne bat'ı. Umarim o kirmiziların gelmezzzz.....
HAYIRLI OLSUN KIZLAR YENİ TOPİK YENİ GEBELİKLER GETİRSİN İNŞALLAH
Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa soğan kürüne başlayacağım topiği görünce katılmak isterim3 yıllık evliyim 2 düşük yaptım bütün testleri mi yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece kan pıhtılaşmasına eğilim tespit edildi 2 aydır doktor kontrolünde asprin içiyorum. Bu arada pcoluyum normalde adetlerim düzensiz olurdu ama 6 aydır adet olamama şikayetim var 2 ayda bir söktürücü kullanıyorum. Şuan adetliyim bitsin hemen soğan kürüne başlayacağım inşallah faydasını görürüm. Artık hastane ve doktor görmekten bıktım
Hoşbuldum canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinHoş geldin canım aramıza. Öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bundan sonraki sağlıklı bir hamilelik olsun sağlıcakla evladına kavuştursun.
He rşeyin normal çıkmış çok şükür kan pıhtılaşmasını da öğrenmeniz çok iyi olmuş en aından düşüklerinin sebebi belli ona göre önleminizi almış olacaksın. Bundan sonra hayırlısıyla iş hamile kalmaya kalmış. Ona da imdadına soğan kürü yetişir inşallah. Adet bitince 2. veya 3.güne başla canım 15 gün günde iki defa düzenli olarak yap inşallah Rabbim de şifa verir yeniden hamilelik nasip olur.
Kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun ben bu ay ovülasyon testiyle takip ettim bata 6 gün var gebelik testlerim negatif ben de soğan kürü yapmak istiyorum adetimiz bitincemi başlıcaz bide kaç gün yapıcaz ve polikistik overliyim
O bitincede yumurta çatlaması için bir şey yapacakmıyız?
Hoşbuldum canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinİnşallah hepimiz için Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin Küre pazartesi başlayacağım inşallah da bir sorum olacak gün içerisinde 2 defa içeceğiz ya ikisinide mi taze yapıp tüketeceğiz?
Benim bat 17 martti 2 gun once test yaptim ama negatifhala da adet olmadim, cumaya kadar olmaz ise tekrar test yapacagim kizlar. Pcos oldugu icin zaten duzensiz, kirmizilari gordugum zaman baslayacagim ben de bu kure
Canim merhaba, benim sabahlari midem almiyor ve sabah kaynatip iliklasmasini bekleyecek vaktim yok maalesef. Oglen de calisiyorum, yapabilecegim bir ortam yok. Aksam yemeginden once ve yatmadan once yapabilirmiyim ki?İnşallah canım Rabbim bekleyen isteyen herkese tez zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin
Canım kürle ilgili tarif linkimiz ilk sayfada var. Kür kesinlikle taze taze yapılıp soğutulmadan ılıktan daha sıcak olacak şekilde içilecek. İster sabah akşam yemeklerden en az 15 dk önce ister sabah öğlen zamanını kendin ayarla günde iki defa taze olarak düzenli iç. Soğanların açık kahverengi kabuklu içi beyaz olandan olması gerekiyor. Sıcak suyun içine atınca da 5 dk kapağı kapalı kaynayacak. İnşallah sana da şifa olur canım. Takıldığın yerleri her zaman sorabilirsin canım.
HosbuldukHoş geldin canım. Pco olunca adetler düzensiz oluyor bu da insanı umutla umutsuzluk arasında dolaştırıyor. Ama gerçekten de mucizeler bizler için. inşallah adet olmaz da hamile olursun ama olursan da bitince kürü yap hayırlısıyla inşallah sana da şifa olur.
Aln cns arkadaşımızda pco luydu ve kürü yaptığı ay hamile kalmak nasip oldu çok şükür. İnşallah darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın da başına olsun.
Ayy insallah benim güzel ablaammmGünaydın kuzum.
Bebiş varsa hiç gelmesin yoksa da seni bekletmeden hemen geliversin canım. Bak ben sana diyorum bu ay toparlanma ayın olursa çok güzel bir sürpriz olur ama olmazsa önümüzdeki 2 ay içinde hormonların normale dönecek ve hayırlı güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle
Kuzum ne demişler geç olsun güç olmasın yumrutlama olsun döllenmede olsun da güzel haberlerle gel bize inşallah.
Canim merhaba, benim sabahlari midem almiyor ve sabah kaynatip iliklasmasini bekleyecek vaktim yok maalesef. Oglen de calisiyorum, yapabilecegim bir ortam yok. Aksam yemeginden once ve yatmadan once yapabilirmiyim ki?
HosbuldukAmin tatlim amiin, isteyen herkesin gobisleri dolar insallah. 4 ay oldu deneyeli, doktor 6 ay daha dene sende agir pcos yok dedi. Bu sure icinde deneyebildigim tum yollari deneyecegim
Agzindan bal damliyor canim, tesekkurlerBizler elimizden geldiğini yapıyoruz canım zaten gerisi Rabbime kalmış ama bak doktorun ne güzel söylemiş. Bence başka bir sorun yoksa çok kısa zamanda güzel haberler alacaksın. Zaten kürle adetlerinde düzene girmeye başlayacak ve sana olumlu sonuç olarak geri dönecek.
Yarın sabah ilk idrar la yapıcam testim varda bu gün cesaret edemedimCanim sen yaptin peki test ?
Yok canım yarın inşallah ilk idrarla yapıcam kısmet bakalım hissettiğim gibidir inşallah istanbula hamile giderin haftayaAmin canım inşallah hepimize gelir
Sen test yaptın mı canım son durumunu takipi edemedim
Ayy hadi bakalim hayrlisi olsun kuzum haber ver bizedeYarın sabah ilk idrar la yapıcam testim varda bu gün cesaret edemedim
Yok canım yarın inşallah ilk idrarla yapıcam kısmet bakalım hissettiğim gibidir inşallah istanbula hamile giderin haftaya
Canım teşekkür ederimmm darısı sana oldun imşallah yolu yarıladın sorunlar çözüldü artık bebek vaktinde gelecek inşallah :)Ay ay ayyy minnos bir oglus mu geliyor. Cok sevindim canim saglikla gelsin insallah