Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa senin o ikinci cizgini severimmmm. Ohhh cok sukur kuzum yaaa cok mutlu oldum inan. Insallah saglikli bir gebelik olcak. Sen hic dusunme normal mutlu yasantina devam et biseycik olmicak insallah annesi ❤

İnşallah canım ya dua et sen çok gğzel kapalısın tipiğimizin çıtırı 🙏🥰 tek duam sağlıkla kucağıma almak aynı şeyi yaşamam inşallah 🙏takmamaya da çalışıyorum yarın istanbulda olucam ailemin yanına daha çok çıkarım bu tedirgin likten diye düşünüyorum daha iyi olur benim içinde

Yaaa senin o ikinci cizgini severimmmm. Ohhh cok sukur kuzum yaaa cok mutlu oldum inan. Insallah saglikli bir gebelik olcak. Sen hic dusunme normal mutlu yasantina devam et biseycik olmicak insallah annesi ❤

Şükürler olsun rabbime hamd olsun 🙏🙏canım rabbim sanada bu ay o çift çizgiyi nasip etsin inşallah bekletmeden

😂😂 Allah da sana öyle bir sabır vermiş demekki canım Ne güzel😄 bu arada ben de artık insanlara ağzının payını veriyorum daha rahat hissediyor insan kendini tamam çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey hepimiz o duyguyu tatmak için uğraşıyoruz ama ben öncelikli olarak kocamı sevdiğim için evlendim mantık evliliği yapanlar genelde ilk aylarda hamile kalıyor bence 😅
Kizzzzz bizimki birazcik mantik oldu 🤣🤣🤣🤣 Ayy kuzum ilk geldigim zamanlar agliyordum hep ben burda yapamam burasi yobazlarla dolu tek basima naparim felan derken. Smdi ben turkiyede esim arabistandayken bildigin arabistani ozler oldum yaa😂😂 Sen onlarin sozleriyle etkilenecegine soyle lafini sen rahat ol 👍😍

Degerlendirmeler son hizla devam 🙈🙈 Ama bu degisiklikleri bebege yormuyorum ben suan icin sevindigim kistten kurtuldum sanirim 😍 Ayrica cok tsk ederim insallah hepimiz arka arkaya bu guzel haberi verelim❤❤
İnşallah canım ama benim gelecek aya kaldı bugün gördüm kırmızıyı hemde 3 günlük gecikmeden sonra ilk kez dögüm 32 ye çıktı bilmiyorum 28 i şaşmazdı hiç neden oldu bilemedim🤔

Kizzzzz bizimki birazcik mantik oldu 🤣🤣🤣🤣 Ayy kuzum ilk geldigim zamanlar agliyordum hep ben burda yapamam burasi yobazlarla dolu tek basima naparim felan derken. Smdi ben turkiyede esim arabistandayken bildigin arabistani ozler oldum yaa😂😂 Sen onlarin sozleriyle etkilenecegine soyle lafini sen rahat ol 👍😍
Mantık olsun ama bak eşimle gezeyim tozayın tadını çıkarayım istemişsin 😘 Rabbim uğraşlarını boşa çıkarmaz inşallah kuzum ❤️

İnşallah canım ya dua et sen çok gğzel kapalısın tipiğimizin çıtırı 🙏🥰 tek duam sağlıkla kucağıma almak aynı şeyi yaşamam inşallah 🙏takmamaya da çalışıyorum yarın istanbulda olucam ailemin yanına daha çok çıkarım bu tedirgin likten diye düşünüyorum daha iyi olur benim içinde
Yasamicaksin canisi insallah. Yaaa etmez olurmuyum hic hepiniz aklimda dualarimdasiniz❤ Cok iyi olur senin icin dusunmezsin en azindan 😍😍

İnşallah canım ama benim gelecek aya kaldı bugün gördüm kırmızıyı hemde 3 günlük gecikmeden sonra ilk kez dögüm 32 ye çıktı bilmiyorum 28 i şaşmazdı hiç neden oldu bilemedim🤔
Hayrlisi olsun cumlemizin hakkinda. Moral bozmak can skmak yok. Biliyorsun ki bunlar vucudumuzun en buyuk dusmani. El ele devam bu yolda 😍 Yumurtlama gununu tam biliyormusun o yuzden uzamis olabilir bu ay döngün

Ne kadar süre istemiştin peki canım hayırlı olsun bu arada darısı bizlere inşallah☺🙏🏻

Amin canımm benim

Ben 2017 Temmuz da evlendim şuan 28 yaşındayım çok geç kalmadan 2018 Ocak ayında bebek istemeye başladık beş ay sonra Bir ay adet görmedim Dr. Gittim söktürücü ile adet gördüm hormon testi yaptılar prolaktin yüksek çıktıgı için lousa kadın gibi sütün adetini korumuş dedi bebekte istediğimi söyleyince o zaman düşürelim süt hormonum hamile kalmamad engelmiş 1.5 ay ilaç kullandım tekrsr regli olunca kontrolde düştü 2 aya bebek olmazda gel dedi korktum ama soğan kürü folik asit bu sefer gerçekten uğraştım gğn aşırı ilişki vs çok dikkat ettim 2018 Aralık 5 de hamile olduğumu öğrendim bir yılda yani Ocak 2019 da ne yazıkki düşük oldu kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum hemeb hamilelik olmuyo diye ilk adetten sonra korunmadık düşükten sonra ve şimdi çok şükür hamile olduğumu öğrendim gibi yani daha dr. Gitmedim ama çok şükür hamd olsun kürtaj dan sonra hemen oluyo dediler ama çok inanmamıştım açıkcası
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur dua edin nolur 🙏
Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kızlar sizler içinde inanın dua ediyorım

Hayrlisi olsun cumlemizin hakkinda. Moral bozmak can skmak yok. Biliyorsun ki bunlar vucudumuzun en buyuk dusmani. El ele devam bu yolda 😍 Yumurtlama gununu tam biliyormusun o yuzden uzamis olabilir bu ay döngün
Aminnnn canımm inşallah 🙏ben bide bu ay bal tarçın çörekotu yaptım yedim belki ondan uzamış olabilir 🤔asıl mesele bence denk getiremiyoruz 😂vallahi burda olmak sizlerle konuşmak paylaşmak nasıl iyi geliyor bi bilseniz 🥰

Onu bende dusundum kuzum ama bilemedim yaa yapsam mi yapmasam mi. Pco yok bende cikolata var. Nasil olur ki ??

Ya soğanın zararı olmaz yani bence çünki benim teyzemin gelinine sençn normal çocugun olmaz dediler kadın ağla ağla mahvoldu 3 ay soğan suyu içti hani bizim gibi düzenli olmasada hamile kaldı yani rabbimin mücizesi zamanını bekliyor herşeyde n önemlisi ve sitres çok etkiliyo hamileliğin gecikmesini

Aminnnn canımm inşallah 🙏ben bide bu ay bal tarçın çörekotu yaptım yedim belki ondan uzamış olabilir 🤔asıl mesele bence denk getiremiyoruz 😂vallahi burda olmak sizlerle konuşmak paylaşmak nasıl iyi geliyor bi bilseniz 🥰
Onun boyle bi etkisi olmusmudur ki? Denk getirmek zor bence de 😂 Ne cikarsa bahtimiza diyip dalacaz bence en mantiklisi 🤣 Hakkaten bana da oyle burasi guzel ya ❤En Büyük KK

X