- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Hayit tohumlu hazir aldigim bir macunu kullaniyorum civan percemi falanda var icinde bugun akinti baya kaygan di ve avcumu doldurdu ama ne zaman yumrtlayacagim kestiremiyorum
Hoş geldin canım. Listeye ekliyorum seni de. Eşinin durumu aldığı takviyelerle olumlu seviyelere gelecektir canım. Onların yanında beslenmenize de dikkat edin canım.Kızlar bende de pko var ama belirtileri sadece sac dökülmem var adetim düzenli 30 günde bir bugun tam yumurtlama günüm eşimde de sperm hızı ve sayısı düşük emodex kullandı bu ay bende hayıt ekstraktı maca ve omg 3 kullanıyorum 3. Ay bu gıda takviyelerinde
Bugun 6. Gündü sogan küründe
Çalıştıgım için akşam yemekten önce ve gece yatmadan ac karna içiyorum
Aranıza benide alırmısınız
Bat 6 Nisan
Ve bende akıntı oluyo krem gibi afedersiniz beyaz parçacıklar geliyo sanırım iltihap temizleniyor
Soğan kürü ile hamile kalanlar sizdede oldumu böyle akıntılar acaba?
Bu arada a hamile arkadaşlarım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip eder İNŞALLAH!!!
İnşallah canımne zaman kan verceksin
Hoş geldin canım. Acele etme adetin bitsin 2. günü başla inşallah sana da şifa olurSelam kizlar . Bugun adetimin 4. Gunu bitmek uzere yarin tamamen biter. Ben bu aksamdan sogan kurune baslasam ne olur. Bir zarari olurmu
Kuzum bi ihtimal geç gelecektir yada belki geç döllenme falansa o yüzden testte çıkmamıştır. Sen kendini nasıl hissediyorsun. Adet olacak gibi mi yoksa hamile gibi mi. Başlarda hamile hissediyordun. Testten sonra belki bu etkiledi sen ama. Ben hislere güveniyorum. ama tabi yine de seni boş umutlandırmak istemiyorum. Yine de bu ay yoksa bile çok yakında olacağına inanıyorum. Kürtajdan sonra kürtaj başarılıysa rahim normale döndüyse parça vs yoksa kolay hamile kalınıyor canım. İnşallah sende kolayca kalacaksın Allah'ın izniyle.
Kızlar tekrar Merhabaamaalesef adet oldum 3 günlük kahverengi lekelenmenin sonu kırmızıya döndü ne yazik ki. Soğan kürü 5 gün öne cekmiş oldu. Moralim bozuldu ister istemez ama sabır.. Hayirlisi artik diğer aylara nasipse. Sizlerin güzel haberlerini alarak mutlu olurum inşallah. Herkese sevgiler, dua ile..
Neden korkuyorsun canım korkma inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizihemen hastahaneye gitmek istemiyorum korkuyorum aslında
5 nisanda canim. Evet dogru diyorsun. HGS’yi bekleyim. Nisan sonu baslarim kure.Amin canım inşallah.
Kuzum ben miyomu olanlar soğan kürü yapamaz diye bişey okumadım hiç. Ama sen emin olmak için önce hsg ni çektir detaylı bir muayene ol herşey yolundaysa miyom yoksa soğan kürünü o zaman yaparsın canım. Ne zaman hsg çekileceğin belli mi canım.
Bi c geldi ama silikte olsainsallah vardır süprizim içimde
5 nisanda canim. Evet dogru diyorsun. HGS’yi bekleyim. Nisan sonu baslarim kure.
Neden korkuyorsun canım korkma inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Coksaol ablaDeğerin çok güzel canım maşallah
Coksaol ablaDeğerin çok güzel canım maşallah
Canım şeffaf akıntı yumurtalama akıntısı. Ama süt beyazı ve kesik kesik ise vücudun iltihapı söküyor ve buda inan ki çok olumlu bir durum. Yumurtlama gününe doğru yumurtlama akıntının arttığını hissedeceksin.Iyigunler kizlar .bugun reglimin 6 ci gunu sogan kurune bawladim.oylen saatlerinen wimdiye gibi akintim var yogun olmasada islaklik hiss ediyorum kontrol ettim yapiwkan sut kesiyi gibi olmuw.acaba yumurtlamanin yaklawmasinin sinyalimi? Yoksa enfeksiyon atmamlami ilgili bilemedim boyle biweyle karwilawan varmi
Kuzum şimdi sayfaların tamamını okudum gördüm testini. Bende görüyorum silik çizgiyi. Sen moralini lütfen yüksek tut canım. Bak geç döllenmede böyle çıkması çok normal. Sen resimden daha belirgin görüyorsundur çizgiyi. Kaldı ki hisler gerçekten önemli. Belirtileri yazmışsın bunlar zaten hamilelik belirtileri. Ben senin yaşadığının benzerini yaşayan biri olarak endişelerini korkularını çok çok iyi anlıyorum. Ama sakın onlar yüzünden şu anın tadını yaşamaktan vazgeçme. Bol bol dua kuzum. Olumlu düşünmeye çalış biliyorum ister istemez acabalara kayıyor aklımız. Rabbim sana bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Kuzum şimdi sayfaların tamamını okudum gördüm testini. Bende görüyorum silik çizgiyi. Sen moralini lütfen yüksek tut canım. Bak geç döllenmede böyle çıkması çok normal. Sen resimden daha belirgin görüyorsundur çizgiyi. Kaldı ki hisler gerçekten önemli. Belirtileri yazmışsın bunlar zaten hamilelik belirtileri. Ben senin yaşadığının benzerini yaşayan biri olarak endişelerini korkularını çok çok iyi anlıyorum. Ama sakın onlar yüzünden şu anın tadını yaşamaktan vazgeçme. Bol bol dua kuzum. Olumlu düşünmeye çalış biliyorum ister istemez acabalara kayıyor aklımız. Rabbim sana bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Iyigunler abla evet bugun sabah sogan suyunu icdiyimden biraz sonra yogun wekilde beyaz sarimsi birazda yewilede benziyordu akintim oldu.sogan suyunun 2 ci gunu .bende zaten enfeksion vardi yewilimtil doktor kontrol yaparken soylemiwdi tedavi almiwdim amma gecmemiwdi .Canım şeffaf akıntı yumurtalama akıntısı. Ama süt beyazı ve kesik kesik ise vücudun iltihapı söküyor ve buda inan ki çok olumlu bir durum. Yumurtlama gününe doğru yumurtlama akıntının arttığını hissedeceksin.
Ablacim kan versenmi acaba ya hem emin oluruz.ben cok eminim bebeyin seninledir amma kan ver hepimizin ici rahatlasinUnutup anı yaşamak istiyorum ama bi buruk içim hep ilk test yapışım eşime ilk söyleyişim herşey aynı ama aynı Sevinç’le olamıyo tabiki çok mutluyum da sürekli ağlayasın geliyo insanın içi ezim ezim ezilirya o durumdayım aslında sanki düşüğün etkisini şuan yaşıyorum gibi ya ne biliyim anlatamıyorum biryandan mutluluktan için kıpır kıpır bir yandan yaşadıklarımın korkusu çok üzüyor beni
Amin inşallah yaaynen biraz daha bekleyincede daha koyulaştı birde ilk idrar değildi akşam yaptımtesti
Sence ilk ne zaman gitmeliyim hastahaneye 23 Mart regli günğmdü
Sendr geç gittin diye biliyorum
O nasıl bişey olduBen antepliyim esim maraş andırın evimiz osmaniye de ama biz Arabistanda