- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
bildiğim kadarı ile yumutlama olmuş oluyor ama bugünden itibaren tekrar silikleşene kadar değerlendir.
Deyerlendiriyim o zaman ben canim..sogan suyu yumurtlamayi baya tezlewdiriyor bende 14 cu gun olurdu hep.ilk defa 9cu gun boyle kirmizi goruyorumbildiğim kadarı ile yumutlama olmuş oluyor ama bugünden itibaren tekrar silikleşene kadar değerlendir.
kaçırma bence bende kürden sonra alacam nasipse böyle bir test bunlar çoklu oluyor dimi.sen ne kadara hangi marka aldınDeyerlendiriyim o zaman ben canim..sogan suyu yumurtlamayi baya tezlewdiriyor bende 14 cu gun olurdu hep.ilk defa 9cu gun boyle kirmizi goruyorum
Ismi Frautest Almanyanin canim kutuda 5 kit oluyor .Bakude yawiyorumda ben eczaneden aliyorumkaçırma bence bende kürden sonra alacam nasipse böyle bir test bunlar çoklu oluyor dimi.sen ne kadara hangi marka aldın
20 Azn Bakude fiyati. Turk lirasiyla 63 lira oluyor yanliw yapmiyosamIsmi Frautest Almanyanin canim kutuda 5 kit oluyor .Bakude yawiyorumda ben eczaneden aliyorum
Ne beyim kuzum yaa. Bazen hani gec dollenme oluyor testte de gec cikiyor. Baksana hala olmamissinda zatenTest negatif cnm .emin olmayacak durumum yok inamki sifir belirti
Canım nasıl istiyorsan öyle yap ne kadar kaldı bat sen test yaptın ama pozitif diilmiydiYok bende kan vermedim yarın istanbula gidicem hazırlıkla uğraşıyorım bu gğn her ihtimale karşı folik asit alıcam ama hamileliği biraz uzun beklicem hastahaneye gittiğim zaman kafam rahat ayrılmak istiyorum kese gördük haftaya bebek ondan sonra kalp gibi her hafta utrasona girmek istemiyorum o yüzden regli tarihime göre 10 gün daha bekliycem öyle gidicem zaten o güne kadar adet görmezsem kesin hamileyim
Bat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibiCanım nasıl istiyorsan öyle yap ne kadar kaldı bat sen test yaptın ama pozitif diilmiydi
Inwallah fayda gostericek canim sabrli olHanımlarbende artık hamile kalmak istiyorumbugün soğan suyunda 8. Günüm sarı akıntım oluyo ara ara kasıklarımda ağrı oluyo pcos var bende de.İlk defa soğan suyunu düzenli bir şekilde içiyorum bir de doktor glukofen verdi insülin direncim varmış sabah akşam yarım alıyorum 1 haftadır bu ay hamile kalırım inşallah bu aralar sürekli hamile haberleri duyuyorum çevremde eşim de çok istiyor bakalım bakalım soğan suyu ve glukofen fayda göstericek mi
Olumsuz düşünme canım benim hiç bişiy olmuycak Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alcaksınızBat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Canım belirtilerini yazarmısın kaçıncı gün başladıBat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Olumsuz düşünme canım benim hiç bişiy olmuycak Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alcaksınız
İnşallah canım dikkat et sıkıntı stres herşeyden uzak dur hiç bir şekilde takma bide ye iç yat keyfine bakİnşallah canım ya bi aksilik olmadan kavuşuruz inşallah bebeğimize hayırlısıyla
Kuzum bende de hep geç yumurtlama oluyordu sogan dan galiba bu ay erken oldu seninde ondan olabilir. Baya belirgin çıkmış çizgiler bu 2 3 günü iyi değerlendir.Deyerlendiriyim o zaman ben canim..sogan suyu yumurtlamayi baya tezlewdiriyor bende 14 cu gun olurdu hep.ilk defa 9cu gun boyle kirmizi goruyorum
Canım güzel düşün güzel şeyler olsunBat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Şifa olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah bende ilk defa yapıyorum umutluyum bu aydanHanımlarbende artık hamile kalmak istiyorumbugün soğan suyunda 8. Günüm sarı akıntım oluyo ara ara kasıklarımda ağrı oluyo pcos var bende de.İlk defa soğan suyunu düzenli bir şekilde içiyorum bir de doktor glukofen verdi insülin direncim varmış sabah akşam yarım alıyorum 1 haftadır bu ay hamile kalırım inşallah bu aralar sürekli hamile haberleri duyuyorum çevremde eşim de çok istiyor bakalım bakalım soğan suyu ve glukofen fayda göstericek mi
Ay çok şükür koyulaşmış ama bence bi doktora görün belki progestan başlar belki başka bişe önerir temkinli git kuzum ağır kaldırma çiğ şeyler yeme kahvaltını yemeğini güzelce yap inşallahh sağlıkla al kucağınaBat geçti canım benim silik çizgi çıkmıştı bu gün yaptım koyulaşmış çok şükür ondan kanada gitmicem şuanlık herşey yolunda ama benim için sankş düşğk haftama geldiğimde herşey yolundaysa o zaman sevinicem gibi
Evet canim hakkimizda hayirlisiKuzum bende de hep geç yumurtlama oluyordu sogan dan galiba bu ay erken oldu seninde ondan olabilir. Baya belirgin çıkmış çizgiler bu 2 3 günü iyi değerlendir.