- 22 Temmuz 2012
- 232
- 302
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Iyi akwamlar abla ikinci aymi kullaniyorsun? sogan kurunden sonra adetinde deyiwiklik hiss etdinmi ?yani kanamanin artmasi pihtilar gibi biweyler.
Canım kontrole gittinmi pko için bişey dedimi doktorun acaba bende pkoluyumIyi aksamlar canım. Bende pco var ilk ay yaptığımda üçüncü gün hafif lekelenme oldu küre devam ettim, regl olunca da yoğun geçti baya normalde o kadar yoğun olmuyordu baya hissettim farkı bir gün gecikme yaşadım. Bitince de hsg çektirdim şimdi 7 gün yapıcam bakalım sonuç ne olur.
Bende oyle duymuwtum burdaki arkadawlardan .sari akinti wuan bendede var enfeksiyondan qalibaBenimde bugün 7. Gün soğan kürü yapışımın dün kasıklarımda dizlerime atan bi ağrı vardı bugün çok çok az var azaldı gibi.Bende pcos var.Kasıklarda ağrının olması fayda ediyor anlamına geliyomuş ama ağrım azaldı baya yok denecek kadar :/ bir de sarı akıntı geliyor bu ne anlama geliyor
Hsg nasil cikdi canim?Iyi aksamlar canım. Bende pco var ilk ay yaptığımda üçüncü gün hafif lekelenme oldu küre devam ettim, regl olunca da yoğun geçti baya normalde o kadar yoğun olmuyordu baya hissettim farkı bir gün gecikme yaşadım. Bitince de hsg çektirdim şimdi 7 gün yapıcam bakalım sonuç ne olur.
Bende duwunuyorum nisanda yapdirmayi once sogan kuru kullanmak istedimIyi aksamlar canım. Bende pco var ilk ay yaptığımda üçüncü gün hafif lekelenme oldu küre devam ettim, regl olunca da yoğun geçti baya normalde o kadar yoğun olmuyordu baya hissettim farkı bir gün gecikme yaşadım. Bitince de hsg çektirdim şimdi 7 gün yapıcam bakalım sonuç ne olur.
Gittim canım inci gibi dizilmiş yumurtaların var dedi bende kıllanma adet olamama gibi şikayetler yok ama çocuk için yumurtlama sıkıntı işte. Folik asit önerdi pcolular için daha etkili oluyormuş. Soğandan sonra ilk defa cuma gidicem bakalım ne diyecek bu sefer.Canım kontrole gittinmi pko için bişey dedimi doktorun acaba bende pkoluyum
Hiç bir sıkıntı yok dedi tüpler acıkmış tek sorun pcos malesef. Hsg de anestezili öneririm çok rahat geçiyor o zaman. Hamilelik şansin da artıyormuşHsg nasil cikdi canim?
Canım bende aynı sen gibiyim ya adet gecikmem yok kıllanma kilo yok pko var cok tuhaf değil mi yaGittim canım inci gibi dizilmiş yumurtaların var dedi bende kıllanma adet olamama gibi şikayetler yok ama çocuk için yumurtlama sıkıntı işte. Folik asit önerdi pcolular için daha etkili oluyormuş. Soğandan sonra ilk defa cuma gidicem bakalım ne diyecek bu sefer.
Inşallah canım. Ikıncı ay daha etkili oluyormuş soğan kürü ben hsg ile şansı arttırmak istedim inşallah bu ay olur. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Eşimin ailesi misafir geldi soğan kaynatınca kayinvalide ne için dedi astıma iyi geliyormuş diye yalan attım Allah affetsinCanım bende aynı sen gibiyim ya adet gecikmem yok kıllanma kilo yok pko var cok tuhaf değil mi ya
Sen sadece gecen ay soğan kürü yaptın ve yumurtlaman normale dönmüş öylemi
Çok sevindim inşallah bebeğin olur ya
Hayır canım adetin bittikten sonra 2. Gün başla bende adetten sonra 4. Gün başladım bugün 9. GünümdüMerhabahayırlı geceler olsun hanımlar. Bişey soracaktım. Adetli iken soğan kürü uygulanır mı??
İnsan cekiniyo canım yaInşallah canım. Ikıncı ay daha etkili oluyormuş soğan kürü ben hsg ile şansı arttırmak istedim inşallah bu ay olur. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Eşimin ailesi misafir geldi soğan kaynatınca kayinvalide ne için dedi astıma iyi geliyormuş diye yalan attım Allah affetsin
Teşekkür ediyorum canımHayır canım adetin bittikten 2. Gün başla bende adetten sonra 4. Gün başladım bugün 9. Günümdü
Rica ederim canım ne demekTeşekkür ediyorum canım
Aynen canım zaten stresliyim iyi de sayılmaz aramız konuşmasın dedimİnsan cekiniyo canım yahaklısın
Rabbim bu ay verir umarım mucizemizi daha önce tedavi gördünmü peki
Ben 4 tane aşılama yaptırdım canımAynen canım zaten stresliyim iyi de sayılmaz aramız konuşmasın dedim. Sadece bir ay iğne tedavisi oldum stresini kaldıramadım ara verdim sonra soğana başladım. Vakti var demek ki vakit gelmeden olmuyor hiç umutsuz olmadım ve inanıyorum ki gelecek mucizemiz bu emekler boşa çıkmayacak
Yoktu canım ama o çok istemiyor gibiydi çocuk aslında ben biraz onun istememesine de bağladım durumu ama şimdi ikimizde istiyoruz. Ben aşılama mayıs gibi düşünüyorum hem soğana hemde filme güvendiğim için heralde.Ben 4 tane aşılama yaptırdım canım
Hepsi olumsuz
2 aydır hayıt ekstraktı ve omg3 kullanıyorum
2. Ayımda yani gectiğimiz ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalım
Eşimde de sperm sayısında hızında ileri harekette sorun var oda emodex kullanıyo bakalım
Eşinde varmıydı sıkıntı özel olmazsa canım
İnşallah rabbimin izniyle gelir yaYoktu canım ama o çok istemiyor gibiydi çocuk aslında ben biraz onun istememesine de bağladım durumu ama şimdi ikimizde istiyoruz. Ben aşılama mayıs gibi düşünüyorum hem soğana hemde filme güvendiğim için heralde.
Sende de supriz olacak gibi doğdu içime kendiliğinden çıkıp gelecek miniğin sanki.
32 canım benim yaşım. Bat 3 Nisan gibi duruyor. Malesef ki bu pcos herkeste farklı seyrediyor sanırım. Doktorum muayene görmesem inanmam dedi pcos olduğuna ama malesef var. Aynen takip edelim birbirimizi inşallah güzel neticelerle haberleşiriz hepimiz. Bundan sonraki topic hamilelik için olur ❤❤İnşallah rabbimin izniyle gelir ya
İnşallah içine doğan doğrudur
Bat ne zaman
Benim 6 nisan
10 gün kaldıtakip edelim birbirimizi
Diğer konuştugum pkolu arkadaslarımda adet sorunu kilo sorunu var ilk defa sana rastladım benimle aynı durumda olan ve cok sevindim iyiki de rastlamısım bu arada yaşım 21 senin?