Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayit tohumlu hazir aldigim bir macunu kullaniyorum civan percemi falanda var icinde bugun akinti baya kaygan di ve avcumu doldurdu ama ne zaman yumrtlayacagim kestiremiyorum

Canım akıntın bu kadar yoğunsa kesinlikle güzel değerlendir bugünleri. Ben akıntımın en yoğun olduğu gün birde kasık ağrım olduğu gün ilişkiyi kaçırmadım çok şükür hamileyim. Hatta ertesi gün akıntı da kesilmiş kasık ağrısı da gitmişti. Sende tam vaktindesin. İnşallah nasip olur hayırlısıyla canım.

Hoş geldin canım. Listeye ekliyorum seni de. Eşinin durumu aldığı takviyelerle olumlu seviyelere gelecektir canım. Onların yanında beslenmenize de dikkat edin canım.
Sana da folik kullanıyor musun bilmiyorum ama mutlaka folik kullan yanına da d vitamini b12 bunları ilave edebilirsin. Hamilelik öncesi mutlaka vitamin değerlerinizi kontrol ettirin düşük olanları arttırın. Hem hamile kalmak için hem de sağlıklı bir hamilelik başlangıcı için yapın bunları.

Akıntın iltihaptan kaynaklı canım onu atıyor vücudun. Bu çok güzel.

Bi c geldi ama silikte olsa insallah vardır süprizim içimde

Merhaba canım moralini hiç bozma bak kürü bu ay yaptın bitirdin erkende olsa adet gördün hamile olmadan ya adetin geç gelseydi. Sen bu ay güzelce temizlen yeni aya güzel bir başlangıç yapacaksın inşallah. Bence kürün asıl etkisi 2.ayda daha çok. Umudunu yitirmeden yola devam canım.

5 nisanda canim. Evet dogru diyorsun. HGS’yi bekleyim. Nisan sonu baslarim kure.

Bi c geldi ama silikte olsa insallah vardır süprizim içimde

Kuzum şimdi sayfaların tamamını okudum gördüm testini. Bende görüyorum silik çizgiyi. Sen moralini lütfen yüksek tut canım. Bak geç döllenmede böyle çıkması çok normal. Sen resimden daha belirgin görüyorsundur çizgiyi. Kaldı ki hisler gerçekten önemli. Belirtileri yazmışsın bunlar zaten hamilelik belirtileri. Ben senin yaşadığının benzerini yaşayan biri olarak endişelerini korkularını çok çok iyi anlıyorum. Ama sakın onlar yüzünden şu anın tadını yaşamaktan vazgeçme. Bol bol dua kuzum. Olumlu düşünmeye çalış biliyorum ister istemez acabalara kayıyor aklımız. Rabbim sana bu sefer sağlıklı bir hamilelik ve sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

5 nisanda canim. Evet dogru diyorsun. HGS’yi bekleyim. Nisan sonu baslarim kure.

Az kalmış canım. İnşallah çok güzel geçer. Hem hsg den sonra soğan kürüyle birlikte şansını ikiye katlayacaksın. İkisi de hamile kalmanı kolaylaştıracak. Şunu da söyleyeyim hsg temiz bile çıksa aslında ufak tefek tıkanıklıkları bile açtığı için bir çok kişi hsg den hemen sonra hamile kalması eskiye nazaran çok daha kolay oluyor. İnşallah sende onlardan olursun canım.

Canım şeffaf akıntı yumurtalama akıntısı. Ama süt beyazı ve kesik kesik ise vücudun iltihapı söküyor ve buda inan ki çok olumlu bir durum. Yumurtlama gününe doğru yumurtlama akıntının arttığını hissedeceksin.

Amin inşallah ya aynen biraz daha bekleyincede daha koyulaştı birde ilk idrar değildi akşam yaptımtesti
Sence ilk ne zaman gitmeliyim hastahaneye 23 Mart regli günğmdü
Sendr geç gittin diye biliyorum

Unutup anı yaşamak istiyorum ama bi buruk içim hep ilk test yapışım eşime ilk söyleyişim herşey aynı ama aynı Sevinç’le olamıyo tabiki çok mutluyum da sürekli ağlayasın geliyo insanın içi ezim ezim ezilirya o durumdayım aslında sanki düşüğün etkisini şuan yaşıyorum gibi ya ne biliyim anlatamıyorum biryandan mutluluktan için kıpır kıpır bir yandan yaşadıklarımın korkusu çok üzüyor beni

Iyigunler abla evet bugun sabah sogan suyunu icdiyimden biraz sonra yogun wekilde beyaz sarimsi birazda yewilede benziyordu akintim oldu.sogan suyunun 2 ci gunu .bende zaten enfeksion vardi yewilimtil doktor kontrol yaparken soylemiwdi tedavi almiwdim amma gecmemiwdi .

Ablacim kan versenmi acaba ya hem emin oluruz.ben cok eminim bebeyin seninledir amma kan ver hepimizin ici rahatlasin

Amin inşallah ya aynen biraz daha bekleyincede daha koyulaştı birde ilk idrar değildi akşam yaptımtesti
Sence ilk ne zaman gitmeliyim hastahaneye 23 Mart regli günğmdü
Sendr geç gittin diye biliyorum

Kuzum ben 5+2 de gittim biiyorsun bende malum olaylardan dolayı erken gidip strese girmek istemedim. Hatta gittiğimde kan testi bile yapmadılar kese göründü zaten. Ben o zaman neredeyse emindim hamile olduğuma hislerime güvendim belirtilere güvendim. Benimde hissetiğim belirtiler yumurtlamadan 1 hafta sonra başlamıştı kasıklarımda iğne batması oluyordu sürekli adete doğru bu biraz daha bıçak saplanması gibi olmaya başlamıştı. Bence sende hislerine güven. İstersen yarın ilk idrarla bir daha gebelik testi yap ve sonuç daha belirgin ise hiç kan testine bile koşma 5 haftalıkken git direk keseyi gör. Ben kan testiyle de strese girmek istemedim açıkçası değer artacak mı kese görünecek mi demeden direk keseyi görmüştüm. Hatta bebek oluşumu başlamış demişti doktor. İnşallah senin içinde herşey bu sefer çok çok güzel olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…