Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım inşallah yine soğan kürünün ardından alırsın güzel haberi. Adetlerinde düzensizmiş ama tahmini bir bat tarihi verirsen listeye ekleyeyim seni
nisan 31 diyim.yarın adetimin 5. günü yarın başlayacağım nasipse.bittikten sonra yumurtlama günü takibi yapmayı düşünüyorum çünkü iki adet arasın son zamanlarda 50 günü buluyor :KK70:

nisan 31 diyim.yarın adetimin 5. günü yarın başlayacağım nasipse.bittikten sonra yumurtlama günü takibi yapmayı düşünüyorum çünkü iki adet arasın son zamanlarda 50 günü buluyor :KK70:

Canım nisan sonuna ekliyorum seni. Yarın adetinin 5. günü derken küre adet bitiminden sonra en az 2. gününde başlıyorsun adet bitmeden başlama canım. İnşallah sana da şifa olur tez zamanda bebişin gelir. :dua:

Kızlar sol tarafta kist vardı soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyor hafif arada sancım var ama akıntım yok zaten onun için erken hiç bu kadar erken sancım falan olmazdı

Kızlar sol tarafta kist vardı soğan kürüne başlayalı 3 gün oluyor hafif arada sancım var ama akıntım yok zaten onun için erken hiç bu kadar erken sancım falan olmazdı
Canım kürü bitir hayırlısıyla eğer hamile kalmazsan adetten sonra doktor kontrolünde baktırırsın kiste yok olmuş mu diye.
Benim yumurtalık kistim vardı geçen gebe kaldığımda doktor söylemişti hatta önemli değil demişti 2 cm di. Tabi sonra boş gebelik kürtaj vs derken ilk adet olduğumda kontrole gitmiştim kist hala duruyordu ve 3 cm olmuştu. Sonra ben soğan kürü yaptım ve bir daha doktora gitmedim. Ama hamile kaldığımda tekrar sordum kist var mı duruyor mu diye ve tertemiz çıktı yok olmuş. İnşallah sana da şifa olur hem kistin gider hem de bebişin gelir.

• Beğen
Reactions: mnt
Arkadaşlar hastaneye gittim alttan muayene ettiler ultrasyonla baktilar bi sorun yok. Pkolu olsaydım cikarmiydi yoksa hormon testinde mi cikiyo.

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar ya ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ve aynı gün yine akıntım var sarı gibi ama cok acık gecen ayda oyleydi aynı günde
Normal gebelikle aynımı oluyo belirtileri çok korkuyorum

Canım kürü bitir hayırlısıyla eğer hamile kalmazsan adetten sonra doktor kontrolünde baktırırsın kiste yok olmuş mu diye.
Benim yumurtalık kistim vardı geçen gebe kaldığımda doktor söylemişti hatta önemli değil demişti 2 cm di. Tabi sonra boş gebelik kürtaj vs derken ilk adet olduğumda kontrole gitmiştim kist hala duruyordu ve 3 cm olmuştu. Sonra ben soğan kürü yaptım ve bir daha doktora gitmedim. Ama hamile kaldığımda tekrar sordum kist var mı duruyor mu diye ve tertemiz çıktı yok olmuş. İnşallah sana da şifa olur hem kistin gider hem de bebişin gelir.
İnşallah canım gitsin kistlerim artık sağlıklı yumurtalık gelişmiyo kistlerden soğan kürünü saati saatine yapıyorum gebelik olmasa da kistler gitsin :KK43:

Arkadaşlar hastaneye gittim alttan muayene ettiler ultrasyonla baktilar bi sorun yok. Pkolu olsaydım cikarmiydi yoksa hormon testinde mi cikiyo.
Çıkardı canım yumurtalıkta inci gibi dizili minimal kistler görürlerdi zaten pco olsaydın insülin direnci, düzensiz adet görme, hızlı kilo alıp zor verme, yüzde kıllanma gibi şikayetlerin de olurdu

Soğan kürü ikinci aydan merhaba kızlar yazamadim ams her gün okudum yazdıklarınızı. İnşallah bu ay listemizde epey güzel haberler alırız. Bol bol dua ediyorum hepimiz için.
Iyi akwamlar abla ikinci aymi kullaniyorsun? sogan kurunden sonra adetinde deyiwiklik hiss etdinmi ?yani kanamanin artmasi pihtilar gibi biweyler.

Benimde bugün 7. Gün soğan kürü yapışımın dün kasıklarımda dizlerime atan bi ağrı vardı bugün çok çok az var azaldı gibi.Bende pcos var.Kasıklarda ağrının olması fayda ediyor anlamına geliyomuş ama ağrım azaldı baya yok denecek kadar :/ bir de sarı akıntı geliyor bu ne anlama geliyor

X