- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Hormonlarına baktırdıysan daha da gitme kuzum soğan kürünü yaptın sorun da yok bir ay daha dene sağlıklı beslen stres yapma zaten infertilitenin en büyük düşmanı stres bal propolis arı sütü karışımını hem sen hem eşin tüketsin çok fazla doktor demek çok fazla tahmin demektir kafanı karıştırma inşallah tez zamanda alırsın kucağınaKızlar bu arada bugün regl oldum ya doktora gitmek istiyorum bi muayene daha oluyum diyorum en son bir yıl önce adetin 3. günü gitmiştim yine 3. gün mü gidiyim napıyım bilemedim bide bu ay yapmamı önerdiğiniz bi kür varmı acaba
Canım güzel düşün güzel şeyler olsunsağlıkla hayırlısıyla gelişsin inşallah
Canım belirtilerini yazarmısın kaçıncı gün başladı
1 yıldır hormonlara da bakılmadı canımHormonlarına baktırdıysan daha da gitme kuzum soğan kürünü yaptın sorun da yok bir ay daha dene sağlıklı beslen stres yapma zaten infertilitenin en büyük düşmanı stres bal propolis arı sütü karışımını hem sen hem eşin tüketsin çok fazla doktor demek çok fazla tahmin demektir kafanı karıştırma inşallah tez zamanda alırsın kucağına
Ya benimde yumurtlamadan sonra 4. Gün bugün soğan suyunda 10. GünAllah razı olsun canım inşallah
Canım ben ilk gebeliğimde ki gibi döllenme günü hissettim sol kasıgımda seyirme oluyor bemim bir hafta ara ara iki seferdir oldu yani bide akıntım su gibi. Hergünbiraz daha artarak devam etti
Yani baktır istersen sağlık ocağı da bakıo hani özelde para vermek istemezsen orda da baktırabilirsin1 yıldır hormonlara da bakılmadı canım
Yooo canım özele diil devletin Doğumu da karşımda oraya giderim ama yine adetli mi gitmem gerekiyor hormon testleri için falanYani baktır istersen sağlık ocağı da bakıo hani özelde para vermek istemezsen orda da baktırabilirsin
Ya benimde yumurtlamadan sonra 4. Gün bugün soğan suyunda 10. Gün
Kremsi akıntım var bembeyaz
Adet sancısı var ara ara birde kasığımda batma oluyo cokmu erken sence ya adete 9 gün var 6 nisanda
Canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadımBende de o zamanlar seyirme sol kasıkta batma vardı ama vucudunu tanıyıp dinliyorsan hissediyo sun canım ben hep adet programın a not alıyordum ikincide aynı şey olunca emindim ama dediğim gibi en belirgin karnımdaki seyirme yürür ken bile hissedilir şekilde benim ama herkeste olmuyo bu
Bir dAha battan önce test yapmaya tövbe ettim bu yüzden hcg 4.97 cıktı sonra adet oldum ilk defa böyle cıkmıştı hcg hep 0.20 felan cıkardıBende de o zamanlar seyirme sol kasıkta batma vardı ama vucudunu tanıyıp dinliyorsan hissediyo sun canım ben hep adet programın a not alıyordum ikincide aynı şey olunca emindim ama dediğim gibi en belirgin karnımdaki seyirme yürür ken bile hissedilir şekilde benim ama herkeste olmuyo bu
Evet 2. Veya 3. Gün yaptırman gerekiyo kuzum inşallahhh sonuçların iyi çıkarYooo canım özele diil devletin Doğumu da karşımda oraya giderim ama yine adetli mi gitmem gerekiyor hormon testleri için falan
İnşallah canımEvet 2. Veya 3. Gün yaptırman gerekiyo kuzum inşallahhh sonuçların iyi çıkar
Bir dAha battan önce test yapmaya tövbe ettim bu yüzden hcg 4.97 cıktı sonra adet oldum ilk defa böyle cıkmıştı hcg hep 0.20 felan cıkardı
Yahuuu kuzum bizde burda meraktan olcez niden atmiyorsun fotoooooBat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Aynen oyle canisiKizlar wimdi men adetimin 9 cu gunu yumurtlamayi gorduyumu saysam ustune 14 gun eklesem o zamanmi adet gormem lazim?
Smdi senin sonuca gore yorum yapmak istemiyorum onunla alakali pek bi bilgim yok. Ama genel olarak konusursak hicbir yan etkisi yok hatta anlayamayacagimiz kadar cok faydasi var vucudumuzaMerhaba kızlar, ben de 1 yıldır hamile kalmak istiyorum bir problemimiz yoktu en son hormon testi yaptırdığımda prolaktinim 38 çıktı doktor da dostinex verdi ilacım yeni bitti yeniden baktırmam gerekiyor. Çok yüksek olmadığı için normale döndüğünü düşünüyorum bu arada hiç yapmaığım soğan kürünü yapmayı düşündüğüm topiğinizi gördüm. Herhangi bi yan etkisi bir zararı olmuyor dimi soğan kürünün?