Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman sana abla diyebilirim izninle
Bende aynen öyle ya ne kilo ne gecikme ne tüylenme ama pko var
Rabbim şifamızı verir umarım en kısa zamanda tekrar memnun oldum ablacığım

3 nisan sen 6 nisan ben yakınız baya belirti felan varmı benim kasıgım agrıyo bacagıma vuruyor agrısı adet sancısı gibi bide akıntım var beyaz krem gibi veya şeffaf daha 10 gün var bata ama ciddi ciddi agrım var akıntıyla

O zaman sana abla diyebilirim izninle
Bende aynen öyle ya ne kilo ne gecikme ne tüylenme ama pko var
Rabbim şifamızı verir umarım en kısa zamanda tekrar memnun oldum ablacığım
Ben de memnun oldum canım hiç fark etmez ne istersen onu de
Bazen yakınlarımızla bile konuşamadıklarımızı konuşup destek oluyoruz birbirimize ❤❤

Belirti bisey yok gibi sanki ama dün bi anda basım döndü yer bi geldi gitti altından ilk defa yaşadım böyle bisey ama ona mi yorsam bilemedim.

Ben de memnun oldum canım hiç fark etmez ne istersen onu de
Bazen yakınlarımızla bile konuşamadıklarımızı konuşup destek oluyoruz birbirimize ❤❤

Aynen onlara anlatınca umutlanıyolar
Kötü anlatsan üzülüyolar burda herkes alışkın bu konulara rahatca konusabiliyoruz..
İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR 

Çıkardı canım yumurtalıkta inci gibi dizili minimal kistler görürlerdi zaten pco olsaydın insülin direnci, düzensiz adet görme, hızlı kilo alıp zor verme, yüzde kıllanma gibi şikayetlerin de olurdu
Anladım canım peki bişey daha sorucam. Hormon testi de yapicaz dediler hormon testinde hamile kalmama engel ne çıkabilir mesela bilen varmi

Canım nisan sonuna ekliyorum seni. Yarın adetinin 5. günü derken küre adet bitiminden sonra en az 2. gününde başlıyorsun adet bitmeden başlama canım. İnşallah sana da şifa olur tez zamanda bebişin gelir.
2 gün daha bekleyemeyeceğim çok sabırsızım.bir videoda 5. günde başlanır diyordu saraçoğlu öyle aklımda kalmış.bu sabah başladım vira bismillah :)

kızlar bende ilk deneyimimden size bahset istiyorum.bende yumurtalık tembelliği ilk adet olduğum dönemlerden beri vardı.evlenince düzenim bozuldu kilo aldım 10 kilo kadar.kilo bu hastalığa yaramıyor.bende kist falan yok çok aşırı kiloda yok.dr gittik serephone olmalı ismi böyle bir ilaç verdi.ilacı iki ay kullandım sağ tarafımda inanılmaz bir ağrı oldu başka dr giitim 7cm kist olmuş nasıl korktum.adetle gider dedi 1 kez adet oldum 1 cm gitti doğum kontrol hapı verdi 4 cme indi.bir hafta soğan suyu içtim 2,5 cme düşmüştü ama tahlil istedi bir kesede var dış gebelik de olabilir adet öncesi de olabilir dedi.değerim 9 çıktı çok düşük :) ama hamileydim dış gebelik ihtimaline karşı gün aşırı kan verdim değerim hızla yükseldi :).İnşallah darısı siz güzel kardeşlerimin başına.Banada 2. bebek inşallah :)

Yaaaa ne güzeeelll o kadar umutsuzluğun içinde bir bebek müjdesi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh

Anladım canım peki bişey daha sorucam. Hormon testi de yapicaz dediler hormon testinde hamile kalmama engel ne çıkabilir mesela bilen varmi
Prolaktinin ,fsh,lh yuksekliyi bende tsh yuksek cixmiwdi 3 un altinda olmasi lazimdj bende 7 ye yakindi.tsh yuksekliyi hamile kalmayi zorlawtiriyor hem hamile kalsanda duwukle neticelene bilir endokrin doktorum soyledi tedavi aldim hala ilac kullaniyorum normadan yukseye kalkmasin diye..hormonlar cok onemli bir baktir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…