Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bildiğim kadarı ile yumutlama olmuş oluyor ama bugünden itibaren tekrar silikleşene kadar değerlendir.
Deyerlendiriyim o zaman ben canim..sogan suyu yumurtlamayi baya tezlewdiriyor bende 14 cu gun olurdu hep.ilk defa 9cu gun boyle kirmizi goruyorum

Deyerlendiriyim o zaman ben canim..sogan suyu yumurtlamayi baya tezlewdiriyor bende 14 cu gun olurdu hep.ilk defa 9cu gun boyle kirmizi goruyorum
kaçırma bence bende kürden sonra alacam nasipse böyle bir test bunlar çoklu oluyor dimi.sen ne kadara hangi marka aldın

Canım nasıl istiyorsan öyle yap ne kadar kaldı bat sen test yaptın ama pozitif diilmiydi

Canım nasıl istiyorsan öyle yap ne kadar kaldı bat sen test yaptın ama pozitif diilmiydi
Bat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi

Hanımlarbende artık hamile kalmak istiyorum bugün soğan suyunda 8. Günüm sarı akıntım oluyo ara ara kasıklarımda ağrı oluyo pcos var bende de.İlk defa soğan suyunu düzenli bir şekilde içiyorum bir de doktor glukofen verdi insülin direncim varmış sabah akşam yarım alıyorum 1 haftadır bu ay hamile kalırım inşallah bu aralar sürekli hamile haberleri duyuyorum çevremde eşim de çok istiyor bakalım bakalım soğan suyu ve glukofen fayda göstericek mi

Inwallah fayda gostericek canim sabrli ol

Olumsuz düşünme canım benim hiç bişiy olmuycak Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alcaksınız

Kuzum bende de hep geç yumurtlama oluyordu sogan dan galiba bu ay erken oldu seninde ondan olabilir. Baya belirgin çıkmış çizgiler bu 2 3 günü iyi değerlendir.

Canım güzel düşün güzel şeyler olsun sağlıkla hayırlısıyla gelişsin inşallah

Şifa olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah bende ilk defa yapıyorum umutluyum bu aydan

Ay çok şükür koyulaşmış ama bence bi doktora görün belki progestan başlar belki başka bişe önerir temkinli git kuzum ağır kaldırma çiğ şeyler yeme kahvaltını yemeğini güzelce yap inşallahh sağlıkla al kucağına

Kızlar bu arada bugün regl oldum ya doktora gitmek istiyorum bi muayene daha oluyum diyorum en son bir yıl önce adetin 3. günü gitmiştim yine 3. gün mü gidiyim napıyım bilemedim bide bu ay yapmamı önerdiğiniz bi kür varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…